Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 472
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 905
На една приятелка с породени постоянно госпожите в градината на по-голямото й дете я питаха защо не си го гледа вкъщи с бебето. А защо да не ходи на градина през деня и да има контакти с деца, да се учи на нови и различни неща?
Не разбирам това постоянно натякване за разни неща и решаване кое е правилно и кое не е, ами така са решили родителите, така са постъпили, за техния начин на живот, това е правилното, за моят е друго, за трети е трето и т.н.
Браян за дете растящо в небългарска среда, говори супер български. Синът ми е на неговата възраст и имам доста познати деца на тази възраст, познавам такива в България, които говорят по-зле.

# 4 906
  • София
Сега върнах да видя нещо във въпросното видео, в което накрая Елица преди лягане разказваше за деня. Не знам дали се преструва, но от начина, по който говореше за София, ми се стори леко тъжна и неудовлетворена. Дано ѝ се случи това, което явно желае.

# 4 907
Няма да проумея защо на някой са му нужни 50 палитри 45 от които изтекли.
Валерката аз не бих й дала годините,мн над 25 ми е,недейте ибаче заклеймява ютюбърството де, това че нашите не знаят кви ги вършат,не го прави лошо.
Отидох до Джъмбо онзи ден...емиии...влогърките са го изкупили.
Мен па ме блокна Джаклин Хил в Инстаграм,пръснете се от яд :д

# 4 908
За мен майка у дома е равносилно на отдадена майка и не ми се връзва хем в къщи с бебето, хем другото на 2 години на ясли и през уикенда с баба. Особено пък където и бащата е по цял ден у дома..

Отделно, че ясли и градина са предимно услуги за работещи родители все пак...

Другото странно е как се говори за неща, които са доста срамни и неправилни като за нещо нормално.

В едно от видеата говореше за обучението си в чужбина и как е напуснала страната и понеже не работи ( а тук се пише, че детето е на ясла, защото работела от дома) нямала дохода за да започне да си изплаща студ. заем. Явно смята читателите за много наивни за измамата, която прави.

# 4 909
Да, някой беше споделил, че имало възможност да не го платиш, ако изтече по давност. Мен ще ме е срам, честно, дано не е истина и си го е платила, макар че не виждам откъде ще дойдат парите, освен от Филип.

# 4 910
Да, Пепето направо се скъсва от работа - от ивент на ивент.
Именно.
Иначе се правят видеа за добра практика в майчинството, как се гледат деца и не знам си какво. Това ми е единствената  странна постъпка при такава поза на поведение.
И акъл за това се дава на килограм.

# 4 911
Евгения се опитва да прави една голяма реклама на фамилията си - Джаферович. Не знам защо тази жена реши, че трябва семейството й да са медийни фаворити. Ходят на екзотични пътешествия, после по половин година обикалят всички телевизии да говорят за въпросните пътешествия. По-умните хора сядат и пишат пътеписи, обаче при тези всичко е показност. Остава загадка как хора без професия и бизнес подържат такъв лайфстайл... или както казва Пепето лЯйфстайл Simple Smile
Пепето нали е учила в Англия.. Какво е тва нейното лЯйфстайл, лЯйк, лЮк.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 4 912
Да не забравим и култовото мами лЯйф хакс.
Английският който праска като цяло е много странен.

# 4 913
Да, някой беше споделил, че имало възможност да не го платиш, ако изтече по давност. Мен ще ме е срам, честно, дано не е истина и си го е платила, макар че не виждам откъде ще дойдат парите, освен от Филип.
Освен това е и подсъдно да лъжеш, че не работиш на чисто за да избегнеш изплащането му. Много грозно.
Не го е платила, тя си поясни, че уж пускала данъчни декларации всяка година, но те в Англия са нулеви, защото се е махнала веднага оттам и се надява до няколко години да й ги опростят неплатени...

От това по-грозно..няма накъде.
Другото за децата е нещо ново, което се повдигна на въпрос и особено от майка, която така раздава съвети и прави видеа за майчинството..Общо взето приятни видеа, но въздух под налягане са й всичките приказки..
Дано млади деца не я гледат и да мислят как и те да излъжат системата по този начин. Ще провалят шансовете на много деца да учат там..

# 4 914
Да не забравим и култовото мами лЯйф хакс.
Английският който праска като цяло е много странен.
Тоя е правилния Инглиш 😂

# 4 915
Аз на български едва я търпя да ми говори, на английски не бих си я причинила

# 4 916
Аз на български едва я търпя да ми говори, на английски не бих си я причинила
Тя като заговори на ИнгЛИнски и се разлага на съставните си части.

# 4 917
Хахахахха, смея се със съзи с ФилипчО.
“What is тъща?”
-прахосмукачка?!
😂😂😂
Много забавно видео.😃

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 21:25 от Анонимен

# 4 918
На мен не ми е особено интересно да я гледам вече Ети, във всеки клип едно и също - децата, които са сладурчета, но са прекалено малки все още и освен да ги показва друго не може, безкрайно лигавия Филип, който се прави на интересен, кърмене, спонсорство (за къде без него) и това е. Всеки път кажи речи.

# 4 919
  • София
Мама и тате имат достатъчно пари, за да покрият 1-2 години, а после да започне сама да си заплаща обучението.
Аз на това му викам тотална байганьовщина.

Общи условия

Активация на акаунт