Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 469
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
В Лидл има хубави стикери,но нямам идея каа се отлепят.
Закачих календара и аз.Утре мисля и да украсявам.Ще оставя малката елха за малкия да я ъкраси,че голямата миналата година стана шаренийка..... Joy

# 1 216
Много лесно се махат стикерите от Лидл. Някой искаше снимки на лампичките пак от там:
Скрит текст:

Всичко е на таймер и съм супер щастлива. Дърветата, елените и другите светещи фигури също. Няма да ги показвам всички, щото е панаир страшен Joy И съжалявам за кабели, кучета и котки по снимките - част от тях бяха неизбежни!

# 1 217
  • Бургас
Аххх,че красивоооо!!!!!!!!!!

Наталина,така да ми запали любопитството с външната си украса,саксиите и всичко останало! Ако е удобно може ли по една снимка!
Много обичам да гледам красотички!

# 1 218
  • Някъде там
Много лесно се махат стикерите от Лидл. Някой искаше снимки на лампичките пак от там:
Скрит текст:

Всичко е на таймер и съм супер щастлива. Дърветата, елените и другите светещи фигури също. Няма да ги показвам всички, щото е панаир страшен Joy И съжалявам за кабели, кучета и котки по снимките - част от тях бяха неизбежни!

Красота.
Все едно гледам кадри от Коледен филм Simple SmileChristmas Tree

# 1 219
  • Ланкър, планините Овнерог
Не знам за другите стикери за стъкло, но аз си имам на прозорците едни снежинки на няколко години вече, защото не можах да ги махна Laughing Поне веднъж в годината съм актуална. От Алиекспрес бяха.

# 1 220
  • София
Точно това искам да избегна с прозорците на входа  Mr. Green
Ще погедна в Лидл, благодаря за идеята!

# 1 221
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:

специално гледах да намеря котка и куче и ЦЪ - скрита картинка са.
чак на трети заход ми се стори, че Котьо взима мярка на елхата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 222
Бели стикери у дома са от Лидл, също си бяха на прозореца цяла година  ))).
На Jysk жичките, по мои наблюдения, хем скъпи, хем не са качествени. При леко мърдане на кабела започват да премигват. Върнах едни, взех други - същата работа.

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 11:43 от La_Valletta

# 1 223
  • DE
Защо не опитате да свалите стикерите с мокра кърпа. Обикновена, бебешка, аз махам и винетка с такава Shocked Crazy Grinning

# 1 224
Dobri, защото са черни Joy

Женските са по-видими. Това е, след като не намерих котката цял ден и реших, че е опустошила дрешника, а се оказа, че се е "завила".
Скрит текст:

# 1 225
  • На брега на реката
От Лидл съм взимала едни като найлон, които прилепват по стъклото, не са залепващи. От топлината обаче се деформират и не сме ги ползвали за повече от 2 години. Но бяха и левчета някакви.
Котьо го фокусирах аз, блажен и доволен на килимчето на елхата Joy
Това много ми хареса за стъпалата

Това изглежда също ефектно

И това, но не мога да измисля къде да го приложа

# 1 226
# 1 227
  • София
Идеята с памука имитиращ сняг ми харесва и от 1-2г. мисля да я направя, обаче не мога да измисля как да закрепя конаца за тавана. Нямам абажур, за който да го завъжа. С тиксо е вероятно да се отлепи и да падне, а ако отдолу има запалени свещи няма да е ок.  Mr. Green Приемам идеи Simple Smile

# 1 228
  • София
Честит 1-ви декември!
Ето как използвахме умалелите пантофи на децата за елфската ни маса. Simple Smile

# 1 229
  • На брега на реката
Голям проблем са ми елхите. Или пършава, slim и неприличаща на нищо, или такава за над 100€ Stuck Out Tongue Winking Eye
Напазарувахме топки, панделки и безброй лампички. С таймер и батерийки йей. Обаче елхата, ах, елхата ще ми е проблем.
Тук за лампичките за прозорци има вакуумчета с процеп да се закачи кабелчето. Като го приложа, ще покажа. Мисля на тях да закача и конците.

Общи условия

Активация на акаунт