Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 398
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 530
  • bad@ss
Ааа, ясно.
Аз навързах елфските пантофи на краката на масата и крушките и очаквах по-инаква да е украсата, ама сега ясно.

Аз третия връх мога да го възпроизведа върху хартия. Още ми е в главата.

# 1 531
  • София
Лудната,аха. Да, крушките, както и играчките от капачки( не знам дали ги видя)днес заминаха за благотворителния училищен базар.А и имам 3 деца и нямам чуплива украса по принцип, понеже в хола се рита топка, карат се ролери и тротинетки и сама разбираш.......  Simple Smile

# 1 532
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета,прекрасни украси и разкошни домове имате!

Аз свалих цялата украса у нас. Няма да имаме украса. Повече от жалко е...но,.....
Ще се радвам  на вашите творения!

Flushed какво е станало?

# 1 533
Аз пък не разбирам защо тооолкова заприпадахте. Ако махне висулките ще изглежда приемливо. Какво толкова има?

Снимки имам. Как ги пускате ? Без фотоалбум става ли? 
Аз нямам фотоалбум в нета.

# 1 534
Момичета,прекрасни украси и разкошни домове имате!

Аз свалих цялата украса у нас. Няма да имаме украса. Повече от жалко е...но,.....
Ще се радвам  на вашите творения!

Flushed какво е станало?

Украси си, да ти стане хубаво. Ако ли пък не-не ти е до това се насилвай.
Аз нямах никаква муза и видях няколко много украсени къщи по пътя към на нас-и тъй както нямаше тази година да слагам нищо по празорците да видиш как извадих всички останали налични лампи и веднага ги налепих. Не може така бе! Тъмни прозорци по Коледа, постна работа,не! Това не съм аз.😊
А пък детето как ахка, как се радва на всяка една украса....много е смешна. Нали не може нищо да каже,да си изрази емоцията и само ги гледа и -ааа, уааааа такива готини физиономии, така им се впечатлява.

# 1 535
Аз пък не разбирам защо тооолкова заприпадахте. Ако махне висулките ще изглежда приемливо. Какво толкова има?

Снимки имам. Как ги пускате ? Без фотоалбум става ли? 
Аз нямам фотоалбум в нета.

bella_ciao, приемливо ще стане за теб, ама тя си е украсила така, както е приемливо за нея, няма защо да го разваля заради вкуса на друг! Peace Пускай снимки да гледаме, че каквото и да е, все са едни хубави такива коледни красотички!  Heart Eyes

# 1 536
Изрязах набързо едни еленчета от златен картон и бели снежинки и ги закачих.

Тук става много лесно директно качване от иконката, не са необходими албуми. От телефона става набързо, само кликваш на иконката за прикачване на снимки(това като  планина дето е и точката отгоре 😆) как га обясних.

# 1 537
# 1 538
Уна, много е хубаво, зимно и приказно! Аз пък не се притеснявам да се чупят стъклени играчки, напомня ми за детство ))). Въпреки безбожната цена в сегашното време.
Преди малко пристигна голямото ми дете, специално запазих и за него да закачи играчки върху елхата. Едната замина веднага Simple Smile.

Продължавам да купувам в златничко  за новогодишната маса - поставка за торта
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0527518001.html

# 1 539
Уна, останаха ми очите в украсата ви!!

Тези дни ще покажа и аз, че едва вчера купихме елхата и днес ще купя украсата, защото всичките ми стъклени и дървени украшения са се загубили в местенията ни през изминалата година.

# 1 540
  • Шотландия/Абърдийн
Коледно настроение и от мен. Christmas Tree

# 1 541
  • Пловдив
Аз да се оплача. Поръчах още на 2 декември от Икея една зелена покривка и едни прибори. След три позваънявания да питам какво става с поръчката ми, днес една ми се обажда и ми съобщава изчерпана наличност. Много я исках зелената покривка, а вече нямам време за реакция къде да търся друга зелена. За пръв и последен път си поръчвам от Икея, много непрофесионално отношение.
Оплаках се.
Що се отнася до висящите полилеи, на мен ми харесват, и високи тавани харесвам. Даже ако под полилея има маса за хранене може да се измисли един вид огледална или продължаваща украса, особено ако има същия стил свещник. ....

# 1 542
висящи полилеи и високи тавани и аз обичам .

# 1 543
  • München, Deutschland
Аз да се оплача. Поръчах още на 2 декември от Икея една зелена покривка и едни прибори. След три позваънявания да питам какво става с поръчката ми, днес една ми се обажда и ми съобщава изчерпана наличност. Много я исках зелената покривка, а вече нямам време за реакция къде да търся друга зелена. За пръв и последен път си поръчвам от Икея, много непрофесионално отношение.
Оплаках се.
Що се отнася до висящите полилеи, на мен ми харесват, и високи тавани харесвам. Даже ако под полилея има маса за хранене може да се измисли един вид огледална или продължаваща украса, особено ако има същия стил свещник. ....
Инчи, все още можеш да си вземеш плат и да ушиеш, сиг и шивачка ще смогне. Ако си в София, търси платове в Какаду. Ако не намериш, кажи да ти дам пинове от гугъл с адресите.

Иначе търсих по магазините, в които минавах в Сф наскоро, чисто или поне преобладаващо тъмно зелено не намирам... :-/

# 1 544
  • Габрово
Продължавам с украсата, почти съм готова Grinning
Първата елха

Елхата в детската стая

И една малка в коридора :

Общи условия

Активация на акаунт