♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 73

• 94 926
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Борко днес се прояви , смени си и профилната снимка в Инстаграм!👏👏👏

# 181
Борко днес се прояви , смени си и профилната снимка в Инстаграм!👏👏👏

Скрит текст:

Тук съм... дойдох...  видяхте ме... айде останете си със здраве... А дано не е само това, напомни за себе си..

# 182
Ето, това е нашето момче, стегнат, сдържан иии прекрасен. Не мога да му се нагледам. Всъщност и на двамата не мога да спра да се възхищавам. От ден на ден стават по-хубави.  Да следя тяхното развитие прави ежедневието ми по-пъстро.
Нещо старо, но красиво.

# 183
Баръш - Дойдох, Видях, Победих! Направо е трепач!

Мърляв бил, напълнял бил, не тренирал - е, сега въздействието е още по-голямо.
Той с годините ще става все по-хубав, да е жив и здрав!:heart_eyes:HeartHug

# 184
Малко клюки  Mr. Green Mr. Green

# 185
Не е само клюка, щом вече го има и в Hurryet.💥🔥

👍👍

# 186
 Party Party Party Party Party

Немного о сериале «Столкновение»:

В главных ролях:

Эльчин Сангу
Кыванч Татлытуг
Мелиса Аслы Памук
Альперен Дуймаз

Производство: Ай Япым
Режиссёр: Улуч Байрактар (Карадай, Эзель, Внутри)
Сценарист: Али Айдын
Канал показа: Show TV
Композитор: Толгар Ишикли
Жанр: Экшн, полицейский, романтический
Предварительный день показа: Четверг

Сюжет:

История о разных жизнях, которые пересекутся в последствии автомобильной аварии (с этого начнётся сериал). Кыванч Татлытуг сыграет следователя Махира. Эльчин Сангу воплотит в жизнь героиню Зейнеп - мать-одиночку, которую и будут подозревать в автокатастрофе. Мелиса Аслы Памук же сыграет Джемре, адвоката Зейнеп. Альперену Дуймазу досталась роль Керема, который недавно вышел из тюрьмы.

# 187
 Hug Hug Hug Hug Hug

Не знам Елка дали е в час, че ще участва в нов проект, но ако е вярно ок. Пък и Киво партньор, както бях писала и преди, кариерата и минава на друго ниво. А за заигравка между Къванч и Джансу, май е някое фенско творчество, още повече професионалист като него да " мрънка", че жена му ще се обиди Crazy ooooh!

# 188
Добро утро! Колко хубаво нов месец, нова седмица и  започва с чудесна новина за Елчин. Нямам търпение д прочета и за Баръш подобна. Тогава удоволствието ще е пълно. Ще се наслаждаваме и  на играта и на двамата и ще падне голямо обсъждане в темата.

Нека да ви е спорен деня, седмицата и целия месец.

# 189
Добър ви ден, момичета  Hug  Hug  Hug

и чакам да видя дали собствения му стил включва шапка на главата и петно на тениската Simple Smile

Joy  Joy  Joy Лекьосаните дрехи са от специалната му колекция, само за ценители  hahaha  hahaha  hahaha В петната е закодирано тайно послание  - " търпение, търпение, все някога ще намеря от къде се пуска пералнята"  Wink

Hug Hug Hug Hug Hug

Не знам Елка дали е в час, че ще участва в нов проект
Скрит текст:
, но ако е вярно ок. Пък и Киво партньор, както бях писала и преди, кариерата и минава на друго ниво. А за заигравка между Къванч и Джансу, май е някое фенско творчество, още повече професионалист като него да " мрънка", че жена му ще се обиди Crazy ooooh!

Славе  Hug, нямай грижа, ще научи, ние ще и кажем  Joy  Joy  Joy

# 190
Диди Wink, а да знаеш Елка откога чете мамата newsm78

# 191
🤗🤗🤗

Истина е , че докато няма потвърждение от общата агенция на Киво и Елка  изобщо не е сигурно, че ще се случи такова партньорство... , но 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Обща сцена между двамата.

https://twitter.com/bestofelcinsang/status/1046548308842479617?s=21

Профилната снимка на Борко и още една от фотосесията в Мадрид.😍

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 12:21 от alex_94

# 192
Диди Wink, а да знаеш Елка откога чете мамата newsm78

Чете тя, всичко чете  Joy  Joy  Joy Я каква лятна фотосесия с Кита ни спретна след толкоз мрънкне, че не са никаква двойка  Mr. Green

# 193
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет и от мен  Hug Hug Hug Hug

Да ни е честит новия месец Октомври  Wink Flutter

Ухааа  newsm44 Боре се появи ..... с нова визия  Crazy Crazy чудесно ми започва понеделника  smile3503 / особено  и с липсата на оня Sick надценила съм й красивата усмивка   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хмммм  smile3506 значи тъкмо се разваля времето и детето няма да ме мъкне по парка  Blush си търся ново дизи дето да ми хареса  Peace. Оххх дано наистина е вярна новината за Елка и Киво  Praynig, а и ще ми е интересно пак да ги видя в общ проект и с Мелиса Аслъ Памък  Crazy smile3521.
Макар да ненавиждах образа й на Асу в Карата, ми хареса как играе  Peace.  newsm12 чак и основната сюжетна линия се знае вече  Thinking, дано не е пак кьор-фишек работата  Rolling Eyes. А с инфото кой ще е режисьора и кой е автор музиката - от паз ме спечелиха  Naughty Laughing само да не си остана с чакането  Thinking или пък от толкова канене да се окаже че време йок ще имам  Joy Joy Joy Joy Joy

# 194
Диме  Hug, кога е читав проекта, време все ще се открадне  Wink
Страхотен образ на оная..... hahaha  hahaha  hahaha

Боре из списанията 2015-2018  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт