Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 481
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 230
Боже,1 ви ли било?😁
Аз преукрасих елхата-детето я събори върху си. Вдигнах на високо. Харесва ми много като е на земята,така цялата й крачасота не се забелязва.
Пак не съм окончателно доволна. Но вече се примирих. С дети просто не става работата.Иначе пак си и същата гама.
Камината е на двора. Много ми мирише и не мога да я търпя. Ще изчакаме още 1-2 дни. Идея нямам как ще я украсявам,в главата ми е пълен хаос.

# 1 231
Има решение - обърната елха )))

# 1 232
 Не е украса, но са много коледни вкусове и горещо ви ги препоръчвам.
Този чай на Фаворит-черен с портокал и невен. Много е хубав. Много ги харесвам техните чайове.

И ето тези медени вафли. Уникални! Вярно, че са само 5 в кутия за 2 и 40,но са много, много вкусни. Мед и канела.Подарък са,и не знам откъде са. Фирмата е Нелис.

# 1 233
Не е украса, но са много коледни вкусове и горещо ви ги препоръчвам.
Този чай на Фаворит-черен с портокал и невен. Много е хубав. Много ги харесвам техните чайове.

И ето тези медени вафли. Уникални! Вярно, че са само 5 в кутия за 2 и 40,но са много, много вкусни. Мед и канела.Подарък са,и не знам откъде са. Фирмата е Нелис.

Вафлите ги има във всеки магазин, много са хубави! Има с карамел и с мед.

# 1 234
# 1 235
  • София
То няма вафли с "хубав" състав.

# 1 236
Напротив, има Simple Smile https://harmonica.bg/produkti/vafli/hrupkava-vafla/

На мен също ми хареса идеята с памука, мисля да пробвам. Simple Smile

# 1 237
Не съм по съставите аз. Дадох на детето даже една, но това е изключение. Абе, много са вкусни, много.
Не съм ги срещала досега, щото аз не купувам много такива вредности по принцип.

# 1 238
Елхата на Алпина див смърч е страхотна и наживо, ако някой го вълнува все още Simple Smile Налични видими варианти има в Практикер.

# 1 239
  • На брега на реката
Първи стъпки и се оказа, че не е достатчно украсата. Памукът също свърши Joy
Обаче съм гроги Heart

А това са вендузките за закачане на лампичките

Остава да украся стъпалата, че са капо. И чорапчета да сложа на камината.
Децата са украсили детската, но още не съм се качвала да видя крайния резултат. Не знам и дали искам, че ми помъкнаха половината украса Joy

# 1 240
Няма ли начин елхата да се отмести от тапета?

# 1 241
  • На брега на реката
Ами да, явно ще разместим, за да е до бялата стена, тази без тапет. Искаше ми се да е до камината, но уви, тапетът е потресаващ.

# 1 242
  • Plovdiv, Bulgaria

# 1 243
Ако камината не е закрепена за стената, бих сложила на тази стена бяла плътна завеса. Така няма да ви дразни тапета. А на камината вътрешната част не може ли да се изкара, тогава едни големи свещи с LED пламъче биха свършили страхотна работа.

# 1 244
  • На брега на реката
Камината е истинска, но запечатана с тухли и гипсокартон Simple Smile Ще сложа топла светлина с лампички из дърветата, ей тъй да създава усещане, че гори.
Едно е в главата ми, друго е реализацията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт