Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 479
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 245
Извинете, но може ли да споделите от къде е този прекрасен венец, ако е удобно разбира се... Simple Smile

# 1 246
  • Plovdiv, Bulgaria

Извинете, но може ли да споделите от къде е този прекрасен венец, ако е удобно разбира се... Simple Smile
Разбира се ,че може.Закупих го от Айко в Стара Загора началото на октомври:)

# 1 247
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Престрашавам се да пусна няколко снимки от днешната украса. Чета ви редовно и много идеи съм откраднала, за което Благодаря от сърце!

много ми харесва синята светлина Simple Smile

# 1 248
  • Euskal Herria
Хм, а защо липсва цитираният пост?

# 1 249
  • Варна
Престрашавам се да публикувам днешната украса. Чета ви редовно и много от идеите съм откраднала от вас, за което Благодаря от сърце!

# 1 250
има го, но са малко разместени линковете на снимките Simple Smile

# 1 251
  • Варна
Ще пусна нов пост, извинявам се, но при качване на снимките, нещо се бъгна при мен и затова така се получи. Simple Smile

# 1 252
  • Euskal Herria
Появи се - след твоя цитат и моето писане Simple Smile. Няма значение, важното е, че го има.

# 1 253
и в новия пост ми харесва Simple Smile

# 1 254
  • Ланкър, планините Овнерог
Ето и ние каква я свършихме с децата днес( правете се, че не виждате надупените играчки отзад)

И нашата елха е на високо, но поради шантаво, лакомо куче, а не дете.

# 1 255
  • Пловдив
И ние с децата днес творихме, ама го докарахме до под кривата круша Laughing

Готови са вратите и евентуално елхата... евентуално, защото нещо не ме кефи и сигурно ще търпи промени

# 1 256
  • Пловдив
Идеята с памука имитиращ сняг ми харесва и от 1-2г. мисля да я направя, обаче не мога да измисля как да закрепя конаца за тавана. Нямам абажур, за който да го завъжа. С тиксо е вероятно да се отлепи и да падне, а ако отдолу има запалени свещи няма да е ок.  Mr. Green Приемам идеи Simple Smile
С корда, ако имаш къде да я закрепиш в двата края на стаята можеш да пуснеш 1 - 2 дължини през стаята и да закачаш памучетата на нея. Трябва да е здрава и опъната.

# 1 257
Минавам да кажа, че в купих 5 вериги лампички днес Grinning
А в Мосю Бриколаж (освен лампички на медна нишка) има и страхотни играчки! В тези, например, ми останаха очите, но тази година няма да ползвам сребристо. Напълно сивите гледайте, имат лек монохромен/хамелеонов ефект, много красиво.

# 1 258

Разбира се ,че може.Закупих го от Айко в Стара Загора началото на октомври:)
Благодаря

# 1 259
  • Beyond the stars
Ние снощи сътворихме Вейдър елха при един приятел. Снимката ми е само на тъмно, ама има доста из нета.. Ефектно и забавно, особено за фенове на Stars Wars. В допълнение му направих играчка с тези от лидл Blush И ме е яд, че не взех повече.
Някъде из Лидл Сф да сте виждали изостанали от играчките за снимки?

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 18:28 от Вълшебство

Общи условия

Активация на акаунт