Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 131
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 5 070
Пепе е най-обикновено  симпатично момиче, тип хубавката съседка от входа, нищо иновативно и актуално не виждам в аутфитите й. Хубави дрехи, но ... Идеята на модните блогъри е именно в това- да светват останалите кое е ново на пазара, по - разчупени визии, как да изглежда една жена по различни начини и да не се преминават граници, че на моменти смешно става. Иначе най-хубавото нещо в нея са подредените и бели зъби, също така и кожата на лицето.  
Ако прави грим уроци може да й се получат нещата, но само майчински теми,....омръзват.
 Не е хейт, не обичам да хейтя, просто съм обективна.

# 5 071
Е с пАлто е

Нямам толкова пари, иначе щях да си го купя същото.
На кой е палтото и колко струва? Интересно ми е колко влага Пепето. Но последното и спортно яке е ужасно и не си пасва с нищо от другите й дрехи.

# 5 072
На Пепе-то стилът го оределям като chav.

http://i56.tinypic.com/do1cvs.jpg
https://en.wikipedia.org/wiki/Chav

# 5 073
  • София
На Пепе-то стилът го оределям като chav.
Скрит текст:
-ка ми е изпила акъла
Сори Laughing

# 5 074

Тоя стил беше май много популярен в Англия пред 2005 година.

# 5 075
Недоумявам тия нашите влогърки как пият тия напитки от Старбъкс и Коста , които могат да ти докара диабет и устата ти ще залепне от толкова захар??

# 5 076
На мен ми е смешно, че се определя като фешън блогър Пепето. Никаква я няма там. Според мен и за грим не става да показва, не заради физическите си данни, а защото има много други, които се занимават с грим, пък и тя няма претенции, че разбира много от това (по-добре). Нишата й си е да е мами/лайфстаил влогър и по-добре да се придържа към тази линия. Допълнително й помага и това, че в България няма други влогове с подобна насоченост (до колкото ми е известно).

# 5 077
Недоумявам тия нашите влогърки как пият тия напитки от Старбъкс и Коста , които могат да ти докара диабет и устата ти ще залепне от толкова захар??
Винаги може да си го поръчаш и без захар, аз си поръчвам наполовина и без сметана. Пък и да си пият и ядат каквото си искат.

# 5 078
За мен Е повлекана. Щом съм го написала, съм го мислила!
Значи като ѝ изядохте дупето на Ели всичко беше точно, ама като казах, че за мен Пепе е повлекана, злобна съм била.
Ама иначе преди няколко страни и- как тъй ще ходи на чалготека с блузата, с която беше през деня. Сега стил градяла..
А с това л@йно на главата, с което беше на рождения ден,а фльонги, а косата ѝ без форма?? Хубаво,има 2 деца ( само тя в цял Свят) и няма време ама тя явно има време и въпреки това го дава по- лежерно и... Повлекански

# 5 079

Така се обличат английските цигани... 😀😀😀

# 5 080
Пепе,външно изглежда перфектно..Малко жени,могат да се похвалят с такова тяло,толкова скоро след раждане.Тук коментарите за външността й,започват да приличат на чиста женска завист,отколкото на констатация..Както и тези за Елица.. А стила й,е супер модерен,разчупен  и актуален.. Wink Не съм й,най големият фен,пак казвам,и мен ме дразнят влоговете й напоследък,с тези реклами,но да кажа на бялото - черно е нелепо :Д ..

# 5 081
  • София
На мен лично ми е непонятно да ядеш чия и авокадо и да пиеш Старбъкс, но тук може и да бъркам, тъй като не съм запозната с кафето (не пия).
Peace
А може да е нещо като трийт. На фона на здравословното хранене. Диабет диабет, всяко тяло си има нужди. Примерно, Зорница има нормално телосложение, няма да й дадеш кръвна захар 6+, ама ей на. Елица пък хрупа хляб и франзели, ама пък не яде месо и това компенсира по някакъв начин.

# 5 082

Така се обличат английските цигани... 😀😀😀

Зная, опитах се да бъда възпитана. Stuck Out Tongue

# 5 083
Страшно е за подрастващите...аз съм друго поколение и правя разлика между  реалния живот и социалните групи.Макар ,че и мой набори..се облъчват и гонят нереална перфектност..
А Пепето няма кинти..туй яке за енти път го носи,ако имаше финансова възможност да е с различно на всяко фото..

# 5 084
Пепе има единствено хубаво тяло. Ели също, но тя е и симпатична. Евала, че изглежда така родила 2 деца, това е така, признавам го. Но хора, това е ген на 100% ви го казвам. И вие не сте глупави, знаете го много добре. Тя е просто от жените, които не напълняват много по време на бременност, гени или структура, а може и от вегетарианството да е, тя нали май не яде месо, може да е внимавала по време на бременността, да не е прекалявала с храната, не отричам. Няма как да занем. По-скоро за мен е ген и е много лесно да се говори как можеш да си в топ форма и да се грижиш за себе си, от такива, които имат този ген. И просто та си с такава структура. Познавам много такива жени. Да, завиждам им-съвсем чистосърдечно си го казвам. Аз качих 25 кг, вярно върнах си килата от преди бременността, но още не съм  в най-добра форма.
Стила й категорично не ми харесва. Тази снимка от пейката-по ТЛС има предаване за ромките, те така се обличат. Не искам да кажа нищо лошо, просто не ми допада й това е. На тях ми напомня.

Общи условия

Активация на акаунт