Откраднат живот 57: Анатомия на гнева... С теб се чувствам цял

• 37 151
  • 708
  •   1
Отговори
# 210
  • There I was on a July morning
Каква връзка трябва да имат новите сезони с първоначалният замисъл? Мисля, че във втори сезон стана ясно, кой кой е, кой на кого е дете. Реши се тази мистерия и продължава сериалът с нови лица, нови истории. До сега ли трябваше да се чудят и въртят около темата за смененото бебе?

Да забравих Буковска.Прекрасна актриса, ужасна героиня. Нищо добро нямяше във Виолета, освен проблясъците, когато беше болна. Аз и за нея не съжалявам толкова, че вече не участва, защото такава гадина, като нея ми идва в повече. Много лоша и ужасна беше.
Точно. Тези, които оплакват, че сериала се отдалечил от първоначалния си замисъл, какво очакват - 6 сезона нищене на разменени бебета?! Тази история приключи, дойдоха нови. Сега, заглавието остана същото, но не е болка за умиране.
И за Буковска/Виолета съм на твоето мнение.
Не това имах предвид, а че поне част от персонала е нормално да се запази. Иначе все едно в различна болница се развива действието. Както и вие като работите в една фирма, не се сменят всичките ви колеги през 2 сезона. Поне това сега се спазва досега - има някакъв баланс между стари и нови.
Относно липсващите актьори и персонажи - вече е въпрос на вкус, зависи кой кого харесва и какво очаква да види в сериала.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 19:35 от Скубиду

# 211
Буковска и Виолета ги обожавах. Няма значение, че беше злодей, беше готин злодей. Много пъти съм се смяла с нещата,  които търсеше, а не простотиите на Владов и Пенев. Владо Пенев трябва да го играе злодей в този сеОн, но просто не ми харесва този образ, просто усещане.

# 212
Аз защо свързвам името на сериала по-скоро с това, че като цяло на лекарите им е откраднат живота. В смисъл, че работата им го краде. Не толкова зарани размяната на две бебета. Та си мисля, че и затова е медицински сериала.
Ако съм права, си е съвсем наред да вкарват нови персонажи.
Леля Вили ще ми липсва винаги докато върви тоз сериал. Беше страхотна и като персонаж във филма и като игра.

# 213
Аз пък хич не се замислям за името и дали то важи за конкретния сезон.
Важното е да ми харесва. Ако ми загуби интереса, както и да се казва няма значение.

Със Столичаните, които споменахте по-напред стана така при мен. Следях няколко сезона, прииждаха нови герои, въртяха старите във всевъзможни ситуации, накрая ми писна и спрях да го гледам.
Надявам се ОЖ да не стигне дотам и да получи един хубав финал.

# 214
  • София
За мен вкарването на Пенев е голям гаф - толкова да не може да играе този човек, че през цялото време стоя и знам, че гледам филм, не успявам да се потопя в атмосферата. Някак успява да прецака и останалите.
Дано да проявят усет и да дръпнат героя на заден план. Или да го катастрофират в Япония...

# 215
За мен вкарването на Пенев е голям гаф - толкова да не може да играе този човек, че през цялото време стоя и знам, че гледам филм, не успявам да се потопя в атмосферата. Някак успява да прецака и останалите.
Дано да проявят усет и да дръпнат героя на заден план. Или да го катастрофират в Япония...
😡 да

# 216

Тони(след като не е лекар, нормално няма много екранно време)

Аз това го разбирам - след като не работи като лекар.
Че по професия е лекар е ясно, иначе нямаше да бъде назначен в болницата.

Да, точно така, това имах предвид. И аз пак не разбрах, за кои герои толкова съжалявате?

# 217
  • София
Мисля, че за Пенев тука цари почти единодушие.
Хич не му отива тази роля.

# 218
Ако не изглеждаше толкова смехотворно, май щяхме да го приемем по-добре.

# 219
  • София
Някой беше споменал Христо Шопов. Вярно е, че трябваше да му ударят бая грим, за да го състарят до баща на Ева, но той щеше да е перфектен.  Само като погледне и ти се смразява кръвта  Simple Smile Не е нужно и много да приказва.

# 220
  • София
Някой беше споменал Христо Шопов. Вярно е, че трябваше да му ударят бая грим, за да го състарят до баща на Ева, но той щеше да е перфектен.  Само като погледне и ти се смразява кръвта  Simple Smile Не е нужно и много да приказва.

Леле, само си го представих и ме побиха тръпки. Ех, да беше ......

# 221
И аз към фенките на Шопов. Много би му подхождала ролята на един авторитетен, тежкарски, респектиращ директор.

# 222
  • София
И аз към фенките на Шопов. Много би му подхождала ролята на един авторитетен, тежкарски, респектиращ директор.
Така е, а ние си имаме истеричен Дядо Коледа.

# 223
Така е, а ние си имаме истеричен Дядо Коледа.
Ахахахха Joy Да! Който на всичкото отгоре като говори уж тихо и заплашително, ме избива на смях. Лоша работа.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 19:22 от Mosquita

# 224
Ахахахха Joy Да! Който на всичкото отгоре като говори уж тихо и заплашително, че избива на смях. Лоша работа.
И с този замечтан поглед... Joy

Общи условия

Активация на акаунт