Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 409
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Пловдив
Ох, аз не мога да разбера защо постоянно и навсякъде някой трябва да си навира мнението...
Всеки украсява СОБСТВЕНИЯ си дом и всеки го украсява според СОБСТВЕНИЯ си вкус... Точно заради коментари от рода на
може и да не го кажа, но понеже е доста  ... та се решавам > полилеите в предната снимка не са ми по вкуса. нито полилеите, нито имитацията на гипсови орнаметнчета, нито пък украсата . Нямам в предвид иъкуствените клонки ами висящите перли и топки. поне както е снимано не ми харесва. цялостно си знае който живее вътре.
много хора изобщо не покзават снимки, а просто надничат тук Sad

# 1 516
Така, първо да уточня, че не всеки примира по стерилни сиви и бели къщи от скандинавски стил и лунички по таваните с обикновен гипсокартон.
Имам по-ретро вкус за всичко. Масовите неща не ми допадат. Гипсовете са демоде, но за мен са прекрасни. Плюс това е моя роден дом и никога няма да ги махна. Живея тук за момента, и това е дома ми такъв, какъвто е и какъвто искам да бъде. Който иска някога си да си ги маха...
Доста ....кичозен може би е думата, която си искала да употребиш.  Ами да, така е, но на мен това се харесва. Аз не си падам по изчестените неща(както сте забелязи може би) за празници-обичам да ми е шаренко и много украсено. Това е празнична украса.  Такава съм, че нищо не ми харесва достатъчно и съм доста критична. Даже и мъжо питах-щом той каза,че е хубаво-за мен това е важно. На него и на мен да се харесва. А той си ме реже доста-даже бях сигурна,че ще ми каже"каква е тая цигания"😆
Нито  мога да правя хубави снимки, нито съм надарена с кой знае какъв усет за украсяване(който много от дамите тук имат, възхищавам им се). Но това съм..аз. Толкова мога. И съм го направила с желание.
Не разбирам критики и съвети от такъв род. Добронамерен съвет съм искала и съм приемала много пъти в темата. И много момичета са казвали-така и така ще е по-добре. Това го оценявам.
Но не съм си позволявала коментари като горния. Защото всеки е украсил с желание своя дом. Дори и да не ми харесва нещо, ще го подмина. Камо ли пък да коментирам домовете на хората, гипсовете и таваните им....
И на мен ми се иска да имам повече усет, но аз съм везна човек и при мене всичко е хаотично и манджа с грозде. 😆 За времето с което разполагам с малката залепена за мен и куп други неща-това съм сътворила.
На който не му харесва-окей, но да си навира мнението е малко грозно и неуважително, плюс, че дори не съм го искала.
П.С
Да знаете,че още ще ви досаждам с грозните се снимки и кичознотии.😊

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 14:21 от Мис Каролин Бингли

# 1 517
  • Пловдив

Абсолютно подкрепям!

# 1 518
" На вкус и цвет.. няма приятели"-любима фраза. Важното е собствената ни украса на нас да се харесва и да ни носи радост. 😊
Все пак не сме декоратори или на състезание по украси.

# 1 519
  • София
Само в тази тема пиша, защото ми е омръзнало от хорски разправии. Най -хубавата тема за Коледа. И сега пак....Който иска гипс, който иска гипсокартон, който китеник или болана....Това е Домът на всеки от нас- най-топлото и светло място за семейството му. Не вярвах, че и тук някой ще сочи друг с пръст- но ето на!
Мис, не дължиш на никой обяснение за нищо.....

# 1 520
Уна, аз съм свикнала на тона в бг мамата. Очаквах такива коментари. Разбира се, че не дължа обяснение. Но просто го написах, не се сдържах,защото съм сигурна, че на нито една от нас няма да й стане приятно ако прочете подобно нещо, за нещо, което е направила с желание и накрая да се яви някой и да казва как това не е хубаво, как било твърде еди какво си, как така ще е по-добре, кое и как не му харесва. Не сме специалисти все пак. Ето, твоята украса е чудесна, всичко ти е в тон. Адмирации. Моята свекърва е такава. Много й се отдават украси и декорации и изобщо изкуството. На мен не-затова се радвам на снимките и се надявам някога и аз да мога да напрвя такава украса, и гледам да се уча от тези,които са в това отношение по-надарени от мен. Защото от сърце обичам Коледа. Много!

# 1 521
  • bad@ss
Чак ми се отписа...  Rolling Eyes

Уна  Heart Eyes
Къде са крушките?

# 1 522
Крушките са уникат! Хем аз не си падам по крушки,така красиво са направени,че като от списание.

# 1 523
Точно, нали човек трябва да се чувства добре и уютно в собствения си дом и го прави за себе си и близките си, не за комшийката, например. Чудна е темичката, аз късно я открих, но е една от тия, в които си почивам и се чувствам прекрасно. Както в Покажи ми красота и за кучовците, това са ми трите релакс теми.  И аз събрах разни не много връзващи се едно с друго, керамични фигурки с лъскавия свещник, но ми харесват, от децата са, едното свети със свещичка, другото с батерия, създават ми настроение. Искам да ми е коледно, че нещо хич не ми е тая година. Сега се чудя какво още да сложа, да не стоят като три паметничета. Най-много гирлянди да им намотая наоколо! Simple Smile

# 1 524
  • София
Лудната, не разбирам....В какъв смисъл къде са? Simple Smile

# 1 525
  • bad@ss
Не ги виждам на снимката  Blush

# 1 526
 Двете нови елхи от дъжмбо.
Купих си и тези лампички. Не, че ми трябваха, но са ми като от 1001 нощ и затова ги взех.

Сега къде ще ги слагам не знам.

# 1 527
  • DE
Крушките май бяха за коледен базар в училище  newsm78

# 1 528
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не мога да намеря снимката, но много ми се искаше да покажа елхата с трите връха.

и особено третия връх TrollfaceTrollfaceTrollface

не е връхТЪ в декорациите, но кой не би прежалил една украса за светулките в очите на дечко, ухилената муцунка и гордостта му, че че е намерил място И на тази играчка...

пък нека е кич, Wink който, между другото, е произлязъл от kitchen art Wink значи пак изкуство, специализирано - за кухня  Trollface

# 1 529
  • Euskal Herria
Третият връх се помни! И ти недей да викаш на помощника "по една бисквитка само", ами го награди подобаващо Wink.

Общи условия

Активация на акаунт