Откраднат живот 57: Анатомия на гнева... С теб се чувствам цял

• 37 204
  • 708
  •   1
Отговори
# 135
точно злобна клюкарка си е. И Жекова и сестрите са клюкарки, но не злобни. А на него не му е за пръв път.

# 136
На мен пък много ми харесваха братските сцени. Също така имаше и няколко сложни случая, които Тони разреши има потенциал, като лекар да се развива. А и покрай Албена също има възможност за доста сцени.
А  за Фотев много ме е яд. Можеха поне предният сезон още да го разгърнат повече, а аз си мислех, че го пазят за този. Да ама не.

Според мен трябва Албена и Тони да ги дадат да се развиват като двойка,а не да ги разделят. А и двамата са добри професионалисти като лекари ,и е хубаво и да си останат да си работят в болницата.

# 137
  • There I was on a July morning
Има ли някъде качени епизодите от 6ти сезон ? Simple Smile
В  сайта www.play.nova.bg

# 138
  • София
Има ли някъде качени епизодите от 6ти сезон ? Simple Smile
Има ги. Mari_Mar  ги качва всяка вечер. Ако ти е трудно да ги намериш, влез и в профила.

# 139
Според мен трябва Албена и Тони да ги дадат да се развиват като двойка,а не да ги разделят. А и двамата са добри професионалисти като лекари ,и е хубаво и да си останат да си работят в болницата.

Как виждате човек с две трансплантации да е лекар и да бъде постоянно в контакт с всевъзможни бацили?

Имам трансплантирани близки и такива на имуноподтискащи терапии заради други заболявания, виждам какви усилия им коства да се опазят (и пак не успяват) и до какви усложнения може да доведе една елементарна хрема, примерно. Невъзможно е такъв човек да оцелее в болница, видяхме и при Тони до какво доведе.

# 140
Не вярвам, че ще гледаме сватба между Марио и Огнянова.
+1

# 141
На мен ми се иска да видим сватба. Но не стандартната в ритуална зала.
На тях ще им отива да се оженят на по-интересно и интимно място.
Ще бъде много хубаво да стане в онези сцени от горичката.

# 142
  • София
Ще се оженят. И дано Зорница си седне на задника, вместо да рови в миналото. Марио не го мисля, той е сладур.

# 143
  • София
На мен ми се иска да видим сватба. Но не стандартната в ритуална зала.
На тях ще им отива да се оженят на по-интересно и интимно място.
Ще бъде много хубаво да стане в онези сцени от горичката.
Ванилия, и аз си го мисля. Ще е страхотно и

# 144

Също така Рахал Башар би била чудесна и страхотна сестра, а защо не и Жекова.
Това го мисля отдавна и мисля съм го споделяла по напред.

Карла Рахал ли имаш предвид?

Естествено, че Карла. Как съм успяла да го сътворя? И да съм се мъчила нямаше да успея да сътворя това име.SmileSmileSmile

# 145
Не вярвам, че ще гледаме сватба между Марио и Огнянова.
+1

Дали ще има сватба не е ясно, но със сигурност ще се оженят. Не ми харесват традиционните сватби и предпочитам да са си само двамата и Тони разбира се. Баналностите не са за тях.

# 146
  • Там,където се събуждам щастлива.
Оле мале, току що един издаде, че имало заснета целувка между Банков и Зорница! Брат му участвал в епизодична роля!

# 147
Оле мале, току що един издаде, че имало заснета целувка между Банков и Зорница! Брат му участвал в епизодична роля!

Калинка, виж профила на човека. Фалшив профил е. Създаден преди 3 седмици. Трол 100000000%
Не е вярно

# 148

Калинка, виж профила на човека. Фалшив профил е. Създаден преди 3 седмици. Трол 100000000%
Не е вярно
За секунда се изпотих Animal Joy Cat

# 149

Не е вярно
Може пък и да има целувка между Банков и Зорница знае ли се,какво са измислили сценаристите .Ще е интересно все пак,ако случайно стане така.

Общи условия

Активация на акаунт