Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 463
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета имам нужда от помощ!Как на оправя тази грозотия?Забих и нищо не ми идва на ум.

# 1 291
Момичета имам нужда от помощ!Как на оправя тази грозотия?Забих и нищо не ми идва на ум.

Не е грозотия. Аз бих махнала сребристия гирлянд.

# 1 292
  • Бургас
Тамара, красива е!

# 1 293
И аз не харесвам гирлянди, обичам по- семпли украси. Поради тази причина вкъщи сме само с лампички на прозореца и елха. Grinning
Не успявам да кача елхата, дава ми, че размера на снимката е по-голям...

# 1 294
  • Някъде там
Махни гирлянда,сложи повече лампички и е готова Simple Smile
Не е грозотия Simple Smile

# 1 295
Какви са тези ваши елхи, не стават Grinning. По една такава ви пожелавам: https://www.weeklytimesnow.com.au/news/national/germany-goes-for … 5c88cf2d89fe91e99!

# 1 296
  • Някъде там
Много ми харесаха тези къщички от играта на Бриколаж!

След малко ще си покажа и моите украси у дома,смешни станаха,но това е!
В Бриколаж имаше дървени къщички -лампички на цена от 15 лева.
Много ми харесаха и лампите на медни жички,много хубаво светеха.
На 15-16 ще отида да взема и ще украсявам.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 07:47 от Fluttershy

# 1 297
Мен само червените топки ми "бодат" очите...но аз съм си фен на злато/сребро по принцип.

# 1 298
  • там където има винаги вятър
Хиляди извинения за спама  Praynig
kaka svraka
Скрит текст:
Забранила си получаването на лични съобщения!!!

# 1 299
  • Бургас
Мис Бингли, като гледам в нета украсените стаи всичко в тон...това е само за снимка, трудно се прави в наши условия, ако имахме замъци може би да. Според мен украси си кътчета, не се съобразявай на 100% със стаята.
Тамара махни гирлянда, то и така си е хубава, нека да има
Всички украси са много хубави, няма да изброявам да не пропусна

# 1 300
  • Бургас
Кактусче,много красива и голяма елха! А светещите снежинки са много нежни!

# 1 301
Благодаря 💞
Снежинките са от Лидл. Имаше и звезди и още един модел, бяха 11 лева, ако не се лъжа, закачат се с вендузи за прозореца. Излязоха сполучливи ☺ дано пуснат пак.

# 1 302
Да се оплача котката през нощта скочила върху камината и я счупила. Гарната ий.чяст е вече разкована. Уж устойчива ми се виждаше-не устоя на едни 8 кг. Всичко,което бях наредила замина по земята и добре,че не е счупено нищо.
Мирише,та се нетрае. Ако така продължава и не успеем да я оправим ще се разминем с нея. И така...аз ще си я украса, защото имам чудесни идея,но няма да може да стои нищо върху нея и през нощта когато не съм там ще трябва всичко да прибирам.

# 1 303
  • Бургас
Лоша котка Simple Smile....Жалко за камината!

# 1 304
Мис Каролин Бингли, напълно те разбирам и аз всяка нощ съм на тръни, че нашия котак ако събори елхата ще падне върху горящата камина и не ми се мисли. Та гледам като легнем да го викам покрай нас, къде успявам , къде не, ама все още няма големи щети ( да чукна на дърво).

Общи условия

Активация на акаунт