Откраднат живот 57: Анатомия на гнева... С теб се чувствам цял

• 37 194
  • 708
  •   1
Отговори
# 150
  • Кърджали
Аз пък предполагам че ще има такава сцена. Звездите ми го говорят, просто сценаристите няма да изпуснат да се възползват от такава линия.  Особено ако по някое време решат да има нов сезон и задържат и тримата актьори...
Предполагам ще има напрежение между двамата, после някакво калпаво сближаване и после вече дали ще има пълна раздяла или нещо друго само сценаристите знаят. А дали и те знаят, не е сигурно...

# 151
Оле мале, току що един издаде, че имало заснета целувка между Банков и Зорница! Брат му участвал в епизодична роля!
Ама така ли се съобщава, по-нежничко, моля те Joy
Не знам дали е лъжа или не, ама се припотих. Ако е вярно сценаристите наистина ще залагат на сеира.

# 152
  • София
Калинка, господин Вергов, който пише в групите е 100% трол. Не му се връзвайте на глупостите.

А дали ще има такава сцена, не знам. Зависи от сценаристите. Все се надявам  поне една двойка да не вкарат в баналния сюжет с изневерите и дано проявят малко творчество и им създадат други проблеми.

# 153
Еми ето. Целта му е изпълнена - започна да се коментира една абсолютна измислица.

# 154
Това с целувката е провокация. Хората дават воля на фантазията си, а други се хващат. Не вярвам, че ще се случи това.

# 155
  • София
И аз мисля, че ще има такава сцена. Логично е, интрига да има. Сценаристите точно на това разчитат.

# 156
И аз мисля, че ще има такава сцена. Логично е, интрига да има. Сценаристите точно на това разчитат.
И аз си мисля че може би ще има подобна интрига.Все пак трябва да има и някаква провокация в сериала,не може всичко да е съвършено хубаво между двойките .

# 157

И аз смятам, че ще търсят сеир. Дори и да няма целувка или нещо по-сериозно, то провокации по линията Банков-Огнянова ще има. Не вярвам нещата да приключат така и всеки да си гледа половинката.

# 158
Вярно е, че сценаристите ги бие сачмата, но все пак имат мяра. То за сеира може всичко да направят, но до сега не са прекалявали и не са минавали границите. Изключвам от картината задявката Албена е Пешко. С тази история стигнаха дъното. Надявам се да доддържат нормата, все пак и те държат на реномето си пък и има хора, които ги контролират. Така, че не вярвам да има такова нещо. Не мога да приема, че това е възможно да се случи. Иска ми се още в следващите два епизода Зори да се освести и дойде на себе си. Това лутане и колебаене  беше очаквано, но не и да продължи прекалено дълго и да усложни положението.

# 159
Мелани, не съм особено съгласна. Доста често са изпускали границата според мен... Калин спа с Романова, все пак...
Банков и Огнянова ли ще им се опрат?! 😃

# 160
Вярно е, че сценаристите ги бие сачмата, но все пак имат мяра. То за сеира може всичко да направят, но до сега не са прекалявали и не са минавали границите. Изключвам от картината задявката Албена е Пешко. С тази история стигнаха дъното. Надявам се да доддържат нормата, все пак и те държат на реномето си пък и има хора, които ги контролират. Така, че не вярвам да има такова нещо. Не мога да приема, че това е възможно да се случи. Иска ми се още в следващите два епизода Зори да се освести и дойде на себе си. Това лутане и колебаене  беше очаквано, но не и да продължи прекалено дълго и да усложни положението.
Колкото до Пешо и Албена,те вече лека по-лека трябва да си свикват като баща и дъщеря,каквито са

# 161

Съгласна съм! За да има още по-голяма драма, примерно в 5ти сезон можеха да съберат Зорница с Тони, нищо, че тя не го обича така, къде от съжаление, че е болен, къде от факта, че той я обича и с него има шанс да е щастлива, докато Марио я отблъсква или пък просто заради Марио, да може да ревнува. Да, ама не, такова нещо не направиха, а беше напълно възможно и логично като ги гледам какви ги къдрят. Затова си мисля, че Зорница ще се освести все до 10ти епизод, ще се изясни с Банков, че няма нищо и проблемите на Марио и Зори ще са от някакъв друг характер. Виждаме ги, че драми могат да творят и да не са само любовни.

# 162
Да, бе. Как ще свикват като дъщеря и баща след това, което се случи? Според мен в тази ситуация е необходимо да мине много време, за да позабравят, особено Албена случилото се. Тя за това най-вероятно не споделя нищо с Тони, защото изгаря от срам от случилото се и е на път да погуби връзката си, колкото и крехка да е още. Смятам Албена няма да може да приеме скоро нещата, такива каквито са. Голям срам я преследва.

# 163
На мн пък ще ми е интересно да има все пак драми, но наистина от друг характер. Малко ми се изтърка - всеки в тази болница е изневерил поне по веднъж. Малко доскуча.

Въртят ми се някакви неща в главата, ако Ева наистина ще умира, може ли това да стане в тези 10 дни, в които Цонев го няма?

# 164
То всъщност май никой освен Галя в болницата не знае, че са баща и дъщеря?
При разговора с Тони останах с впечатлението, че и той не е наясно?

После Пешко като говореше с Ина, а Албена ги подслушваше, той каза нещо много двусмислено, но сега ми убягна какво беше?

Yanitsa,  добре, че това пропуснаха. Нейното умилкване и мляскането на Тони беше предостатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт