Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 418
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 500
Обаче пък си е струвало чакането. Домът ти е прекрасен!

Благодаря! Heart Eyes И на мен след много години чакане и блъскане най-после ми е такова у дома, каквото го исках. Затова  и се радвам толкова. Simple Smile

# 1 501
Уоу, много красиви украси имате 😍 Скоро и аз трябва да наваксам, че съм доникъде Sad
Много си бях харесала този елен за врата: https://www.pinterest.com/pin/424886546093757732
Но, не мога да намеря такъв брoкатен картон Sad някой дали знае откъде мога да си взема?

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 18:12 от Ivyyy

# 1 502
  • Euskal Herria
В някой от хоби магазините - ако има в града ти или онлайн, макар че само за лист картон не знам дали си заслужава. В Джъмбо съм виждала такива, но на малки листове.
Тук аз купих такива картони за тазгодишната украса, но не съм в България.

# 1 503
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Уоу, много красиви украси имате 😍 Скоро и аз трябва да наваксам, че съм доникъде Sad
Много си бях харесала този елен за врата: https://www.pinterest.com/pin/424886546093757732
Но, не мога да намеря такъв брОкатен картон Sad някой дали знае откъде мога да си взема?

мисля, че имаше в Джъмбо.
няколко листа в опаковка А4.

# 1 504
  • София
Ivyyyмного лесно е това с брокатения картон.Изрязваш си от картон елементите ,намазваш ги с лепило и го поръсваш богато с брокат.Изсъхва и слагаш на вратата.Иначе в магазин Слънчоглед продават такива брокатени листове,но са А4,а тук елементите са по-големи.Нужни са ти няколко кутйки с различен цвят брокат и са по лев-два.По книжарниците има....

# 1 505
Идеи за домашни  коледни свещници ?

# 1 506
 Полилея в кухната от днес.

# 1 507
  • София
Ето как украсихме у дома тази година. Simple Smile

# 1 508
може и да не го кажа, но понеже е доста  ... та се решавам > полилеите в предната снимка не са ми по вкуса. нито полилеите, нито имитацията на гипсови орнаметнчета, нито пък украсата . Нямам в предвид иъкуствените клонки ами висящите перли и топки. поне както е снимано не ми харесва. цялостно си знае който живее вътре.

# 1 509
  • София-в сърцата на моите деца
може и да не го кажа, но понеже е доста  ... та се решавам > полилеите в предната снимка не са ми по вкуса. нито полилеите, нито имитацията на гипсови орнаметнчета, нито пък украсата . Нямам в предвид иъкуствените клонки ами висящите перли и топки. поне както е снимано не ми харесва. цялостно си знае който живее вътре.
Може да го подминете без да го коментирате, когато не Ви харесва!

# 1 510
  • DE
Уна, всяка година се възхищавам на украсата ви. Пожелавам ви, само хубави моменти  bouquet

Полилеят сам по себе си е много хубав, може би, ако се махне зления гирлянд ще изглежда по-изчистено и семпло  newsm78

# 1 511
  • в сърцето на един мъж...
Уау, Уна, у вас е коледна приказка! Heart

# 1 512
  • Бургас
Момичета,прекрасни украси и разкошни домове имате!

Аз свалих цялата украса у нас. Няма да имаме украса. Повече от жалко е...но,.....
Ще се радвам  на вашите творения!

# 1 513
Може да го подминете без да го коментирате, когато не Ви харесва!

мога и да не го кажа, но според мен ако махне висящите перли и топките ще стане ок и затова го казвам.  но тя си прави каквто си иска и както си и харесва.

# 1 514
  • София
Държа да го кажа - много ми се иска да имам вкус като Уна! Никога не бих могла да го направя така...

Общи условия

Активация на акаунт