Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 411
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 485
  • DE
А, лесно беше Grinning Намерих картинка на Гриндж и казах на сина ми да я нарисува уголемена на картон. Намазах шаблона с лепило и залепих парчета от стари дрехи приготвени за изхвърляне  Crazy изрязах по шаблона и готово, децата са очаровани. Ние също.

# 1 486
  • в сърцето на един мъж...
Ааа ти си имаш талант в къщи Simple Smile Много хубаво се е получило!

# 1 487
  • DE
 Нещо ме е хванала музата да творя тази година, отдавна не ми се бе случвало Crazy

# 1 488
  • Варна
И камината е запалена
Крушка "огън" от Практикер, фасунка с кабел и копче
Трябва да заредя и още малко дръвца в камината.

# 1 489
Браво на класната и мама- помощница Simple Smile!

Харесах тази подредба на маса. Искам такива чиниииии!

# 1 490
У Дома... Най-после украсихMe с тийнейджърката... Simple Smile

# 1 491
  • София
Продължаваме да правим играчки.Даже от капачки.....Всичко ще се продава на училищния благотворителен базар.....Simple Smile

# 1 492
:christmas_tree:Mam4e Bandit,  камината топли ли ?
Много е уютно у вас Nature SparklerChristmas Tree

# 1 493
Браво на класната и мама- помощница Simple Smile!

Харесах тази подредба на маса. Искам такива чиниииии!

Уау! Жестоки чинии! Имаш ли представа от къде са? Heart Eyes

# 1 494
:christmas_tree:Mam4e Bandit,  камината топли ли ?
Много е уютно у вас Nature SparklerChristmas Tree

Топли, има опция, но още не съм я ползвала за топлене, само за визия. Макар че, от вчера парното в хола не ще да работи, та може да изпробвам довечера... Simple Smile
 Благодаря, Heart Eyes и на мен вече ми харесва. Two HeartsДоста работа положих за това, и все малко по малко всичко сама си купих, затова се радвам много и на всичко. Heart Eyes

# 1 495
# 1 496
Чудни снежковци от капачки!
Аз тази година за първи път се включвам в базара в учището на мама-правих коледни сладки. А сега ще правя за самотните възрасти хора тук, организири се от кметството. Много си радвам и добре се чувствам, че се включих. 😊
Момичета ние днес потегляме за Джъмбо най-после. Нямя дя купувам почти нищо коледно-остана ми само полилеите да украся. Имам нещо на ум,дали ще се получи не знам. Лилава елха май няма да има-нещо тая година съм малко несериозна с украсата. Като се се сетя като бременна що неща направих,нещо музата ми дреме таз година.
Страхотни са ви украсите!

# 1 497
  • София
У Дома... Най-после украсихMe с тийнейджърката... Simple Smile

Изключително стилно и уютно!
Имам въпрос - мебелите в дърво и бяло ит къде са купени? Търся нещо подобно и не намирам.

# 1 498
Благодаря, get_real.
Мебелите си ги поръчах в www.otto.de. Не знам дали за доставка в в България има клон или дъщерна фирма на този интернет-шоп.
Поохарчих се за тях, а и ми изпилиха нервите, докато ги доставиха, понеже 5 пъти отлагаха датата за доставка, но след 3 месеца ходене по мъките дойдоха. Струваха си ядовете поне.

# 1 499
  • Euskal Herria
Обаче пък си е струвало чакането. Домът ти е прекрасен!

Общи условия

Активация на акаунт