Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 466
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 275
Здравейте, да покажа и аз нещичко от мен. Миналата година баща ми ми направи от палети ето това, а аз го лакирах и украсих

Ето още една идея - от ароматизаторите с пръчки които са ,купих бои и ги боядисах .

# 1 276
Здравейте, да покажа и аз нещичко от мен. Миналата година баща ми ми направи от палети ето това, а аз го лакирах и украсих

страхотно. вчера и онзи ден бях на две коледни пазарчета със занаяти. Имаше подобни неща, имаше различни, не снимах, но си запомних идеи. Имаше и ковани, плетени, шити и от стъкло. Всякакви. Взех си някои.
Аз от Pinterest най-редовно си крада идеи.Това го видях от там,а баща ми си майстори постоянно някакви мебели от палети  и ми го направи.

# 1 277
баща ти ми е сред любимите индивиди. майстори неща, украсява и ... взима идеи.

# 1 278
  • нейде там, където ....
Скрит текст:

Ето още една идея - от ароматизаторите с пръчки които са ,купих бои и ги боядисах .

Би ли споделила с какви бои и от къде?

# 1 279
  • ГО
Тодорова, май си ги спомням тези “свещи”. Много са хубави!!!

# 1 280
Скрит текст:

Боите ги бях купувала от магазин за художници.. Но предполагам, че в по големите книжарници като попитате за акрилни бои, трябва да имат.

# 1 281
Тодорова, май си ги спомням тези “свещи”. Много са хубави!!!
Благодаря 🌼

# 1 282
  • нейде там, където ....
Скрит текст:

Боите ги бях купувала от магазин за художници.. Но предполагам, че в по големите книжарници като попитате за акрилни бои, трябва да имат.

Благодаря!

# 1 283
  • Бургас
Много ми харесаха тези къщички от играта на Бриколаж!

След малко ще си покажа и моите украси у дома,смешни станаха,но това е!

# 1 284
Ето и от мен 🙂
Първите 5 снимки са от кухнята, там по-минималистично, колкото да имам вдъхновение за Коледни сладкиши 😜в холът е същинската елха. Поради наличие на 7 месечно зверче, елхата я обезопасихме като я сложихме между дивана и лежанката. По принцип лежанката е на мястото на елхата и е част от дивана, но това беше варианта, за да не я стига беба. Останаха ми коледните венци на входната, гаражната и дворната врата. И светлинките на балкона 😊
Скрит текст:

# 1 285
Имам нужда от съвет. Елхата ни нали е златно,сребърно и бяло. Обаче за камината някак не ми допада тази комбинация. А пък имам и други кътчета по хола(шкафове и секции) където ще украсявам. Дали пък там да не направя класическа украса. Дали ще стане много разностилово. ?Или ще е по-добре цялата стая да е решена само в един стил? Как мислите?

# 1 286
  • София/Севлиево
Аз тази година много закъснях.Трябваше миналата седмица,но ме тръшна една ангина, а снощи почина баба ми и съвсем не ми е до украсяване...Само големия прозорец и перваза под него в кухнята са ми готови, и разбира се изкарах коледните чаши за кафе и чай.Ама ще се опитам да довърша кухнята и елхата на детето в стаята да сложа...

# 1 287
  • Бургас
Ето я моята. Има още нещо планувано за правене, дано утре успея.

# 1 288
Благодаря за идеите за вендузките и за двойното подлепващо !:yellow_heart:

# 1 289
Имам нужда от съвет. Елхата ни нали е златно,сребърно и бяло. Обаче за камината някак не ми допада тази комбинация. А пък имам и други кътчета по хола(шкафове и секции) където ще украсявам. Дали пък там да не направя класическа украса. Дали ще стане много разностилово. ?Или ще е по-добре цялата стая да е решена само в един стил? Как мислите?

При мен е обратно - рамката за камина е бяла, украсата е в златно и прозрачно. Но елхата задължително с играчки във всички цветове и златни акценти.  Дъщерята иска да закачим някъде червени чорапи, но ме изваждат от равновесие )))).

Общи условия

Активация на акаунт