Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 138
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 5 085
Никой не коментира външността на Пепе или тялото и, хубава е, слаба е, ген. Жива и здрава да е. Жалко е, че е толкова хубава, а стилът и на обличане не отговаря на външостта.

# 5 086

Тоя стил беше май много популярен в Англия пред 2005 година.
По-добре късно, отколкото никога!

На Пепе-то стилът го оределям като chav.
Скрит текст:
-ка ми е изпила акъла
Сори Laughing
Satisfied
От тая тема получих бръчки от смях, трябва да ида в дерма акт да ми ги опънат.
Страшно е за подрастващите...аз съм друго поколение и правя разлика между  реалния живот и социалните групи.Макар ,че и мой набори..се облъчват и гонят нереална перфектност..
А Пепето няма кинти..туй яке за енти път го носи,ако имаше финансова възможност да е с различно на всяко фото..
Ама аз ви казах, че кара на спонсорства.

# 5 087
Е, как точно това се коментира... а уж нямаше, все натам вървят нещата, дайте някоя друга.
Да сменя темата малко-за Боряна Стефанова какво мислите.? На мен ми е много приятна.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 19:19 от Мис Каролин Бингли

# 5 088
  • София
Обичам аргументите за женскатч злоба. При пепе нещата далеч не са черно- бели. Аз не съм раждала още, но мога да се обзаложа, че някои от потребителките изглеждат в пъти по- добре с "коремчето" си, което се е прибрало напълно след година, а не след 2 седмици. Има една приказка "да, ама на мене ще ми мине, а на тебе не". Та така.

Няма да си казвам мнението и да правя разбор на тялото й, но на мен не ми допадат нейните форми и черти. И се дразня, когато някой налага нещо като единствено мнение. На черното ще кажеш бяло, ако мислиш, че Освобождението е през 1980г. Другото е лична представа.
За да не казвам негативното, ще кажа какво аз намирам за красиво. (Без да имам претенции да е единственото). Прав нос, прави зъби, лице без някакво девиации във формата, симетрично, фигура тип пясъчен часовник, която да си личи под килограмите, независимо дали са 40 или 60, т.е. да ина изразена талия (нещо, което много малко момичета имат, щото си я заличават с тъпи упражнения или пък просто са си като дирек), прави крака без бричове. Кривите крака ме побъркват. Нищо кой знае какво, а симетрия без несъразмерности.

# 5 089
Е, как точно това се коментира... а уж нямаше, все натам вървят нещата, дайте някоя друга.
Да сменя гемата малко-за Боряна Стефанова какво мислите.? На мен ми е много приятна.
Това момиче много ми харесва. Красива, с хубава кожа ми се вижда, че е, естествено се държи.
От нея се понаучих да поставям очна линия като хората. Харесва ми червената й коса.

# 5 090
  • София
Няма супер  кожа, вижда се на някои видеа, където се показва от близо. На мен ми беше (вече не качва често) много полезна и наистина може да гримира. Не кифлее така, както други влогърки и няма спонсор.
Жалко, че ми прилича почти 1:1 на едно момиче, което не понасям, та не мога да й се насладя напълно.
Примерно, не ми идва да правя разбор на външния й вид, щото се държи професионално и не парадира. Вижте това, вижте онова.

# 5 091
Тя е положителна и мила. Личи си. И е хубава. Нормално се държи,което ми харесва.

# 5 092
Пепе,външно изглежда перфектно..Малко жени,могат да се похвалят с такова тяло,толкова скоро след раждане.Тук коментарите за външността й,започват да приличат на чиста женска завист,отколкото на констатация..Както и тези за Елица.. А стила й,е супер модерен,разчупен  и актуален.. Wink Не съм й,най големият фен,пак казвам,и мен ме дразнят влоговете й напоследък,с тези реклами,но да кажа на бялото - черно е нелепо :Д ..

Големи суперлативи, но е далеч от перфектна. Дайте да сме обективни, симпатична да! Но перфектна Не! Висока е 150, има поддържано тяло, но около 60% от майките, които видях днес ИЗ мола имат добро тяло. За едни добро тяло е едно, за други друго. Бюст и тънка талия ако имаше щеше да ми е по вкуса. Дали е перфектна майка, след като изключи камерата - няма как да знаем. Тя беше споменала за носа, не е перфектен но за мен е напълно нормален нос, относно поддържането на килограми аз съм слаба, генетично и ям понякога помножко, и не ми се отразява. Така, че напълно поддържам тезата, че генетичната предразположеност играе ключова роля.

# 5 093
Няма супер  кожа, вижда се на някои видеа, където се показва от близо. На мен ми беше (вече не качва често) много полезна и наистина може да гримира. Не кифлее така, както други влогърки и няма спонсор.
Жалко, че ми прилича почти 1:1 на едно момиче, което не понасям, та не мога да й се насладя напълно.
Примерно, не ми идва да правя разбор на външния й вид, щото се държи професионално и не парадира. Вижте това, вижте онова.
Скоро като се замисля не съм я гледала.  А и теза дни въобще не мога като хората да изгледам един свестен влог, тв ми не иска да стартира youtube, ще трябва да викам техник.
Абе какво стана с Галя, да не я отказахме, а аз толкова я харесвах в началото ама и тя се промени.

# 5 094
  • София
Тея хора съвсем изтрещяха, болен не болен да снимат Confused
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 21:52 от Не се сърди, човече

# 5 095
Кой им дава на тия влогъри да боледуват. Там на къра с камерата ама де.

# 5 096
  • София
Дечурлига Laughing
Надявам се.

# 5 097
Скрит текст:
Дано тя няма сестра близначка, че ще ни разкаже играта.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 21:53 от Анонимен

# 5 098
Бих казала, че на тези хора феновете им разказват играта. Не им трябва да четата тук, с такава любов от собствената им аудитория.

# 5 099
В тази и в още няколко теми, все по-често ми се ше да напиша на две-три потребителки - вие сте лудии 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт