Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои парфюми са подходящи за есента и зимата?
Кои са някои от любимите есенни парфюми на участниците в дискусията?
Кои са някои от предложените мъжки парфюми за подарък?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои парфюми са подходящи за есента и зимата?
За есента и зимата могат да се избират парфюми като Organza и Dahlia Divin на Живанши, White Diamonds на Елизбет Тейлър, Alien, Coquo Noir, Poison Girl Oud, Obsession Calvin Klein и Baiser Vole на Cartier. Тези аромати са описани като подходящи за по-студените месеци и се характеризират с различни нотки, които ги правят подходящи за есента и зимата.
-
Кои са някои от любимите есенни парфюми на участниците в дискусията?
Участниците предпочитат парфюми като Coco Noir, Poison Girl, Obsession Calvin Klein, Angé ou Démôn, Valentina Valentino, L'instant Magic, Terre de Lumière , Mon Guerlain , Ortigi Fico d'India , Raasasi Afshan , Baldini Noir , Raasasi Rooh-e-Tehbaak, Ajmal Senora и Kate Mosss Vintage Muse, Guerlain LHB и Ajmal Evoke за есента. Те споделят предпочитанията си за различни аромати, които са подходящи за този сезон.
-
Кои са някои от предложените мъжки парфюми за подарък?
-
Кои парфюми са били тествани и обсъждани в дискусията?
-
Кой парфюм бихте препоръчали за жена, която обича да носи Alien и J'adore?
Невероятен е,при мен започва силно цитрусово със сочна мандарина.Когато това премине не можеш да сбъркаш любимия Мон ЕДП,лавандулата на моята кожа отново не е силно изразена.В новото издание сладостта от едп е по-обрана.Драйдауна обаче при мен е различен от първия Мон и поразително много прилича не на кой да е,а на любимеца ми Шалимар Суфле.На 3-то бутилче съм,но когато и това приключи ще го сменя с ЕДТ задължително,трайност разбиваща!Бисквит,почти съм убедена,че ще те грабне.
Не пропуснах и ЕЛ Бютифул Бел,хубав е парфюма.Цветен с ясно изразено личи при при мен плюс мимози,туберозата нещо не я надушвам много,много,срамежливка такава.
В базата много муск при мен.Страшно ми напомня на други парфюми и Денс е права,не е кой знае какво,но пък аз бих го носила. Определено го предпочитам пред Линтердит и Джой.Хубав,слънчев парфюм, удобен за носене,не вярвам да попречи на някого с доста добра трайност нямащ общо с първия Бютифул,за пролет-лято перфе! Сравненията с Гучи Блуум са ми непонятни.Обаче и една греда днес от това-
Но не знам само дали ще идържа до тогава, на второ бутилче съм, но съм се запасила и с бутилка от 90 мл. Много си панах по този Шамилимар, отдавна така не бях се пристрастявала.
На мен ми писна от некомпетентни продавачки тук, в Търново - последната, при запитване от моя страна дали са заредили горния парфюм, ми отговори, че както Мон Герлен, така и Флорал нямат ЕДТ и никога не са имали, и ме изгледа с такова надменно изражение, че хич не ми се занимаваше да я опровергавам...Така, че ще се оглеждам тук дали ще го заредят / би трябвало/ и нямам търпение да го тествам. И Суфлето си нося, но ми е наполовина вече и се чудя дали да не подновя стария си любимец Л'инстант меджик...
открих Азарото в мола и двете версии. Extreme определено е много по-мой от класическата версия. Тествах и givenchy l'interdit обаче само на блотер и май ми се иска да го видя и на кожа как е. Няколко неща ми харесват напоследък, но като че ли така ми се е загнездил в съзнанието zadig et voltaire girl can do anything , че преди да се спра на каквото и да е, ще го тествам поне още веднъж. И Номад на Клое също го мисля. Много гадно така като трябва да избера само един
Нещо все към него ме дърпаше. БОже, такава парфюмна апатия ме беше обзела, но след срещата с Номада се отвориха пак сетивата ми:) Отдавна не се бях вълнувала така от парфюм( според думите на ММ, а ме в виждал в цялата ми парфюмна лудост) .