Днес времето отново е гадно ...а и моето настроение също

Току що разбрах че езна позната пише в Близнашкия , която роди наскоро , а термина и беше през август е загубила едното си бебче

Стана ми страшно кофти....дори докато пиша ми се пълнят очите със сълзи- това ама никък не е чесно!!!!.Милата толкова мъки докато забременее, така се радваше че ще са близначета....а сега и това...родиха се рано само около 1кг. и едното не се подобряваше и накрая....Много ми е мъчно - само който не го е преживял не знае какво е - но тя е силен човек и се надявам да не рухне, поне заради другото бебе....а то още е в болницата....
Съжалявам че ви занимавам с тъжни неща, но те са част от живота и в този момент някак си не върви да се хваля с постиженията на моя юнак, като само преди минута научих....някак си ми олекна като споделих....
Е желая ви приятен ден- по късно ще прочета новостите-сега просто не съм в състояние....
Много да се обичате и уважавате и да направите една сладка сестричка на Таско

И аз доколкото знам, в момента там е слънчево, за разлика от тия дъждове в София. И аз нямам търпение да отидем, при нас се очертава някъде към средата на юли да се замъкнем в Приморско.
Все пак Младен не е хванал да пребие другото дете, а без да иска го е бутнал, а и са деца на всичкото отгоре... А бе хора всякакви, добре че го сподели с нас, за да ти олекне 

,добре че бях наблизо и успях да я хвана не можа да се удари,разминахме се само с уплаха и си поплакахме малко. 

Ама много тежко го изживях това чакане
ще взема да пробвам киви и кайсиики тези дни.