Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 467
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 260
На Черни връх имаше няколко.

# 1 261
  • Beyond the stars
На Черни връх имаше няколко.

За малко да пропусна - влюбих се в твоята елха Heart Като сцена от Сам вкъщи е.. Много магична.
Колко е голяма?

# 1 262
Благодаря Blush 2.20 м...по-висока нямаше кой да я украсява, не че не исках Joy

# 1 263
Дайте идеи как да закрепя лампички на ПВЦ дограма. Дотук съм пробвала с тиксо и силиконово лепило- падат.

# 1 264
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дайте идеи как да закрепя лампички на ПВЦ дограма. Дотук съм пробвала с тиксо и силиконово лепило- падат.

кукичка с вендуза

когато се прибера довечера ще снимам нашите Wink 10 в пакет, прозрачни, по-малки са и са по-дискретни.
купувани са от някоя от веригите Хоуммакс, Бриколаж, практикер... ако има етикет ще съм по-точна.

# 1 265
  • На брега на реката
С вендузки. Прозрачни са и не се забелязват. Нашите не са с кукички, а с процеп, в който да влезе кабелчето.

# 1 266
В Джъмбо има пластмасови кукички с двойно лепяща лента, но и те и падат от прозореца. Това държи малко повече, но е скъпо

# 1 267
  • Пловдив
Много лесно се махат стикерите от Лидл. Някой искаше снимки на лампичките пак от там:
Скрит текст:

Всичко е на таймер и съм супер щастлива. Дърветата, елените и другите светещи фигури също. Няма да ги показвам всички, щото е панаир страшен Joy И съжалявам за кабели, кучета и котки по снимките - част от тях бяха неизбежни!

Невероятна Коледна атмосфера. Всичко е чудесно. Елхата фолийна ли е или игличките й стоят остри, че не мога да разбера от снимките. Тази седмица ще купувам елха и съм в огромна чуденка, каква що!? Ако можеш да кажеш и откъде я купи или марка ще ти бъда много благодарна. Още веднъж поздравления за чудесната украса.

# 1 268
С топъл силикон. Взех и вендузки, но трябва да са на стъклото, падат от самата дограма при мен. С топлия силикон залепям и после се маха без проблем. Миналата година така процедирах.

# 1 269
  • Beyond the stars
Току що реших, че 180 см ще ми е малко.. Искам 2.20 Grinning

# 1 270
Ох, ние с мъжа ми преди 3 години се изхвърлихме, живеехме в жилище с огромни тавани, 3 метра елха...а колко беше скъпа. Сега сме с 2.50см тавани и трябва да й превивам върха 😂
Но е ужасно красива, хич не съжалявам. Довечера ще ви я покажа, че имам да доизскусуря тук таме, вчера с лазещо и изправящо се бебе в краката, голям зор видяхме да я украсим, та ми остана малко украса да добавя днес.

# 1 271
Много благодаря, момичета.

In4hi, от българския сайт за елхи я купих. Мога да видя точния модел на кутията, но е в гаража. Ходих обаче до мострената зала и, да си призная, лоша елха нямаха! Цената беше смешна за тази височина, нещо от рода на 120-150 лева. Купувах я преди две години и, за съжаление, от тази височина бяха останали само два или три модела. Ако си от София, отиди и ги разгледай, преди да поръчаш. После ще ти ти доставят до адреса.

Вълшебство, 2.20 или 2.50 е несравнимо просто! Да покажеш после Kissing Heart

# 1 272
  • там където има винаги вятър
 newsm09 какви украси сте направили, някои наистина като по филмите  Peace
Това са последно направените дървени шайби - за подарък  Wink

Момичета, вчера бяхме в Букурещ с посещение на коледния базар. Тайничко се надявах, да взема нещо, но... нищо не ми хареса. Над 120 къщички. Повтарящи се тук - там: меденки, сладки, рисувани коледни топки от 20 леи на горе, украси с дървените шайби /нашите са по-хубави, дори ММ забеляза   разликата  Joy/ Като върл коледен фен на Джъмбо и от части на  ЮСК, видях че се продаваха и техни неща, значи не всичко е ръчно/домашно  Peace  Wink

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 14:38 от mama iasi

# 1 273
Здравейте, да покажа и аз нещичко от мен. Миналата година баща ми ми направи от палети ето това, а аз го лакирах и украсих

# 1 274
Здравейте, да покажа и аз нещичко от мен. Миналата година баща ми ми направи от палети ето това, а аз го лакирах и украсих

страхотно. вчера и онзи ден бях на две коледни пазарчета със занаяти. Имаше подобни неща, имаше различни, не снимах, но си запомних идеи. Имаше и ковани, плетени, шити и от стъкло. Всякакви. Взех си някои.

Общи условия

Активация на акаунт