Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 456
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Под Сините камъни
Да си покажем украсата вече напълно готова 😏

Скрит текст:

любопитството ми е по-голямо от мързела
Миличка много хи благодаря за опранените линкове.След като се опитах да кача снимките ме затрупаха със задачи на работа,синът ми е рожденик днес и гости посрещат,сега влизам да ги оправя и ти си свършила всичко.Много благодаря 💋

# 1 321
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile и обрах похвалите Simple Smile

# 1 322
  • Пловдив
Наредих я пустата камина! Това са ми различните варианти. Като най-вероятно ще остане най-изчистения.
Червеното си е червено ❤

Скрит текст:

Ами чудесно се е получило, много е хубаво, само където се ядосваше толкова. Накрая всичко си идва по местата. Обаче свещника ти е много готин от къде е?

# 1 323
Наредих я пустата камина! Това са ми различните варианти. Като най-вероятно ще остане най-изчистения.
Червеното си е червено ❤

Скрит текст:

Ами чудесно се е получило, много е хубаво, само където се ядосваше толкова. Накрая всичко си идва по местата. Обаче свещника ти е много готин от къде е?

Благодаря. Аз съм си такава,напразни ядове. Само огън няма още. Свещника ми е подарък от свекърва ми. Не знам откъде го е купувала.

# 1 324
  • Пловдив
И аз да дам отчет от последните дни. Вчера ходих до Джъмбо.  Украсих спалнята и банята към нея, входната врата. Тези дни ще продължавам с другите стаи.

# 1 325
  • Бургас
Венецът много ми хареса!

# 1 326
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и котьо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 327
  • Пловдив
Венецът много ми хареса!

Венецът е от Джъмбо гол венец. С пистолета за топъл силикон залепих шишарки и жълъдчета, които бях събрала предварително и малко пластмасови неща да не обидим китайците Grinning

# 1 328
А как закрепи гирлянда на входната врата?

# 1 329
  • Пловдив
А как закрепи гирлянда на входната врата?
С тези стоманени пирони. Забивах ги през 20 - 30 см. от външната страна на касата, но не върху дървото, а до него на стената. После със зелените Джъмбо кламери за закачане на елхови играчки усуквам около клончето и около пирона. Можеш да си вземеш и 5 см, че тези са 4 и малко късички идват. Той и венеца е с такъв пирон само че е забит отгоре на крилото на вратата.

# 1 330
И аз нещо такова предполагах, благодаря Hug

# 1 331
Нещо скромно и от мен Blush

# 1 332
  • Берлин
Аз харесах това

Дано да намеря нар

# 1 333
  • Euskal Herria
Няма да мога утре да украсявам, още съм доникъде. Ама се разболях, та засега си кротувам. Има време. Поне гледам вашите украси.

# 1 334
ZltNk, красиво е! 🙂 Много ми хареса украсата със шишарките 😍

Общи условия

Активация на акаунт