♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 73

• 94 749
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Добър ден, момичета  Hug  Hug  Hug

Темпи  Hug, за приказката  bouquet  Надявам се контузията да не е сериозна, безпроблемно и по възможност - бързо възстановяване, а за нас нямай грижа, ние сме търпеливи, вече трета година го доказваме  Wink

Ще разпродават личните артикули на Борко.  Май пак се касае за благотворителност.🤔

Значи кака може да направи добър алъш-вериш, ако извади всички артикули на Боре, с които три години се кичи - шапки, очила, пуловери, гащи ......... Joy  Joy  Joy

# 661
Привет, момичета!
Темпи, съжалявам, че си пострадала и ти желая скоро всичко да отшуми! Благодаря за глава поредна!  bouquet
Хубава вечер!

# 662
Добър ден!🤗

Темпи,😍 каквото и да те е сполетяло , бързо да си отива!
Благодаря за поредната част от Приказката!

Сериалният мъж на Елка.

Вече снимат втората серия на Сблъсък.

Хубава вечер, момичета!💐

# 663
Хей сладурчета, привет.
Хич нестигам да пиша, но ви чета с интерес винаги когато мога.
Видях, че прекрасната Темп е пострадала та влизам са пожелая скорошно възстановяване и да всичко лошо да се забравя. Heart

# 664
Момичета  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 665
Темпи, дано да ти се разминава по-леко! 
Благодаря за поредната глава, тъкмо време да си прочетем отново старите приказки Simple Smile

# 666
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Джанъм, едва днес на работа Whistling ми остана време да прочета глава поредна с продължение, ами това Дафа да бяга през прозореца с навързани чаршафи, нещо не ми се вързва с луксозния дом на сеньор Ипликчи, От къде бяга, от него или от себе си...ами голяма бяла птица си е и това, просто не искам да обиждам патките, че скоро готвих и просто беше чудесна. Йомер добре тръгна след нея и сега какво,айде пак с него у него... Обаче ми хареса интригата, за Йомер доверието е религия и сега какво правим като мадам Дафа му каза, че му няма доверие, с неговите камъни в неговата градина. И интересно тя колко може да издържи, за него знаем,че може и да е железен.

И нали съм си творческа личност Mr. Green. ми дойде идея / Гупсе ако четеш тук под прикритие да знаеш процент ще искам или Боре в натура/, колекция " new kupek", със аудиографика на лая на Мудю за мъжкарите и на Мая ли как беше другото за дамите...

Джанъм беним, другото си го знаеш Peace

# 667
...ами голяма бяла птица си е и това, просто не искам да обиждам патките, че скоро готвих и просто беше чудесна....

И нали съм си творческа личност Mr. Green. ми дойде идея / Гупсе ако четеш тук под прикритие да знаеш процент ще искам или Боре в натура/, колекция " new kupek", със аудиографика на лая на Мудю за мъжкарите и на Мая ли как беше другото за дамите...

Джанъм беним, другото си го знаеш Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Колекцията - супер идея  hahaha hahaha Само че кака проете ли я, смятай че е казала, че е нейна  Mr. Green

Джанъм  Hug Hug

# 668
Добро утро, момичета!🤗🤗

Нова снимка на Елка с любимия и фотограф, от Миконос.

Стара, но сега излязла от Борко.

Приятен и успешен ден!🌸

# 669
Здравейте  Hug

Киво и Елка на снимки Crazy

# 670
Здравейте  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Гупсе ако четеш тук под прикритие да знаеш процент ще искам или Боре в натура

Славе  Hug, процент от кака няма дочакаш, по-скоро натурална платка ще получиш, само дано не ти прати  дубльора вместо Боре  Joy  Joy  Joy

# 671
Добър вечер!
Тук е много тихо.
Елчин и Киво снимат, дано не променят датата на излъчване...чакам сериала с нетърпение.
tempestad... чудесни, влюбени, красота за очите.

Лека нощ!

Скрит текст:

# 672

Знаем сценариста, режисьора, деня на излъчване .... и че може и да участва Баръш Ардуч!🙄
За кой ли път???😡

👍

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 23:04 от alex_94

# 673
 Hug Hug Hug Hug Hug

А  Боре знае ли, че е поканен за този проект Whistling

# 674
Славе, 🤗 аз вече не се и питам, знае ли или не!😏

Борко не може да си избере проект, а турските СМИ го спрягат за всяко дизи , за което се чуе нещо, че и партньорка му намират😖

Общи условия

Активация на акаунт