Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 349 381
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 455
Обикновенно пръстенът е от стомана и се дава когато станеш професионалист в дадена област, показва принадлежността ти към определена съсловна организация. А за да станеш член на професионалната организация, държиш доста изпити

Наистина има някаква обремененост българина.

# 4 456
North face-ът го проучих след уникалния аутфит в инстаграм от преди няколко дни (пухенка, официална чантичка нанизана на китката и  немита коса, нескопосано вързана на опашка). Беше отговорила в коментар, че и е от Дания, та май не можем да я оправдаем с продуктово позициониране.
Аз съм в скандинавска държава и тук този брант е широко разпространен. Среден клас, нищо особено. Има къде по-скъпи и качествени якета. Най-вероятно си го е купила, като са били в Дания. Едва ли го носи с цел реклама.

# 4 457
Аз съм изумена как смогва с две деца (по повод днешното видео-рутина)... аз с едно едвам успявам - едно преобуване понякога ми коства поне половин час, защото бебето прави бели по време на смяната на памперса... отделно с тия колики.. Сиена няма колики, кърменето изглежда ийзи джоб..

# 4 458
  • София
Парадоксът на нашето време. Лягаш си с обувки и Виктория сикрет, а без мозък.

# 4 459
Всичко при Пепе е много напудрено. И как иначе, като ни показва по 5 минути от ежедневието си. Всички пеят, танцуват и ядат тако на корем.

# 4 460
Доколкото преценявам, Филип доста се включва в домакинската работа и гледането на децата, т.е. двамата са си рапределили задълженията и така ежедневието им е улеснено. Отделно и майката на Пепе често им гостува, така че е също допълнителна помощ.

# 4 461
Няма да коментирам стила на Пепе напоследък, нека да показва и напудрен живот, но има нещо, което страшно много ме дразни - некомпетентни изказвания по медицински теми. Скоро в инстаграм в стори обясняваше как мислила да иде на профилактичен преглед при мамолог, защото от години се канела, а не ходила. В следващото стори каза, че някой й писал, че няма смисъл да ходи, докато кърми и затова се отказала да ходи сега. Ами да проучи малко преди да говори и ако отправя послание, поне да е такова, което е за пример. През бременността имаше доста неадекватни изказвания за изследвания, витамини и т.н.

# 4 462
Стилът на Пепе . че то стил няма - стилът на Филип - неадекватен ама творец и хидро инженер все пак. Смешни та чак жалки - да се пънеш да си това дето не си.Последната изява препоръчайте ми пътуване. Добрата и приятелка почти сестра е далеч и току вземе да блесне повече от нея. А неадекватното изказване че Филип е инвитро - те са 8 деца ама точно той е инвитро. То бива да ги караш колктоо да не заспиш ама чак толкова не бива. Тя се опитва да се изказва компетентно по всички въпроси - писала дисертация за защита на бакалавър, ред медицински неща, които нямат грам допир с реалността също. Във Филип няма класа - изключително инфантилно поведение и невероятно неангажиран с нищо. Тя пък иска да покаже това дето не е - престорена вирнала нос в небесата - експерт инфлуенсър. Децата манипулира до безкрайност - няма сума пари която да замени вниманието на мама . Аз и преди го писах в нея усещам една неприязън към София - съзтазава се с детето за вниманието на Филипчо.
Ланци , пръстени по три на пръст - това показва висока класа и един особен стил ниска класа. Другата крайност Мр. Бърч - на който и пижамата му е в разцветна на костюм и спи по вратовръзка. Ели миловидна някак си - та чак меланхолична. Но от двете в нея има повече финес дори по начина по който си върти къщата. И двете лингвистки - учили уж английски та го преучили дори - мекото Л , лигавото ляйк и тн. В една англоговоряща държава ще имат големи трудности да намерят разбиране на това дет говорят от местните.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 22:31 от Lilie

# 4 463
Въобще не мисля, че Пепе смогва с всичко с ефирна лекота и усмивка. Сигурна съм, че и е трудно и ежедневието и е далеч от подредено, ама нали е решила да се показва перфектна, какво да я правиш.. Не съм гледала последния влог, но бас държа, че тази рутина е само за youtube.
Добавям, на мен също ми направи впечатление това за сватбата. Доста неуважително към нейната приятелка -булката. Намира време за всякакви глупости, но не и да си среши малко косата и да се приведе в нормален вид.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 23:44 от Не се сърди, човече

# 4 464
Пуснах влога на Валерката. Чух: Днешният влог ще бъде от вкъщи, защото за щастие нямам ангажименти днес. Изсмях се и го затворих.

# 4 465
  • София
Пуснах влога на Валерката. Чух: Днешният влог ще бъде от вкъщи, защото за щастие нямам ангажименти днес. Изсмях се и го затворих.
А уж каза че ще е  някаква фотосесия...

# 4 466
  • София
След малко приключвам нещо и ще видя последното на Ели. Отворена е страницата и отстрани илиза "празна кутийка в календара" с възмутената физиономия на Валката. Много се хилих Laughing Ако я забързам, ще е като анимационен герой.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 23:43 от Не се сърди, човече

# 4 467
  • Някъде там
Ще заключат най-интересното нещо провокирано от "инфлуенсър-обшеството" ако продължавате да спорите заради хора които изобщо не се интересуват кои сте вие и какво мислите за тях.Нали темата е за забавление на техен гръб,защо не се забавлявате?😊
И на мен не ми харесва това огромно разделение за различните влогъри,но пък темата е на всички и всеки може да каже какво мисли за тях.Под огромно разделение имам предвид, че за едни се говори само хубаво, а за други само лошо.Ако кажеш нещо лошо за масов любимец биваш нападнат и обратното.
Няма как да харесваш някой оплюван от повечето.Щом съм решила, че мога да пиша каквото мисля трябва да се съобразявам и с мнението на другите.Така мисля аз.😊

# 4 468
  • София
Джеймс и Джефри разменят палитрите ( да разнообразим малко от влогмаЗи)

https://youtu.be/Rfs-4DPlm7I

# 4 469
За рутината на Пепе,не съм я гледала ама си го представям "колко й е уникален живота" Ежедневието далеч не й е такова,по простата причина,че на нито един човек живота му не е толкова перфектен,колкото се опитва да го изкара. Има някакви комплекси според мен и иска да се показва и да привлича внимание. Явно не са й обръщали достатъчно. Не виждам иначе логично обяснение,защо толкова искаш да имаш лайкове,последователи и да се показваш постоянно.Може аз да съм задръстена,че не се снимам постоянно :Д.Личи си от далече,че си е леко злобничка.Жалко за дечицата,че така ги навира,наистина са много сладки.Те може след време да не искат да се показват и да се срамуват от това,че ежедневието им е на показ в Youtube,ама като майка им е луда какво да правят. Нямат избор милите.
Относно изказването по медицински въпроси,наистина не бива да се дават и да се слушат нейните съвети,както и съвети на човек нямащ медицинско образование.
Едно изказване ми направи много лошо впечатление "Всяка жена може да роди нормално стига да го иска". Ами не понякога жените искат да родят нормално,а не със секцио,но секциото се налага поради ред медицински причини. Или също да кажеш ,че много момичета избират да родят по "лесния" начин (сиреч секцио). Не съм раждала все още,но съм достатъчно запозната с това,че секциото не е "лесен" начин за раждане,все пак е операция.Може и аз да греша ,но според мен и двата начина за раждане не са лесни. Не бива да се съдят момичета,че избират едното пред другото,може да се налага.Ети даже не си прави и труда според мен да се запознае с някой неща преди да ги говори.
Същото наблюдавам и в други влогърки,говорят за съставки,а това което казват няма нищо общо с действителноста,просто чули от някъде си нещо и решили да го кажат във видеото.По-лошо е,че има хора които им вярват и ги слушат.

Общи условия

Активация на акаунт