Парфюмни размисли и страсти - 219

• 81 775
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Nestle93, пише Cote Azur. Това е марка за имитационна парфюмерия, ако не греша.
Ина-Мина, от изброените селебрити аромати - парфюмът на Мадона е наситен, гъст, топъл и сладък парфюм, но не отровно сладък, а близък до кожата. Хубав е за есента, но има звучене, каквото е типично за този тип парфюми. Усещат се орхидеята, какаото и ванилията. Напомня точно усещането за гола кожа, намазана с хубав и скъп крем за тяло. Сравнително траен аромат е, но не е нещо Уау.
Лейди Гага няма нищо от стила на Гага. Той е нежен, плодов и много уютен аромат. Стряскащ е черният му цвят, който на кожата става безцветен. Силно меден, цветно-плодов и компотест аромат е и е подходящ основно за млади момичета.
Бекъм не съм го пробвала.

# 586
Момичета, бихте ли предложили парфюм с пудрен аромат. Абсолютен лаик на тема парфюми, но ми се дощя нещо пудрено и искам поне малко да съм подготвена какво да пробвам в магазина.

# 587
L'instant magic Guerlain е най-хубавата пудра за мен, Bois d'iris Van Cleef пак нежен аромат. Burberry Brit Rhythm for women също може да пробваш - твърда, прашлива и главоболна.

# 588
Метеоритите на Герлен също.

# 589
Love Chloe & Love Chloe eau Intense Peace

# 590
  • Бургас
https://www.notino.bg/flash-sale/?f=1-1-3618 помагайте дами кой от мъжките аромати си струва????

# 591
  • София
Вчера четох за Madonna Truth or dare, че е копие на Mahora на Герлен, но той вече не се произвежда. Версията Truth or dare naked е с какао и орхидея, доколкото виждам, Truth or dare е с гардения, тубероза, белоцветен.

# 592
Вчера четох за Madonna Truth or dare, че е копие на Mahora на Герлен, но той вече не се произвежда. Версията Truth or dare naked е с какао и орхидея, доколкото виждам, Truth or dare е с гардения, тубероза, белоцветен.
Абсолюно нищо общо нямат двата парфюма. Имам двата на Мадона и съм имала Махора преди. Парфюмите на Мадона ми харесват много особено за парите си. Нейкид ми е ммммм, много ме радва.

# 593
  • Бургас
Най-после се добрах до Мон едт.Kissing HeartНевероятен е,при мен започва силно цитрусово със сочна мандарина.Когато това премине не можеш да сбъркаш любимия Мон ЕДП,лавандулата на моята кожа отново не е силно изразена.В новото издание сладостта от едп е по-обрана.Драйдауна обаче при мен е различен от първия Мон и поразително много прилича не на кой да е,а на любимеца ми Шалимар Суфле.На 3-то бутилче съм,но когато и това приключи ще го сменя с ЕДТ задължително,трайност разбиваща!Бисквит,почти съм убедена,че ще те грабне.Heart Не пропуснах и ЕЛ Бютифул Бел,хубав е парфюма.Цветен с ясно изразено личи при при мен плюс мимози,туберозата нещо не я надушвам много,много,срамежливка такава.Stuck Out Tongue Winking Eye В базата много муск при мен.Страшно ми напомня на други парфюми и Денс е права,не е кой знае какво,но пък аз бих го носила. Определено го предпочитам пред Линтердит и Джой.Хубав,слънчев парфюм, удобен за носене,не вярвам да попречи на някого с доста добра трайност нямащ общо с първия Бютифул,за пролет-лято перфе! Сравненията с Гучи Блуум са ми непонятни.Обаче и една греда днес от това-https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Pure-XS-For-Her-51424.html Жалко за хубавото бутилче и добре,че пръснах само на блотер,защото щеше да се наложи бързичко  да го отмия..Не съм почитател на тази линия.

# 594
Цитат
Драйдауна обаче при мен е различен от първия Мон и поразително много прилича не на кой да е,а на любимеца ми Шалимар Суфле.
Даааа, точно и на мен на Суфъла ми напомни!
И даже точно това си помислих, че като го свърша, няма да го почетвъртвам а ще разнообразя с Мон Герлен ЕДТ. Simple Smile Но не знам само дали ще идържа до тогава, на второ бутилче съм, но съм се запасила и с бутилка от 90 мл. Много си панах по този Шамилимар, отдавна така не бях се пристрастявала.

# 595
  • Велико Търново
Кристалче, убедена съм, че ще ми пасне ЕДТ-то на Мон Герлен Heartbeat На мен ми писна от некомпетентни продавачки тук, в Търново - последната, при запитване от моя страна дали са заредили горния парфюм, ми отговори, че както Мон Герлен, така и Флорал нямат ЕДТ и никога не са имали, и ме изгледа с такова надменно изражение, че хич не ми се занимаваше да я опровергавам...Така, че ще се оглеждам тук дали ще го заредят / би трябвало/ и нямам търпение да го тествам. И Суфлето си нося, но ми е наполовина вече и се чудя дали да не подновя стария си любимец Л'инстант меджик...

# 596
  • Бургас/Пз
Кристалче, благодаря за съвета  Hug открих Азарото в мола и двете версии. Extreme определено е много по-мой от класическата версия. Тествах и givenchy l'interdit обаче само на блотер и май ми се иска да го видя и на кожа как е. Няколко неща ми харесват напоследък, но като че ли така ми се е загнездил в съзнанието zadig et voltaire girl can do anything , че преди да се спра на каквото и да е, ще го тествам поне още веднъж. И Номад на Клое също го мисля. Много гадно така като трябва да избера само един  Twisted Evil

# 597
Аз Chloe Nomade го мислих , мислих, ама не можах да му устоя и го грабнах Grinning Нещо все към него ме дърпаше. БОже, такава парфюмна апатия ме беше обзела, но след срещата с Номада  се отвориха пак сетивата ми:) Отдавна не се бях вълнувала така от парфюм( според думите на ММ, а ме в виждал в цялата ми парфюмна лудост) .  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

По препоръки от темата пробвах Пантерата ЕДТ. хареса ми, но някакво носталгично чувство ме обзе...
I'interdict не е мой, ама никак.
СКандалите са ми нахалници големи. ИДват шумно, настаняват се, избутват всичко и всички и крещят: "  Simple SmileТУк сме ,! Тук сме! АКо някой не ни е забелязал!"

# 598
  • София
Да се похваля и аз с новата ми любов❤ От днес съм щастлива собственичка на 😍https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/By-th … eplace-31623.html
Е, няма такава красота... мек и нежен, опушено-сладък, уютен парфюм. Чудесна находка за есента и идващата зима... Мирише на топла къща с голяма камина, в която с лек пукот горят дърва, а децата с дървени пръчици пържат маршмелоу😍
Благодаря на милата феичка, която толкова навреме ми даде възможност да се запозная с този аромат😘🌺🤗

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 21:54 от sympathy

# 599
     Sympathy, честито за новата ти радост, при мен се отваря страницата Новини във ФР.
Аз днес се посветих на L'Interdit 2018. Не ме скубете, харесвам круша в парфюм. Това не е обикновена круша, това е круша с карамел, озарена от портокалови цветя, а аброксанът  я превръща в принцесата на парфюма, леко опушена. Целият спектър от съставки е доста добре подбран, не прави бариера, няма сладост, има шик и авторитет.  Не познавам другите парфюми преди този, но новата версия си е доста модерна, дори с дънките през чудесния слънчев ден се държеше хубаво.
     Руни Мара направи перфектна роля в един филм, затова си е с номинация за Оскар, но можеше да изберат някоя по-засукана мацка за рекламата. И шишето нещо не го разбирам.
     Има парфюми към които не се връщам, намират своето място в мен, но си остават пропуснати, към това Живанши определено ще се връщам отново и отново.
     Какво по-хубаво от круша през есента:smile:

Общи условия

Активация на акаунт