Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 374
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Fluttershy, смени цветовете тази година, ще се вдъхновиш за нещо ново. Аз така все бях с традиционните и изведнъж реших всяка година различна тема. И аз обожавам споменатите от теб неща. Всичко, свързано с Коледа. Особено коледната фотосесия. Сега умувам на какви дрехи да заложа. Измислила съм да се облечем с костюми на Снежанка-рокля в жълто и синьо-туту. Но още се колебая дали няма да е по-добре да е по-голямка малката. Щото няма още 2 години. От друга страна, ако изчакам ще стана аз вече дърта за такива приказни героини и фотосесии. Пусто желание да се снимам и маскирам....само да бях и фотогенична,цена нямаше да има😂

Браво, страхотно е и така ще го предадеш на децата си. И не на последно място младото си е младо

# 151
Хриси, ами не знам, на мен това ми харесва, вживявам се, малко като децата съм в това отношение. Харесват ми хубавите снимки, естетичните неща, нещата със замисъл. Просто обичам да правя различни неща. А Коледата е такова време, празнично, уютно, хубаво, с настроение, кога ако не тогава да направим нещо такова.
Днес си записах няколко идеи. Така се вдъхнових, че нямам търпение да ги започна.

# 152
  • Пловдив
Облачета/броколи/ не виждам Laughing
Още една идея от мен
подобно нещо правих преди 3-4 години Simple Smile Само че аз боядисвах с темперна боя подметките на кубинки и оставих отпечатъци от входната врата до елхата Simple Smile
Децата се впечатлиха много и от тогава всяка година в писмата си, не забравят, да напомнят на "Дядо ти Коледа", да си събуе или поне изтрие добре обувките Grinning
Качвала съм и снимка тук, ако успея, да я намеря, ще кача пак Simple Smile

edit:

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 11:51 от sweet_maniche

# 153
С какво да залепя лампички на стена? Кое държи най-много? Искам тази година да направя такава укрса.

# 154
  • München, Deutschland
Ние лепим с бяло хартиено тиксо.

# 155
  • София/Севлиево
Днес видях на витрината на нашия магазин немски център коледна украса, влязох вътре да поразгледам, имаше малко неща,но още нямам конкретни идеи какво ще правя...

# 156
Ние лепим с бяло хартиено тиксо.

Обикновено нали? Не двойно?

# 157
  • München, Deutschland
Най-обикновено, такова:

https://raja.scene7.com/is/image/Raja/products/krepp-klebeband-t … ge=M_4323L50_G_FR$default$

# 158
  • в сърцето на един мъж...
Идея за календар

https://www.facebook.com/TheLookByBrush/videos/464629100673661/?t=70

# 159

Чудесна идея, Гея!
В Немачко вече е плътно заредено с коледни аксесоари и всякакви подобни джинджурии . Рано ми се струва, но пък ми е готино като влзяза в магазините.  Heart Eyes За утре съм си набелязала едни еленчета, дано успея да се докопам до тях!

# 160
Ох, аз влязох в едно магазинче за едно евро, купих си едни уникално готини кутийки за сладки Simple Smile Миниатюрни са, но за подаръци от типа на бонбони, дребни сладки са идеални Simple Smile Накупих си разни дреболии за украса и за празниците. На касата жената се смя, че много рано съм почвала с коледата Simple Smile

# 161
  • Euskal Herria
А тук зареждат за Хелоуин, нищо коледно няма.

# 162
О тука от едната страна са хелуинските неща, от другата коледните...

# 163
  • Euskal Herria
Тук в последните години има повече декорации за Коледа. Не е чак толкова тачен, както е Рейес Магос - на 6 януари. Почива се само на Коледа, няма както при вас в немско или в австрийско големи коледни ваканции.

# 164
С какво да залепя лампички на стена? Кое държи най-много? Искам тази година да направя такава укрса.
Продават се специални държачи в Джъмбо, малки пластмаски с лепящо от едната страна и дупчица за поставяне на кабела от другата.

Общи условия

Активация на акаунт