Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 8

• 54 965
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • На остров
Много съжалявам Стела ❤️❤️❤️

# 571
Ще пробваме, вече и без това нямам други опции,дано да има ефект. До сега съм била с много силни стимулации, сега май няма да са такива и малко се притеснявам дали изобщо ще извадим нещо...

# 572
Здравейте, момичета! Имам спешна нужда от вашето мнение. Днес бях на пункция - стимулиран цикъл с много високи дози, 4 фоликула и нито една яйцеклетка. Докато бях в клиниката всичко беше наред. След като се прибрах, освен обичайните болки ниско долу в корема, се появи доста силна болка в кръста. Не се повлиява от Спазмалгон. Някоя от вас имала ли е такива болки? Притеснявам се да няма някакъв проблем. Звънях на доктора, каза, че е нормално, да пия Спазмалгон, но аз се притеснявам ..
Извинявам се, че нахълтвам така в темата, но съм притеснена  и се чудя да търся ли лекарска помощ.Благодаря ви!

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 15:30 от pepinaD

# 573
Стела, наистина много съжалявам, миличка! Confused
Силна прегръдка от мен! Кураж! Не се отчайвай! Hug Heart
Sashi00, добре дошла! Hug
Аз знам, че е хубаво да се събират ембриони, а не яйцеклетки.
Много късмет ти желая! Hug
pepinaD, много съжалявам! Confused
Бях ти казала в другия форум, че за мен стратегията му не е правилна.
Дано бързо да се оправиш! Отиди на преглед,
ако се влоши състоянието ти. Не би трябвало да има такива болки.
И при двете ми пункции в ТР не съм имала болки.
Стискам ти силно палци всичко да се оправи! Hug

# 574
Sisi345 и аз знаех за ембриони, обаче нямало проблем да се събират и яйцеклетки Thinking

# 575
Благодаря, Сиси! Аз също имах някакви резерви, но реших да му се доверя. Води се специалист по изчерпан резерв. Пък и за момента нямах много алтернативи, исках бързо да започна. Ще изчакам да се отърся от емоциите и ще търсим други варианти.

# 576
Sashi00, да, но имат по-малка преживяемост от ембрионите,
а за жени като мен, дето са изкарали за 1 година 2 яйцеклетки
и ще си останат само с тях, си е риск. Аз лично не бих го пиела.
pepinaD, наистина много съжалявам!
Високите дози скапват я., не са за жени като нас.
Стискам ти палци от цялото си сърце да попаднеш на правилното място! Heart

# 577
Яйцеклетките се състоят от вода в 80% и си трябва професионализъм в размразяването. Доста рисково си е за оскъдно количество такива.

# 578
2в1, отрицателен резултат. Но благодаря за палците! Heart
Много съжалявам Sad !!!

# 579
Ами ще пробвам и ще ви кажа. То вече не останаха клиники, в които да ходя така че....

# 580
Аз замразявах яйцеклетки.От 10 само една не се оплоди,5 спряха на 4 ден,и другите 4 неуспешни трансфери...и аз много се притеснявах,но точно замразяването явно не беше проблем

# 581
  • София
Здравейте.
Аз съм пак с въпроси. До миналият ден бях на фостимон 300 на ден, 4 дни. Вчера 7 ми ден от цикъла имах 3 фоликула с размери 16, 17 мм и няколко по малки. Доктора ми назначи гонал ф 275 ед, която така и не поставихме вчера, поради лабораторна грешка в клиниката. Фибриногнена ми излезна 7.4, което било опасно състояние и веднага ми назначи ха аспирин и днес пак на преглед. Повторих изследването, разбира се в др лаборатория, в Пирогов, излезна 3.1 в граници, само 3 часа след предишното. Днес пак потретих и е 2,8. Убедихме се, че е лабораторна грешка и дефект в епруветка та с коагулант най вероятно, но вчера бях без стимулация. Днес фоликули те 3 те са по 17, 18 мм, а другите около 10-14 мм, те и те са 2, 3, лигавица 12 мм, започнаха и болки в яйчниците. Хормоните ми от вчера са: еСтрадиол 341, прогестерон 0.25, лх 2.5. От днес са:еСтрадиол 357, прогестерона 0.31, лх 2,5. Назначи ха ми менупур 225 и цетротид днес и утре и утре вечер хориомон и във вторник пункция. Доктора мислеше за сряда, но в последствие решихме вторник. Притеснявам се, че нещо май оплескахме нещата вчера без нищо. Как ви се струва на вас ситуацията? Притеснен ми е и имам много негативна настройка, а по принцип винаги виждам нещата розови. Много ми е и напрегнато тези дни, с мъжа ми сме в меко казано обтегнати отношения, заради битовизми, детето и то намери сега да се инати и да не слуша, баба вчера получи инсулт и не е добре, абе въобще е най подходящият момент. Иска ми се да вярвам, но някак си всичко е наопаки. Знам, че тук поне емоционална подкрепа ще открия.

# 582
Катето , моята баба казва, че когато се объркат нещата после става нещо много хубаво Blush дано и сега така да стане при теб

# 583
Хормоните не са категоричен показател. При мен са варирали от хиляди до стотици. Става въпрос за Е2, който би трябвало да показва броят зрели яйцеклетки. Дано имаш успех с извадените във вторник. Да, цялата ситуация е напрегната около теб и няма как да се успокоиш. Просто се старай да не пренавиваш напрежението в теб допълнително.

# 584
Здравейте.
Аз съм пак с въпроси. До миналият ден бях на фостимон 300 на ден, 4 дни. Вчера 7 ми ден от цикъла имах 3 фоликула с размери 16, 17 мм и няколко по малки. Доктора ми назначи гонал ф 275 ед, която така и не поставихме вчера, поради лабораторна грешка в клиниката. Фибриногнена ми излезна 7.4, което било опасно състояние и веднага ми назначи ха аспирин и днес пак на преглед. Повторих изследването, разбира се в др лаборатория, в Пирогов, излезна 3.1 в граници, само 3 часа след предишното. Днес пак потретих и е 2,8. Убедихме се, че е лабораторна грешка и дефект в епруветка та с коагулант най вероятно, но вчера бях без стимулация. Днес фоликули те 3 те са по 17, 18 мм, а другите около 10-14 мм, те и те са 2, 3, лигавица 12 мм, започнаха и болки в яйчниците. Хормоните ми от вчера са: еСтрадиол 341, прогестерон 0.25, лх 2.5. От днес са:еСтрадиол 357, прогестерона 0.31, лх 2,5. Назначи ха ми менупур 225 и цетротид днес и утре и утре вечер хориомон и във вторник пункция. Доктора мислеше за сряда, но в последствие решихме вторник. Притеснявам се, че нещо май оплескахме нещата вчера без нищо. Как ви се струва на вас ситуацията? Притеснен ми е и имам много негативна настройка, а по принцип винаги виждам нещата розови. Много ми е и напрегнато тези дни, с мъжа ми сме в меко казано обтегнати отношения, заради битовизми, детето и то намери сега да се инати и да не слуша, баба вчера получи инсулт и не е добре, абе въобще е най подходящият момент. Иска ми се да вярвам, но някак си всичко е наопаки. Знам, че тук поне емоционална подкрепа ще открия.
Kaтенце след всеки дъжд изгрява слънце.Успокой се и повярвай.Успех мила!

Общи условия

Активация на акаунт