Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 8

• 54 915
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • На остров
Сиси аз нямам идея с тези хормони как в положението. Стискам палци да се наредят нещата !

Днешният тест е с много хубава и наситена черта на 4 ден закъснение !
Много съм щастлива !

# 61
orsa, и аз такъв трансфер имам..за съжаление е точно от това ...дано успреем следващият път....

# 62
Две в едно, продължавай все така! Да ни навестяваш редовно ни ръсиш с вълшебен прашец!

# 63
  • София
Тихомирова ли ви беше на трансферите?

Не знам защо я държат, не става.
При мен нафроби едни и след скандал ми е записано в досието да не ме записват при нея.
За нейна безопастност.

# 64
Купу, Ренинел, и аз се надявам на успех за всички нас. Крайно време е  Simple Smile
Бамба, не е Тихомирова, Чапанова е. Според мен не става и мнението ми не се базира само на впечатлението ми от неуспешния трансфер. Срещали сме се и при други процедури и манипулации - няма никакво чувство и подход, за компетентност - да не говорим. Но това е моето мнение, не го натрапвам на другите - таковя ми е усещането за нея.

# 65
Пухче, аз съм слагала вит Б12 мускулно. Бяха ми го изписали и не съм обръщала внимание, дали има различни видове.

# 66
Пухче ти беше с тромбофилия май 4/4
Ако е така в никакъв случай синтетичната форма (цианко...) ,а метилкоб.трябва да е.Аэ си слагах 5 инжекции лятото и сега съм на горна граница,а бях на долна.

# 67
  • София
Пухче, аз съм слагала вит Б12 мускулно. Бяха ми го изписали и не съм обръщала внимание, дали има различни видове.

Ампулите имат различни размери: ВИТАМИН B12 100, 250, 500, 1 000 micrograms/ml

# 68
  • София
Пухче,
Две е едно
Честито момичета,следя си термичката

от време на време...Много,много се радвам за хубавите новини.Нека се напълни само с положителни тестове и енергия.Поздрави от мен и Марти💞💞💞

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 21:58 от bisko72

# 69

Ампулите имат различни размери: ВИТАМИН B12 100, 250, 500, 1 000 micrograms/ml
Изобщо не помня от кои дози и марки е бил моят, но е хубаво да е метилирана формула, както казва Бубанка.

# 70
  • тук-там
Купу, Ренинел, и аз се надявам на успех за всички нас. Крайно време е  Simple Smile
Бамба, не е Тихомирова, Чапанова е. Според мен не става и мнението ми не се базира само на впечатлението ми от неуспешния трансфер. Срещали сме се и при други процедури и манипулации - няма никакво чувство и подход, за компетентност - да не говорим. Но това е моето мнение, не го натрапвам на другите - таковя ми е усещането за нея.
И при мен Чапанова ми направи ужасно болезнена пункция на естествен цикъл, а при Стаменов не усещам изобщо пункцията!

# 71
Тя ми беше на въпросния трансфер ... и беше точно като на орса ..даже след 3 часа имах и зацапване,и осле на 3-тия ден пак... и до там.

# 72
И при мен Чапанова ми направи ужасно болезнена пункция на естествен цикъл, а при Стаменов не усещам изобщо пункцията!

Имаше ли Я. на тази пункция ?

# 73
  • тук-там
Имах и дори я замразихме. А при Стаменов нямаше. Така че изпълнението не винаги прецаква резултата. Но аз така се бях настроила за нищо работа от факира Стаменов, че при Чапанова ми се до... от болка.

# 74
Пункцията без упойка ли беше? Аз наскоро имах при нея без никакви проблеми.Трансферът беше дори приятен,не усетих нищо. Не е добре да се поставят нещата под общ знаменател. Аз съм само с добри впечатления от въпросната лекарка.

Общи условия

Активация на акаунт