Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 582
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 830
  • София
То на Ивана цялата глава й е проблемна.

А Коледният базар е много глупава идея за мен. Посещавала съм немските в 4-5 града и нямат нищо общо, но и да имаха, това не е българска традиция. Схлупено местенце с гадни къривурстове под формата на карначета, щолени с баснословни цени и себестойност от 90ст. и готвено вино, на което му е премината температурата при "варенето".

# 4 831
Разликата със сигурност е огромна.
Тези клипове минават през много цветови обработки според мен , а и самото лице пред камера изглежда много по - добре , грима никога не изглежда тежък и неестествен във клиповете.
Не съм виждала нито една от тях на живо и не мога да кажа нищо повече , но поне в обработката на клиповете съм сигурна , все пак искат да изглеждат перфектно и грима да изглежда добре. На живо всички тези неща , които си слагат по лицето ще личат повече ( убедих се в това на бала си , на снимките лицето ми е хубаво , но в действителност имаше толкова много пудра и всякакви глупости и изобщо не беше ,,лек грим,, )
Валери е красива , поне с такова впечатление оставам от клиповете и.

# 4 832
Посещение на базара е новият тренд във влоговете. И Зейнеб направи включване от базара. Скука, скука, скука.

И Госпожа Гочев и ако не се лъжа и Константина(или някоя друга бременна беше) също се показаха от базара
Интересното е,че на Валери не ѝ харесва базара ама се цанила по няколко пъти там..

# 4 833
Валери е хубаво момиче,спор няма. Но друто нищо в нея не ми допада.

# 4 834
Валери е много хубава, но за съжаление е и много глупава. Млад човек да няма амбиции за нищо повече от YouTube... жалка история.
А се сетих да попитам.. тези пратки от SHEIN те плащат ли изобщно нещо за тях? Много ми е странно как Ивана почти всеки месец е с някакви големи придобивки от там.. а реално не са чак толкова евтини. Просто ми е чудно.

# 4 835
Някои неща си ги купуват , друг път им предлагат да си изберат нещо и те да им го изпратят като подарък.

# 4 836
  • София
На Ивана кожата е проблемна според мен. Забелязах в едно видео като махаше грима.

Има няколко клипа, в които показва "рутина" и преди да нанесе ФДТ се вижда.
Аз от тази тема научих за нея, както и за много други бюти влогъри, не обичам да коментирам външен вид (никой не си го избира преди да се роди), обаче кожата и на Валери, и на Ивана са много подходящи за реклама на добре покриващи ФДТ, коректори и пудри. Нищо естествено не остава от лицата им в тези клипове.

# 4 837
Е, Валери си каза във вчерашния влог, че не харесва тукашния Немски коледен базар, ами ходи заради влогмас. Само че веднъж явно ходи да снимат за на Ивана влогмас-а, веднъж за нейния. Joy

# 4 838
Да ходиш на Коледен базар,въпреки че не ти харесва,само за да се снимаш?? Това е висша форма за затъпяване.Аз ходих един път на този базар,не ми хареса,беше препълнено с хора и беше ужасна бутаница и не смятам да повтарям. Всички влогърки и блогърки се включиха оттам като чели са на най-якото място на света.Как пък една не показа нещо различно от Jubmbo,базар ,планери,календари, брънч в някое заведение. Всички са еднакво съдържание.
Как да не им е ужасна кожата,ами то като си мацат постоянно лицето с какви ли не гримове. Няма нищо лошо да имат проблемна кожа,ама някакси да ми дават съвети в това състояние на кожите им,не ми изглеждат сериозни. То първо правило при гримирането е четките за грим да бъдат почистени,а и дори да са почистени като си слагаш 24/7 грим на лицето,ядеш боклуци как няма да не им бъде кожата в акне? Това какви съвети дават тогава, като самите те май не си ги изпълняват, а не са и много наясно с някой елементарни неща като хигиена?
.

# 4 839
Имам силното подозрение, че ходят по разни базари и фестове, най вече за да бъдат видяни.

# 4 840
  • София
Покрай тази тема реших да гледам Влогмас видеа и не съм очарована от това, което показват родните влогъри. Давам си сметка, че ежедневието на повечето влогъри (както и на повечето от нас) е сравнително еднообразно и заради това е трудно да се сглоби материал за ежедневни влогове, но не разбирам кому е нужно да се правят такива, след като са изсмукани от пръстите и скучни. Чудя се Ивана как смогва и да работи и да снима ежедневно клипове, тя ми се струва най-заета (поне от тези 3-4 момичета, които гледам), останалите работят като youtuber-и...

# 4 841
Така и така са свободни, като са решили да показват базари, една не се досети да отиде за ден на коледно базарче в Букурещ, ей така - за разнообразие. Аман от копиране на локации и островчета.

# 4 842
Ако и е беше забавно на коледния базар, щях да разбирам защо ходи веднъж с приятелка, веднъж с приятеля си и така два пъти за един ден. Аз на лунапарк бих ходила веднъж с дружки, веднъж с гадже, че и за трети път, ако има кой да ми се върже.
Стана ми любопитно как изглеждат четите и гримовете на Славина и като се прибера ще се прежаля да я догледам.

# 4 843
Merry.stef пак ли е закрила акаунта си в Инстаграм или съм от блокираните?

# 4 844
Аз я виждам Merry Stef.

Общи условия

Активация на акаунт