Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 393
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 560
  • DE
Зависи колко са малки  децата. Преди години аз ги оставях да украсяват сами, като заспят си преправях както на мен ми харесва. Да не мислите, че някой забелязваше  Grinning
Но  сина ми има усет към изкуството и когато една година ми каза -" Мамо, май някой е разместил играчките" спрях да го правя Blush
Сега украсява сам стаята си и ми помага за украсата в другите.

# 1 561
Вълшебството е част от детството, нека се почувстват приказно. Със сестра ми имахме традиция - вечер мушихме се под елхата  (истинска, голяма до тавана), лягахме на килима, гледахме нагоре, лампички светеха загадъчно, светлинките отразяваха се в стъклени играчки (тогава нямаше пластмасови)  и в гирлянди. Аз и разказвах приказки. Тайно си взимахме по едно бонбонче от новогодишните пликчета под елхата, други подаръци не е имало. Незабравими спомени са това. Сестра ми е с 8-м години по-малка, но го е запомнила.

# 1 562
  • Бургас
Моите са в 1 и 4 клас, и всяка година им оставям те да украсяват, аз после дооправям. Много обичат да закачат играчки.

# 1 563
Още малко декорации да ви покажа.
На балкона

За коридора използвах старите си кънки и ги декорирах с елхови клонки и изкуствен сняг.

Понеже над ккамината нямам ръб да редя на него декорации, направих едни дискретни камбанки от коноп.

И разбира се къде без един стар свещник от ковано желязо

И така любимите на всички купа с шишарки

Снимките не са много добри, но толкова може телефона.

# 1 564
Балкона е супер! Много старание.

# 1 565
  • София
Това с кънките е страхотно! Сега се сетих, че баба ми пази едни стари кънки на майка ми, които преди това са били на някой друг и са с мноооого ретро вид. Ще са супер за украса!

# 1 566
Понеже над ккамината нямам ръб да редя на него декорации, направих едни дискретни камбанки от коноп.
Страхотни са всички показани украси, но камбанките много ми харесаха. Как ги направи, Инка?

# 1 567
  • Бургас
Страхотни украси  браво на вас!
Мис Бингли, не дължиш обяснение на никой как ще украсяваш в дома си и винаги може да се намерят подходящи думи да се изкаже мнение без обиди. Но е много неприятно. Майната и.
Едни кънки, идея
Краз защо си махнала украсата, какво е станало? Дано всичко да е наред, с положителни резултати

# 1 568
  • Бургас
Хриси,неразбирателство с главното домочадие!
Обаче снежния човек на хладилника,бая търкане имаше,докато се разлепи всичко.,

# 1 569
# 1 570
Камбанките са направени с конопен конец, върху схериопорена камбанка сложих найлонче. Пуснах вертикално 8 двойни конеца. От най-горе промуших конеца и започнах да го промушвам през едно, плета както се плете жив плет. И така додолния ръб. Може вместо конец вертикално за основа да се използва тел. Ако не е разбираемо, довечера мога да пусна снимки.
Най накрая като е готова намазвам с разредено лепило с вода Ц200.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 09:41 от Inka_A

# 1 571
Тази година правих текстилни играчки-прасенца (символ на 2019-та г) с коледен аромат ))) и играчки от папие маше

# 1 572
  • София/Севлиево
Прасенцата са много хубави.Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

# 1 573
  • Бургас
Олее,много са сладурски!

# 1 574
Благодаря, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт