Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 460
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Полша, Варшава
Здравейте и от мен, такива красоти сте направили всички, не мога да им се нагледаме Simple Smile.
Ето, нещо и от мен (имаме още да украсяваме - лампички по прозорците главно, но има време и тях ще сложим):

Коледния венец на масата, за жалост мъжа ми работеше и не можах да го снимам много хубаво:

Снимка от терасата:

# 1 306
  • Под Сините камъни
Да си покажем украсата вече напълно готова 😏[/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img]

# 1 307
Китен, елхата ти е разкошна ❤

# 1 308
Китен от къде са ти снежинките по вратата, ако е удобно?

# 1 309
  • Полша, Варшава
Благодаря ви, радвам се, че ви харесва.

Mama_86, снежинките са от магазин Home&You - Полша, не живея в България и не знам дали можеш да ги намериш в някой магазин, а може и онлайнда провериш - Amazon.

# 1 310
Благодаря ви, радвам се, че ви харесва.

Mama_86, снежинките са от магазин Home&You - Полша, не живея в България и не знам дали можеш да ги намериш в някой магазин, а може и онлайнда провериш - Amazon.

Здраве да е! Благодаря все пак Simple Smile

# 1 311
  • Полша, Варшава
Mama_86, няма за какво, съжалявам че не можах да помогна Cry

# 1 312
Да си покажем украсата вече напълно готова 😏[/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img]
Оправи линковете Hug

# 1 313
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да си покажем украсата вече напълно готова 😏

Скрит текст:

любопитството ми е по-голямо от мързела

# 1 314
  • Полша, Варшава
Пепински, доста работа сте свършили, кога намерихте време да украсите всички стаи. Браво на вас Simple Smile

# 1 315
  • Бургас
Днес най-накрая се наканих да направя къщичката и дядото. Не се смейте! 😂
Преди

След

Такива снежинки съм си взела от магазин тип левче!

# 1 316
  • Балчик
Хехе, тъй като синът ми ще е абитуриент, измислих какво ще сложа в лидълския календар-ръкавички.
Бележчици с надпис: На въпроса ми отговори и наградка получи. И някое въпросче по БЕЛ за матурата всеки ден.
Как мислите, колко ли ще се зарадва, хаха.
Ние в събота ще украсяваме.

# 1 317
Приключих с украсата в кухня. Подариха ми клонки от истинска елха. Сложих ги върху бяла дървена закачалка. За масата само  икейска въртележка - ангелски звук. Ще сменя свещи за по-къси, за да е по-нежен звук. Това е ))).

# 1 318
Наредих я пустата камина! Това са ми различните варианти. Като най-вероятно ще остане най-изчистения.
Червеното си е червено ❤

# 1 319
  • София
Колко чакате да си прехвърлите снимките с трансферен гел? Бях отпечатала обикновени фигурки на хартия, за час-два бяха готови върху дървото. Сега обаче прехвърлям матови снимки, колко трябва да ги чакам? Имам чувството, че изобщо няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт