Първи учебен ден

• 3 386
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте!На какво облекло наблягате за първия учебен ден в университета?Някакви съвети?

# 1
  • София
???
Тениска и дънки.

# 2
Съветвам те да не си с фрапиращо облекло- къси поли, големи деколтета , токчета за дискотека.
Някаква блузка и дънки е напълно достатъчно.

# 3
И според мен не е нужно никакво специално облекло.
Тениска + дънки, риза + дънки, ако си фен на рокли, такива ежедневни също стават.

# 4
На нищо специално. Ходя си с нормалните дрехи, все пак е учебно заведение.

# 5
И аз за панталон и ризка мисля Simple Smile В никакъв случай поли,деколтета и токчета. Simple Smile Благодаря ви.

# 6
  • София
Пак е според зависи. Общо взето, офис-кежуал е като стил за университета. Нищо твърде официално, но да не е и съвсем небрежно, тип "до магазина в квартала".

# 7
  • София
Оffice smart casual dress code за откриване на академичната година и за изпити и smart casual за останалото време.
Вече за завършване под тогата може да има специфични изисквания, но до тогава има време Simple Smile
Останалото го пиша заради други, които ще прочетат, не заради автора на темата:
Без токчета по 12 см., поли тип коланче, дълбоки деколтета и кристали сваровски Wink Без анцунзи.  Ако може и без куче или друг любимец в чантичка. Мъжете без шапка в лекции, жените може, ако е част от тоалета (аутфита по модерно му).
Изкъпани и с лек парфюм.
Без тежък вечерен грим.
Всеки ден смяна на дрехите с чисти...
Ще се изненадате колко хора не спазват тези елементарни правила!

# 8
И ще се изненадате колко от тези с късите поли и високите токчета си взимат изпитите при възрастните професори, за сметка на останалите, особено пък ако са в някоя по-техническа специалност...

# 9
Първият учебен ден случва ли се нещо тържествено във висшите учебни заведения? Споделете опит.

# 10
Първият учебен ден случва ли се нещо тържествено във висшите учебни заведения? Споделете опит.

При нас ректора държи реч, кани се някоя известна личност, има разни работи за пиене, балони.

# 11
  • София
Аз миналата година не бях първия ден, но тази ще отида

# 12
Ние с колегите отиваме по дънки. Само професорите са с официално облекло или от администрацията. О, и някоя кифла с къса рокля. Всичко друго е дънки и тениска.

# 13
И ще се изненадате колко от тези с късите поли и високите токчета си взимат изпитите при възрастните професори, за сметка на останалите, особено пък ако са в някоя по-техническа специалност...
Въобще не се изненадваме. Всеки сам си преценява, достойнството обаче няма цена.

# 14
Въобще не се изненадваме. Всеки сам си преценява, достойнството обаче няма цена.
И аз не се изненадвам, то си е честа практика. Кой както може оцелява и докъдето му стига акъла.

Общи условия

Активация на акаунт