Откраднат живот 57: Анатомия на гнева... С теб се чувствам цял

• 37 170
  • 708
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да, Миро беше. Неокастрено дърво от всякъде.

# 196
  • София
То санитар да си в Свети Кирил, истинска благодат.  Laughing

# 197
Как Тони не е лекар ?!При него се уточни защо няма екранно време,заради болестта.
А на някой да му направи впечатление хубавата песничка когато се прибра Марио и си говореха със Зорница?Дали я изнамери някой ?

# 198
  • София
Не очаквам да видя току що родилите в сериала, както и да е, не мисля, че някои разбраха какво имам в предвид. Не мисля да се обяснявам на ново, продължаваме напред.  Simple Smile

# 199
Много съм доволна от присъствието във всеки сезон на нови герои и отпадането на някои стари персонажи. От т.н. стари почти за никого не съжалявам. Точно навреме прекратиха участието им. Калин и Наталия насила бяха в 5-ти сезон и се чудеха, какво да ги правят за да угодят на "феновете". Какво ли не им измислиха, какви ли не случки и пак не бяха интересни. Като е насила не е качествено.

Подозирам за този сезон същата нерадостна участ на тотално омръзнали и досадни ще имат Мазов и Лора и Петре.
Пешко вече го повлякоха в глупотевините и простотиите, за Мазови са в правилната посока.
Евгения ми досади страааааашнооооо много, ама много. С това поучително  назидателно шептене ме втриса. Като проповедник е.

Шопов нищо не дава на сериала. Неговото е присъствие, перчене, показност на екрана. Нито глас, нито маниер, нито поведение. Столетен дъб да не кажа дър... Не съм запозната с поколението млади актьори, но със  сигурност по-хубави, талантливи и ентусиазирани момчета, които горят от желание да покажат способностите си и на които това е работата има. Сега се сетих за публикувани тук в темата снимки на млади актьори, ами слънца.
Вчера тук обсъждахме връзкарството - ето на този се дразня, защото наистина е връзкар и неталантлив и въобще няма място в сериала.

....“а не беше тръгнала да се навира в полезрението на Банков, дали щяхте да говорите така?“.... – естествено, че пак бих била недовална от продукцията. Едното не компенсира другото.

# 200
Амбър, никой не е казал, че не е лекар✌

За мен лично, сериалът съпоставен с началото и сега върви напред и се изменя в положителна посока. Както от към актьорски състав, така и като цялостен продукт.

За съжаление, обаче съкратиха мединските казуси до минимум и наблегнаха на личните истории. Затова и започнаха да се изчерпват героите. 
От тези, които си тръгнаха ми липсва само Буковска - и като актриса, и като образ в сюжета беше великолепна!

# 201
Тони(след като не е лекар, нормално няма много екранно време)
Или може би е имала предвид,че след като не е лекар в болницата и не го дават толкова,сега се сетих Grinning

# 202
Каква връзка трябва да имат новите сезони с първоначалният замисъл? Мисля, че във втори сезон стана ясно, кой кой е, кой на кого е дете. Реши се тази мистерия и продължава сериалът с нови лица, нови истории. До сега ли трябваше да се чудят и въртят около темата за смененото бебе?

Да забравих Буковска.Прекрасна актриса, ужасна героиня. Нищо добро нямяше във Виолета, освен проблясъците, когато беше болна. Аз и за нея не съжалявам толкова, че вече не участва, защото такава гадина, като нея ми идва в повече. Много лоша и ужасна беше.

# 203

Тони(след като не е лекар, нормално няма много екранно време)

Аз това го разбирам - след като не работи като лекар.
Че по професия е лекар е ясно, иначе нямаше да бъде назначен в болницата.

# 204
От тези, които си тръгнаха ми липсва само Буковска - и като актриса, и като образ в сюжета беше великолепна!

На мен също. Лоша беше, но много ми харесваше. Хем я обичах, хем я мразех.

# 205
  • Кърджали
И на мен най ми липсва Виолета от всички останали в миналото герои. Хем беше гад, хем си я обичах. 

# 206
Каква връзка трябва да имат новите сезони с първоначалният замисъл? Мисля, че във втори сезон стана ясно, кой кой е, кой на кого е дете. Реши се тази мистерия и продължава сериалът с нови лица, нови истории. До сега ли трябваше да се чудят и въртят около темата за смененото бебе?

Да забравих Буковска.Прекрасна актриса, ужасна героиня. Нищо добро нямяше във Виолета, освен проблясъците, когато беше болна. Аз и за нея не съжалявам толкова, че вече не участва, защото такава гадина, като нея ми идва в повече. Много лоша и ужасна беше.

Точно. Тези, които оплакват, че сериала се отдалечил от първоначалния си замисъл, какво очакват - 6 сезона нищене на разменени бебета?! Тази история приключи, дойдоха нови. Сега, заглавието остана същото, но не е болка за умиране.

И за Буковска/Виолета съм на твоето мнение.

# 207
  • София
И в този сезон ще си имаме гадина - Цонев. Сега остава и Вл. Пенев да вдигне малко нивото на игра и ще е супер.

Нямам проблем с нови актьори и образи, стига историите им да са интересни, екипа и актьорите да се отнасят с нужната сериозност и уважение към работата си и публиката.
Иначе съм съгласна с Мелани, допускат прекалено много гафове  от началото на сезона, което остава усещането за несериозно отношение.

# 208
Сега, заглавието остана същото, но не е болка за умиране.

Както неведнъж са казвали, "откраднат живот" може да се намери и в историите на другите, не само в тези на Генадиеви и Александър. Затова си мисля, че заглавието все още важи малко или много.

# 209
  • Разпиляна във въображението
Направо като за последно Simple Smile Карай през просото, защото имаме готини актьори.

Ще гледам основно да видя съдбата на Марио и в по-малка степен на Ина. Галя ми липсва, но поне нея няма да развалят.

В Анатомията на Грей останаха единици тези от самото начало. Да не кажа трима. И там нещата са изсмукани от пръстите.

Общи условия

Активация на акаунт