АВГУСТовското човече наближава първата годинка вече

• 10 262
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте и от мен  Simple Smile

Нямах нет заради предната буря, но разгеле тази не успя да скапе мрежата. Ама много сте написали, не мога да ви прочета. Да се похваля и аз най-сетне - Рали се сдоби с две зъбчета  Laughing и вече гризе бисквити с голям кеф. Бяхме и на консултация  - 7.200 кг - не иска да расте това дете и това е. Явно ще сме си дребнички. Само 70 см сме. Биха ни и БЦЖ и в тази връзка да ви питам има ли някоя беба с такава ваксина да знам какво да очаквам. За сега мястото е зачервено но подутина няма още.
Ted_cat ние ползваме Бюбхен 32 фактор и засега съм доволна.

Целуфки от нас  Hug

# 241
Здравейте милички Hug
Честито на всички с поводи тези дни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добре дошла на mama vanya   bouquet
Тук е ужас не се диша направо,а като гледам в София какъв дъжд пере ooooh!.Утре смятам да водя Коката на басейн за час,я кажете някой копувал ли си е памперс гащи на Бамбиното?Имате ли някакви отзиви?Във Варна няма никъде на Хъджис,а всички само за тях дават отзиви.Имаме бански,но смятам само да се къпем с него и после памперс.
Утре ако чуете по новините,че на басейна във Варна е имало акция "НА ПОМОЩ-ДА СПАСИМ КИТАЯ"нема да се плашите за мен им е думата  Joy Joy Joy Joy.
Лека и спокойна на всички ви и много цунки по муцунките от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 242
Честито на месечковците!    bouquet  bouquet  bouquet  
Добре дошла,mama vanya  Hug

Вчера и днес Алекс е много кисела  Sad това зъбче ще ни умори, вечер не иска да си пие млякото,през нощта се буди хиляда пъти  ooooh!  иска да се гушкаме и спахме тримата на спалнята.Предната вечер и давах Панадол-не помогна,снощи и сложих свещичка Вибрукол-пак същата работа,тази вечер не съм и давала нищо,дано да спи по спокойно  Praynig

Менюто ни днес:
6.30-АМ
10.00-плодово пюре банан с бисквитка
13.00-агнешко с картоф и зелен боб и десерт настъргана круша
17.00-грис с АМ и черешки
20.30-АМ с бисквитка
Лека нощ!

# 243
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте,
Тъкмо се връщам от моминското парти,искарахме си супер,малко рано се прибрахме,но така е,който има бебе се прибира рано.Иначе ударихме по едно шампанско за здравето на бъдещите младоженци  Mr. Green

Добре дошла на мама Ваня и бебе Велина Hug

Ted_cat  -Мони не се е проявил като добър батко,но явно детето се е усетило,че не е право.Нашта кукла така се ухапа веднъж сама по ръката от яд,че нещо не и се угоди  ooooh!

Juana -честита работа,нека ти носи само удоволствие и повечко пари.

Морски-утрепа ме от смях с твоето изказване  hahaha

Лека нощ от нас Hug

# 244
ДОБРЕ ДОШЛА НА МАМА ВАНЯ!
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ!!!!!!!!!!!
НАСКО ТАКА МИ ОБЪРКА КОМПЮТЪРА!!!!!!!!!!!
ПЪПЕША ГО ПОТПУКА КАТО КЪРМА!
Наско става и яде в 8:00ч, спи от 10 до 12ч. и пак яде, спи от 2 до  и пак яде ляга в 8:00.
чао!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 245
  • Smolyan
Добре дошла на мама Ваня   bouquet
Ние си имаме още две зъбчета и общо стават 5  Flutter

# 246
Здравейте!
Зузи, честито ви зъбче!
Абе, хора, ваште бебоци не ви ли хапят??? Мой Светлин се опитва да хапе себе си като се нервира нещо  Laughing
Явно много хойкате събота и неделя, че е голямо мъртвило във форума. Ние сме си тука и си скучаем. Поне майстора за кухнята идва днес да взима мерки, та си имах компания за малко  Mr. Green
Мерси за препоръките на бебшко олио, и аз съм се спряла на Бюбхен, но аз питах за мене си - дезата са си мургави като тати, ама аз съм много бяла и за плажа се чудех каква марка да си взема.

# 247
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Зузи-честити ви зъбчета!

Ted_cat  -виж горния ми постинг,и нашта красавица се хапе сама  Mr. Green

# 248
Добре дошла на мама Ваня    Hug  bouquet

Зузи честити ви нови зъбчета Heart Eyes п.п. другата неделя идваме, обаче без Вили, понеже сме с мотора. Така че ако видиш двама ентусиасти с червен Honda Dominator да знаеш, че сме ние и свиркай Mr. Green Ще пиша повече на лични

Да, голям застой във форума  Whistling

Хайде лека Hug

Последна редакция: сб, 24 юни 2006, 23:39 от Toni4ka

# 249
Честитито на порастналите бебчета тези дни,на новозъбилите се също(гледам доста са)

Добре дошла на мама Ваня и бебе Велина!

Хай,сега да се оплача.Вероника ми пробута вируса и аз 2 дни с Т и на пада от Парацетамола,а друго не смея да пия заради кърменето.Е добре че поне не се подрисках Laughing,а и мъжо беше отпуска тази седмица,та ми помогна с детето,докато ми мине.

Ей,завиждам ви от сърце,че отивате на морето.Ние тази година ще пропуснем,но на Искъра се надявам да ходим през почивните дни.

Вероника днес нещо я беше страх да ходи сама,при факта,че вчера минаваше ширината на хола.А не е падала,ама бебешка му работа.Дай и обаче стълби да катери цял ден ще го прави Simple SmileА интересното  е,че я научих да показва къде е пъпа на една кукла.И като попитам :"Къде е пъпчето на Рони?" и тя се мъчи да си разгащи бодито горката,а ако е с блузка се навееееждааа и от коремчето едвам го вижда,но много му се кефи!

И  Рони вече спи по един път дневно,но поне е най-малко 2ч,а днес 3 и 1/2ч си поспа.И задължително вкъщи на хладно.

Хаде лека нощ от нас!

# 250
Здравейте днес Hug

я да ви питам канкретно, тези, които вече са си резервирали почивката на море - къде точно.

п.п. За Радост и Зузи разбрах Grinning

# 251
  • ПАЗАРДЖИК
Ние ще ходим на Ахелой на бунгала с кухня и баня. С още едно семейтво ще сме с бебе на 5 месеца. По принцип не плажуваме на Ахелой, а на Слънчев бряг, Несебър, Равда или Поморие. Всички са много близко и където ни скимне. А цената за това удоволствие е неустоима. Нямам търпение вече. Правя списъци за необходимите неща и събирам това-онова. Hug

Последна редакция: нд, 25 юни 2006, 16:19 от petjah

# 252
Кажи каква е цената деее  Praynig

# 253
  • Smolyan
Кажи каква е цената деее  Praynig
И аз моля  Praynig
Toni4ka защо така без Велианка а? Откъсването от детето е голяма почивка, приятно изкарване ви желая, дано да имате време да се видим  Heart Eyes
Ted_cat с хапането е страшна работа, хапе предимно мен и баща си, а играчки не ще  Shocked, бебешка му работа  Crazy

# 254
Здравейте и от нас днес! Grinning Grinning Grinning
Чесито на порасналите бебчовци!  bouquet  bouquet  bouquet И честито за новите зъбки! tooth tooth tooth  bouquet
Ние още седим на 7 зъба. Rolling Eyes
Наско заспа в 3 без 15 и още не се е събудил.
 smile3507 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524
Със сигурност скоро няма да се отучи да спи 2 пъти.
Я кажете смятате ли да слагате бебчетата на гърне? smile3550 smile3550 smile3550

Общи условия

Активация на акаунт