Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 372
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Облачета/броколи/ не виждам Laughing
Още една идея от мен

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 09:12 от Хриси9092

# 136
И аз да се включа с едни таралежи, които ми се видяха симпатични, а и могат да бъдат и есенни, и зимни Grin

http://cpykami.ru/osennie-podelki-zabavnye-yozhiki/

# 137
  • Балчик
Идеята със стъпките много ми хареса, но си представих кучето ми как ще им се зарадва. Simple Smile

# 138
  • Euskal Herria
Точно това си мислех и аз - че у нас няма начин да се направи това. Макар че кучето не ми прави бели, но е достатъчно само да притича през стъпките Simple Smile.
Скрит текст:
Не е точно по темата

# 139
  • Бургас
Това със стъпките ми се върти в главата да го направя навън, по стената на къщата и дървени касетки съм приготвила с елхови клонки и еленчета трябва да намеря

# 140
  • София
А дали има вече тема за коледните подаръци?

# 141
  • Варна
Да направя една? Хи-хи Christmas Tree People Santa
Edit: http://m.bg-mamma.com/?topic=1067862.new#new Заповядайте и тук!

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 20:36 от StarBright

# 142
  • София
Супер, благодаря ти.  Simple Smile

# 143
  • Някъде там
Страхотна тема.Дойде ми настроението покрай вашите идеи.Обожавам зимните месеци и зимните празници.
Всяkа година задължително правим фото сесия,имам коледен маникюр,в къщи се носи аромат на канелени сладки,за вечеря поднасям вкусна крем супа от тиква,всичко свети и е украсено.Това ме зарежда с добро настроение.За съжаление всяка година елхата е с една и съща украсa,червено и златно.Искам нещо ново .
Харесах си една идея от вас.В старите теми,може да се познаете.Много искам да направя такава елха в тази цветова комбинация и ще се постарая.За съжаление няма да покажа снимката,на другия компютър е явно.

Докато преглеждах темата сега харесах няколко идеи.Стъпките на Дядо Коледа,те ще бъдат поставени вечерта ,ще остави следи преди  подаръците WinkОсвен изпитото мляко и изядените бисквитки .Страхотна идея наистина! Другото което ми хареса е ето това:
Ще си нарисувам един снежко на тази бутилка
,от юск ми е за 4 -5 лева.Дойде ми и друга идея.
Имам тази дъска за бележки
,дали няма да е добре да я украсим със коледни  пожелания и картинки.

# 144
  • Бургас
Fluttershy/ как се превежда/ в какви цветове си решила да украсяваш новата елха? Металната къщичка/дъска за бележки можеш както каза пожелания в пликове и на плика да отмерваш дните до коледа. Простряни пликове с коледни картинки или ако имате стар прозорец

# 145
Момичета, какви са тези елхи от Раковски, за които говорите?

# 146
  • München, Deutschland
На тази дъска за бележки може да сложите и нещо такова:

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41QI%2BM4tu5L.jpg
Т.е. брояч колко дни остават до Коледа. 😃

Миналата година моят беше.на.дъска, боядисана.с боя.за черна дъска и отгоре пишех всеки ден с тебешир. За тази още не съм мислила.

# 147
  • Euskal Herria
Момичета, какви са тези елхи от Раковски, за които говорите?
Изкуствени елхи. Производителят е от гр. Раковски:
https://kolednielhi.com/

# 148
Те нямат Черен Петък, нали? Поразгледах им страницата във ФБ, но миналата година не видях да са имали.
Избрах си елха от тях и се чудя дали да изчакам.

# 149
Fluttershy, смени цветовете тази година, ще се вдъхновиш за нещо ново. Аз така все бях с традиционните и изведнъж реших всяка година различна тема. И аз обожавам споменатите от теб неща. Всичко, свързано с Коледа. Особено коледната фотосесия. Сега умувам на какви дрехи да заложа. Измислила съм да се облечем с костюми на Снежанка-рокля в жълто и синьо-туту. Но още се колебая дали няма да е по-добре да е по-голямка малката. Щото няма още 2 години. От друга страна, ако изчакам ще стана аз вече дърта за такива приказни героини и фотосесии. Пусто желание да се снимам и маскирам....само да бях и фотогенична,цена нямаше да има😂

Общи условия

Активация на акаунт