АВГУСТовското човече наближава първата годинка вече

• 10 252
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте
Днес времето отново е гадно ...а и моето настроение също Sad
Току що разбрах че езна позната пише в Близнашкия , която роди наскоро , а термина и беше през август е загубила едното си бебче
 Cry
Стана ми страшно кофти....дори докато пиша ми се пълнят очите със сълзи- това ама никък не е чесно!!!!.Милата толкова мъки докато забременее, така се радваше че ще са близначета....а сега и това...родиха се рано само около 1кг. и едното не се подобряваше и накрая....Много ми е мъчно - само който не го е преживял не знае какво е - но тя е силен човек и се надявам да не рухне, поне заради другото бебе....а то още е в болницата....
Съжалявам че ви занимавам с тъжни неща, но те са част от живота и в този момент някак си не върви да се хваля с постиженията на моя юнак, като само преди минута научих....някак си ми олекна като споделих....
Е желая ви приятен ден- по късно ще прочета новостите-сега просто не съм в състояние....

# 31
Много съжалявам за починалото близначе.... много е тъжно едно дете да си замине от този свят Cry

И аз няма с какво да се похваля. Онзи ден имах една караница с непозната майка на едно кафе и от тогава ми е адски криво. С една приятелка, моите и нейните деца отидохме до това кафе, за да се повозят децата на една количка - от онези дето се клатят. Та там имаше доста майки с деца, пренаселено малко и веднага като спря колата си тръгнахме. Но докато обръщаме количките да си ходим, Младен бутнал едно малко детенце с вратичката на оградката и бабата като ми се нахвърли, после и майката... направиха ме на салата.  ТО детето беше на годинка и нещо, тъкмо проходило. Не че нещо лошо се е ударило де, ама Младен като беше толкова малък бях нон стоп до него още повече като има повечко деца наоколо. Пък и нямам няколко чифта очи, та да наблюдавам и Младен и Светлин всяка секунда  Sad Не съм си била гледала детето, какъв бил невъзпитан и един куп приказки, които не бих искала да повтарям.  Е, и аз се защитих, но се чуствах ужасно. Никога досега не са ми се нахвърляли така..... А Младен по принцип не е боен, не удря никога децата, по- скоро него го бият, но аз никога не съм се карала с някоя майка, затова че нейното дете и бутнало моето. Ми деца са, колко разбират. Айде, да е на 7-8 години да кажем, че нарочно го е направило, ама на 3...
И при все това аз съм си доста строга майка и винаги съм му правила забележки и бой по дупето е ял, ако направи някоя беля.
Абе, ужасно е да се караш с някого, още ми трепери отвътре.
 Confused

# 32
Честита годишнина, мила Зузи!!!  bouquet Много да се обичате и уважавате и да направите една сладка сестричка на Таско Wink 

Деси, наистина ти си доста сериозна във включванията като се има предвид колко ти е ангажирано времето - да нацелуваш двамата сладкишковци Heart Eyes

Радвам се, че са ви харесали снимките, очаквам повече подобни фотосесии от други бебоци...

Добре дошла на новата кака anh - Хуана като влезе, ще ви запише във нашия списък, а ти дай повече инфо за бебето.

Gigi , стискам ви палци за хубаво време на морето Peace И аз доколкото знам, в момента там е слънчево, за разлика от тия дъждове в София. И аз нямам търпение да отидем, при нас се очертава някъде към средата на юли да се замъкнем в Приморско. 
За рождения ден на беба отсега съм се размислила, но плановете ще почна да ги правя малко по-нататък.

Искам пак да питам - като правите попарата, по колко сухара слагате? Аз започнах да слагам на Алекс по 2,5 сухара и си ги изяжда, а вечер в супата слагам по един. На обяд изяжда само манджата от ДК и ако е по-рядка, слагам също един сухар...

Ted_cat, много гадно така... Аз нямам опит в такива неща, тепърва ще се сблъсквам с тях.. но определено не мисля, че някой има право да ти държи подобен тон Naughty Все пак Младен не е хванал да пребие другото дете, а без да иска го е бутнал, а и са деца на всичкото отгоре... А бе хора всякакви, добре че го сподели с нас, за да ти олекне Hug

Вени, съжалявам за твоята позната - наистина е ужасно да загубиш детенце, но хубавото е че поне едното й е останало и ще получи толкова много любов..

# 33
Здравейте сладкишки  Laughing - позагубих се малко та сега не знам от къде да започна  Rolling Eyes Със сигурност обаче целуваме  всички по повод или без повод и се радвам ужасно че пак сме си в нашия малък-голям свят  Hug

Нашите новости общо взето са Детската кухня, която хапваме горе-долу, спиме вече в детската  стая и лазиме скоростно като хлебарчица Mr. Green Имаме нов страхотен бански и сега остава само да ни влезе в употреба, само чакам прогнозата да покаже слънчево време и ще атакуваме.....

Още не ходим сами но обикаляме навсякъде където има подпора и сме неустоимо любопитни. Като си помисля как баткото ни ходеше сам вече на тази възраст, но сега честно казано предпочитам да забавим този ключов за маминото спокойствие момент  Crazy

Сигурна съм че исках още много да пиша, но от вълнение  Crazy не са сещам, така че ще ви дебна да хвана нишката на темата и .................няма лесно да ви се размине  Twisted Evil

# 34
Дидка, аз слагам точно така и толкова сухари, на попарите и яденето, както правиш и ти. Понякога обаче попарата му идва в повече та слагам по 2 сухара.

# 35
vnd много съжалявам за близначето..... наскоро и моя приятелка загуби бебче и ми е още много гадно.... Не е честно, а още по-малко справедливо, но......
Да е живо и здраво другото бебче да ги утешава и радва.  Hug

# 36
Здравейте и от нас  Grinning                                                                                                                  
Честито на месечковците  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Zuzi,честита ви годишнина   bouquet

Lana,страхотни снимчици!
Didka,Алексче е голяма сладурана  Heart Eyes много ми хареса снимката с вестника  Grinning

Добре дошла на кака anh  Hug

При нас новото е че Алекс не хареса изобщо ДК и от другата седмица мама пак ще прави пюренца и супички в къщи  Sad Вчера както си играеше в леглото реши да се провеси на решетката и падна с главата надоло  ooooh! ,добре че бях наблизо и успях да я хвана не можа да се удари,разминахме се само с уплаха и си поплакахме малко.

vnd,много съжалявам за близначето  Cry

Лека нощ и сладки сънища!

# 37
Добре е че не пишете много  Mr. Green така ще имам време да наваксам и да се ориентирам докъде са стигнали нещата.

Виждам вече и каките са ориентирани грижовно - бравос на каката anh  и да пише какво я вълнува и нея около новопоявилите се чуства с бебето - на мен лично ще ми е много интересно  Heart Eyes

За Алекс разбира се аз вече думи нямам  Hug и как плажува само дамата  Hug а Явор се омаза до ушите преди малко с пъпеш пред очите на нищо неподозиращите му родители - младежа с такова настървение нападна купата с пъпеша предназначена за маам и тате, че сърце не ми даде да му спра ентусиазма - резултата беше омазано бебе и две опустошени и донякъде изядени парчета и то собственоръчно  Mr. Green и разбира се последвалата среднощтна баня  Crazy

milena000 , може да се промени отношението към кухнята постепенно - може би още малко търпение ако ти се занимава с ДК разбира се, лично на мен ми е от голяма помощ да не готвя всеки ден и да се чудя какво разнообразие да осигурявам на младежа.

Много мъчно ми стана за семейството с близначетата, дано бебчето което е оцеляло да ги радва за двама и да расте леко и безпроблемно  Praynig

Лека нощ на всички и нагушкайте миличките ни беззащитни същества, които ни носят цялата Любов на Земята  Two Hearts

# 38
vnd, не можеш да си представиш колко плаках като прочетох Cry Това беше най-големият ми кошмар,защото и аз износих с голеееееееми мъки. Сърцето ми се къса като си помисля за горкото майче.
Мен тази седмица ми беше една от най трудните в живота. Правиха ми хормонални изследвания и се оказа, че пролактина ми е доста завишен, а това най-често се дължало на тумор в хипофизата. Една седмица чаках да ми направят ЯМР и днес най-сетне си отдъхнах, нищо ми няма Whistling Ама много тежко го изживях това чакане Sad
Та днес вече съм много щастлива и седнах да изчета пропуснатото. При нас нищо ново, само дето ставаме все по-диви и гласовити. Обожаваме череши и май вече всичко което е на масата ни.
Скоро за първи път ги сложих на проходилка, но не съм голям привърженик и затова рядко ги слагам, ама на тях много им хареса Laughing
Ами това е за сега, умирам за сън и затова скоро пак ще пиша, че вече клюмам и ще почна да пиша глупости. Много здраве желая на всички и много целувки от нас

# 39
Didka, аз правя попарката с 3-4 сухара. Някъде около 180-200 мл. излиза и Софи си я изяжда. Това е едно от нещата, които най-много обича. Grinning
Zuzi, честита годишнина! Two Hearts

# 40
  • София
Добро утро!

Я кажете, муцунки, колко плодове давате дневно на бебоните?

# 41
Добро утро!
Дидка, мерси за подкрепата и успокоетието  Hug Но в онова кафе май повече няма да стъпя.  Rolling Eyes
Зузи, честита годишнина на патерица! Разкажи как изкарахте, къде ходихте...
И ние с мъжа след 2 месеца ще имаме годишнина... кога минаха 5 години Heart Eyes и от сега мисля къде и с кого да празнуваме. Определено ми се иска да оставя децата на леля им или маминка им и ние с тати да излезем на ресторант с кумовете, а може и екскурзия за двама да си спретнем. И вие давайте идеи, моля! Мнения за ресторант също събирам, само да не е китайски.
Днес пак ще е дъждовно, какво му става на това време, искам да е лятоооо

Забравих да пиша за плодовете- аз не му давам много- банан слагам в кремчето, ако аз го правя, иначе черешки си хапва, но не повече от 4-5 на ден. Вчера десерта в кухнята беше крем с парченца череши. Правя му сок от ябълки и моркови. Общо взето май не му давам много плодове  newsm78 ще взема да пробвам киви и кайсиики тези дни.

# 42
  • София
Ted, ние с моя мъж харесваме много един малък ресторант на Сан Стефано - уютен, хубава кухня, добро обслужване, ненатрапчива музика. Казва се Горещият тиган. Ето ти и телефон - 943 01 60.

И ние скоро имаме втора годишнина - ама още нямам идея какво да правим.

# 43
Мерси, Лана! Аз не се и съмнявах, че ще имаш идея за ресторант  bouquet

# 44
  • София
Мерси, Лана! Аз не се и съмнявах, че ще имаш идея за ресторант  bouquet

Айдеееее, излезе ми име  Embarassed Grinning

Общи условия

Активация на акаунт