Парфюмни размисли и страсти - 219

• 82 382
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви много за отзивите и насоките!

# 661
  • The Evergreen State
Малко извън темата,но моя приятелка си купи Miss Dior и в момента в който приятеля и го усети като аромат и каза да не се пръска повече с него,защото му мирише като мъж! Flushed Joy

Smile Успокой приятелката си, няма как мъжки парфюм да се казва Мис Диор. А приятелят й ще свикне, най-вероятно ще започне да го харесва, достатъчно е тя да го носи уверена и с удоволствие.

Добрите стари Ланком, обичам ги по навик, ароматите са им от старата школа женствени и присъствени а и с тези щедри подаръчни комплекти бяла и декоративна козметика някак ти влизат под кожата.

Като споменахте рози на предната страница, исках да споделя новото си парфюмно откритие Sisley Izia, много ефирен, качествен и траен.

# 662
Здравейте, феички! 
Живея на място, където есента е само понятие ( Филипините), но, независимо от еднообразието на климата, тези месеци ( есенните) срещнах нова, голяма любов и се сдобих с 5-6 стари...
Новата любов и един малко дискутиран ( според търсачката) вълшебник е Галоп на Ермес.

Сдобих се с него почти случайно (от парфюмна скука), двата предишни теста не оставиха трайна следа, но сега, в парфюмно пустата ми душа-пустиня разцъфна роза, запрепускаха чувства на безусловна любов, получих онава прималяване в стомаха, което е знак на влюбване...и така...от розата и плод, който прелита мимолетно, през кратък период на сурова кожа до луксозното и изискано усещане: искаш носът ти да е залепен за китката, шишето, или всяка повърхност, която го излъчва.....
Във фитнеса, в басейна, той е с мен.
Не помня кога за последен път съм ползвала само един парфюм 8 дни поред ...
Другите стари подновени любимци
Dune, Roma, Miracle, Scherrer 2

Имам и въпрос - какво да избера ( между 2 5-тички)
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chanel-N-5-Eau-Premiere-1360.html
Chanel 5 Eau Prémière или
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chanel-No-5-L-Eau-38543.html
Chanel 5 L’eau
Благодаря

# 663
  • Франция
Chanel 5 L’eau
Благодаря
Според мен твърдо и без колебания Chanel 5 Eau Prémière.
Споделям чувствата ти към Галоп Heart

# 664
Вчера без успех издирвах https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … Parfum-51915.html
Кога трябва да се появи? Нямам търпение да го пробвам.

# 665
Това с Miss Dior наистина ме развесели... Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз пък издирвам сега Trussardi Skin,бях го ползвала преди години и много ми харесваше-някой срещал ли го е скоро?

# 666

Chanel 5 L’eau

Благодаря
Според мен твърдо и без колебания Chanel 5 Eau Prémière.
Споделям чувствата ти към Галоп Heart

Сърдечно благодаря, Йоан-Владимир!
Избрах.
Утре ще докладвам....
Heart

# 667
Аз пък издирвам сега Trussardi Skin,бях го ползвала преди години и много ми харесваше-някой срещал ли го е скоро?
Мисля, че от години е “discontinued”

# 668
Да, имам го още. Поръчван е преди "сто" години. Следа като бях фъснала точно 2-3 пъти от него, стоя едно може би поне 6-7 години прибран, докато не започнах да си чистя клавиатурата с него, че ми писна да го подхвърлям по рафтовете. Половинът го надуши сравнително наскоро и каза, че му харесвал и отиде в неговия арсенал.
Мен лично ми е силно остър, дразнещ и няма много общо с името си "Skin". Може би е ако е кожа на студенокръвно.  Simple Smile)) Намирам го за мъжки по-скоро. Не усещам нито една цветна нотка от указаните във Фрагрантика, а основно мъх, пачули и цитруси. Имаме още 1/3 от него и няма абсолютни никаква промяна през годините.
Доста старо издание е парфюмът, може би е добре да го потърсиш в размени или ebay.

# 669
Да, имам го още. Поръчван е преди "сто" години. Следа като бях фъснала точно 2-3 пъти от него, стоя едно може би поне 6-7 години прибран, докато не започнах да си чистя клавиатурата с него, че ми писна да го подхвърлям по рафтовете. Половинът го надуши сравнително наскоро и каза, че му харесвал и отиде в неговия арсенал.
Мен лично ми е силно остър, дразнещ и няма много общо с името си "Skin". Може би е ако е кожа на студенокръвно.  Simple Smile)) Намирам го за мъжки по-скоро. Не усещам нито една цветна нотка от указаните във Фрагрантика, а основно мъх, пачули и цитруси. Имаме още 1/3 от него и няма абсолютни никаква промяна през годините.
Доста старо издание е парфюмът, може би е добре да го потърсиш в размени или ebay.
Намерих го в Ebay.de за 287 евро за 75 мл!!! Flushed Аз за толкова ще го откупя от теб,заедно с клавиатурата и компютъра ти!!! Joy Wink

# 670
Е, "малко повечко" са се постарали в цената, признавам. Simple Smile Не бих го продала, не съм по търговиите аз, но ако половинът е склонен да се откаже, бих го разменила. Но съм сигурна, че има за продажба и на по-ниски цени. Relaxed

# 671
Една моя приятелка тийнка е страшна почитателка на Цвети Стоянова и тук ми поду главата за нейния парфюм. Вижфам, че е La Vie Este Belle, но има купища парфюми от тази серия, някой знае ли как се казва точно този?

Вижда ми се лилаво шише, но пък на тази снимка лилавият парфюм има камъчета на пръскалото, докато нейния няма. Затова си мисля, че вероятно е третият отляво надясно, но знам ли.. на нейната снимка е много червен, а на тази снимка са по-розови 🤔

Някой може ли да ми помогне? ♥️

# 672
На снимката е много червен, защото има филтър. Който и да купите огромна разлика няма, все си е зъбовад. Този е предполагам La Vie Est Belle L’Absolu Lancome за да го насити така сериозно филтъра или е класическото ЕДП.
Нека я попита най-добре под снимката, сигурна съм, че ще и отговори, защото хора се радват, когато някой им харесва парфюма и ги пита.
Отворих и уголеми снимката в Инста класически ЕДП е, Абсолютът е качен много по-нагоре с течността и отдолу си е усмивкаката на бутилката и много стъкло. Петият на твоята снимка е.

# 673
  • Бургас
Класическият едп е според мен.

# 674
Олее... Този наистина е зъбовад Stuck Out Tongue Closed Eyes LollipopDango

Добре де, въпреки филтъра, листата на пръскалото изглеждат лилави като на онези лилави парфюми на картинката, а класическият ЕДП е със сиви? Не мислите ли, че е третият?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт