Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 392
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Бургас
Добри,заради капризите и инатите на един член от домашните обитатели е всичко....

# 1 546
Аз да се оплача. Поръчах още на 2 декември от Икея една зелена покривка и едни прибори. След три позваънявания да питам какво става с поръчката ми, днес една ми се обажда и ми съобщава изчерпана наличност. Много я исках зелената покривка, а вече нямам време за реакция къде да търся друга зелена. За пръв и последен път си поръчвам от Икея, много непрофесионално отношение.

Аз поръчах тъмносиня и тюркоазена от ракла. бг, мисля че имаше и зелени покривки. За един ден пристигнаха. Може да звъннете, много са любезни. 089 424 1243

# 1 547
Добри,заради капризите и инатите на един член от домашните обитатели е всичко....

Направи украса за себе си, зарадвай детето в теб Simple Smile.

# 1 548

този го заключвате в мазето и останалите хоп на партито  Simple Smile

# 1 549
  • Пловдив
и аз си имах един такъв Гринч вкъщи, но за 10 години явно ми свикна, че с мен на глава не се излиза и сега даже помага за украсяването Simple Smile

# 1 550
Сложих лампите на тоалетката и една кукла Барби за Снежанка. Не знам да слагам ли друго и без това там гледам почти нищо да няма. 😊 но приемам идеи.

# 1 551
  • Някъде там
Мис , мисля ,че е достатъчно и не е необходимо да слагаш повече неща.Аз украсих малката елха, ако ми остане време ще снимам и ще показвам.Украсата и е в синичко, сиво и бяло със сини лампички Simple Smile

# 1 552
достатъчно е. ако искаш да ти е различно сложи лампи да го осветяват в различен цвят. Един ден зелено, един ден червено, друг синьо ...

# 1 553
  • Euskal Herria
Мисля, че на тоалетката по-  би подхождала бяла светлина.

# 1 554
Мисля, че на тоалетката по-  би подхождала бяла светлина.

ама ако иска да и е разнообразно ? и и е скучно все едно и също ?

# 1 555
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

и аз като другите - като ме ядоса домашния се заканвам да го върна на фирмата производител Wink

нали помните, че се оплаках, че раздал сладките?
оттеглям си оплакването.
пак ме е яд, но има толкова по-важни неща от това, че ми е объркал плановете и не се е съобразил с моето мнение...

вчера беше концертът на детето. имаше акция за Любчо.

и от детето се оплаквам Trollface - явно не е от мен Simple Smile
срам го било да пее, защото много хора го гледали. а пее от три години. и нямаше никакви притеснения до преди седмица.

# 1 556
Съгласна на 100%  за бялата светлина. Но просто нямам вече едноцветни лампи и само тези ми останаха. А и ми създават приказно настроение. Чудех те къде да ги слагам. Пробвах сто варианта. Нещо в подредбата не ми пасва, обаче съм си оснавила само парфюмите,че малката пипа навсякъде.

# 1 557
  • Бургас
Олеее,момичета,много хубави съвети ми давате,но не ми се занимава.....Не ми е хич до него!
Каквото такова!  Като гледам и децата и те не знаят как да реагират....Майната мУ!

# 1 558
Тогава дай на децата кашона с украси и пълен картбланш - да  действат по собствено усмотрение Simple Smile.

# 1 559
Тогава дай на децата кашона с украси и пълен картбланш - да  действат по собствено усмотрение Simple Smile.

май по-добре да не и показвам нашата елха, да не се откаже да им даде свобода на действие ...

Общи условия

Активация на акаунт