Цветята в нашия дом /тема 75/

• 55 454
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • SHOOT ME 10 $
Добро утро и честит празник на всички!
Anyyyone Благодаря! Добре дошла си винаги минеш ли през Бургас!
Важи за всички ви!
А това е моята улична коДка Светлана!

# 676
# 677
Добро утро и честит празник на всички!
Anyyyone Благодаря! Добре дошла си винаги минеш ли през Бургас!
Важи за всички ви!
А това е моята улична коДка Светлана!

Не че не са ти хубави цветята, ама аз по-скоро бих откраднала мацата. Joy

# 678

Добро утро. Пожелавам хубав и весел празник на всички. Днес е най цветния, най хубавият и ароматен празник. Бъдете живи , здрави, и много цветни

# 679

Подариха ми тази красавица, но досега не съм гледала кала (нали е такова?). Някой, ако може да ми даде насоки.

# 680
Едно от малкото ми оцелели цветя след зимата :

# 681
  • оттам, откъдето започва България

Подариха ми тази красавица, но досега не съм гледала кала (нали е такова?). Някой, ако може да ми даде насоки.

Няма да мога да ти дам насоки, но искам да споделя, че си бях взела от Кауфланд бяла и точно като твоята (бяха за спасяване), но успях и двете да ги затрия.

# 682
  • Бургас

Разкошотия! Обожавам ги!

# 683
Коледничето пак цъфна.

А това е новата ми придобивка

Кала имам от 4 години и още е жива. Сега започна да се събужда. През късна есен започват да съхнат листата и аз ги махам.  Оставям я на хладно и спирам поливането. Напролет започвам да поливам и тя се събужда. Ще потърся снимка и ще я покажа.

# 684
  • Плевен

Разкошотия! Обожавам ги!
Имам това цвете и от две години се опитвам да цъфне, а то не иска😞 Само нови листенца изкарва, има ли някакви тънкости в отглеждането му?

# 685
При мен едното цъфна след година и нещо седене, всъщост цъфна два пъти един след друг и сега си почива, дори листа няма. Другото само прави листа и не цъфти. И двете са на первази на южни прозорци, няам разлика в отглеждането, но пък са купувани от различни места....

# 686
Амаралиса и кливията цъфтят като станат на 3 години.

# 687
  • Плевен
Амаралиса и кливията цъфтят като станат на 3 години.
Благодаря много, значи ще изчакам още малко 😊

# 688
  • оттам, откъдето започва България
Коледничето пак цъфна.

А това е новата ми придобивка

Кала имам от 4 години и още е жива. Сега започна да се събужда. През късна есен започват да съхнат листата и аз ги махам.  Оставям я на хладно и спирам поливането. Напролет започвам да поливам и тя се събужда. Ще потърся снимка и ще я покажа.

Моето е с бели цветове и явно ще е Великденче.

# 689
На мен охлювите ми изядоха цинията, така хубаво си беше поникнала всичката, и вече няма и следа от нея все едно не  съм сял

Общи условия

Активация на акаунт