♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 73

• 94 959
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Диме  Hug, кога е читав проекта, време все ще се открадне  Wink
Страхотен образ на оная..... hahaha  hahaha  hahaha

Боре из списанията 2015-2018  Heart Eyes

Правилно Диде  Hug Heart Eyes
има ли желание и време ще се намери  Peace

# 196
Нова от Боре  Mr. Green  Новата му визия - снимка в гръб, ако не може се скрие зад фикуса  Joy  Joy  Joy
Скрит текст:

И Елка

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 13:52 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 197
Здравейте,
От Боре,

# 198
Е, много е противно това създание и така се е залепила за Баръш. Това момче не може ли да я види с нашите очи поне веднъж или пък ние сме толкова пристрастни, че не виждаме това, което вижда той.

# 199
# 200

Уааа, това куче е станало огромно😳и  се търкаля с Кака в спалнята им?😈

Няма ли да потвърдят вече партньорството с Киво?🤨
Уж уважавани медии публикуваха новината, а нищо...😖

# 201
Здравейте, момичета wavey newsm44
Извинете за нахлуването, но видях, че и вие се вълнувате като нас  Laughing

Хайде, да им пожелаем успех!  Praynig Praynig Praynig

# 202
Здравейте, момичета wavey newsm44
Извинете за нахлуването, но видях, че и вие се вълнувате като нас  Laughing

Хайде, да им пожелаем успех!  Praynig Praynig Praynig

queen_fenka, 🤗 благодаря!
Чудесна новина!👍
Мисля, че имат добър потенциал като екранна двойка,  дано е много успешен проектът!🙏🏻

# 203

😂😂😂🤣🤣🤣

# 204

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сори, ама Елка няма шанс да се котира до Мюдюр  Mr. Green Mr. Green

# 205
И още една красива корица този месец  Heart Eyes Heart Eyes

# 206
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Скрит текст:
Из дневника на малката Умница Пакостлива

Ден Първи

" И днес е ден като ден, скучен и дълъг. Мама я няма повече от месец. Замина на онова обучение за Италия, което тати и подари.  Баба Тюркян вдигна ръце от мен и уж щеше да помага на тати в моето отглеждане, се сети още на втората седмица, че има да прави зимнина... Посред зима???...И се изнесе!!! После Ниханче малко се поинтересува от мен, но и нейния интерес не се задържа дълго... Не знам защо... Може би защото реших, че якето и е мръсно и го сложих във ваната и пуснах водата без да искам...и забравих...и джобовете и били пълни...Ами да си ги и извадила...После тати на мен ми говори строго и ме гледа лошо...По едно време се появиха Нерото и Кориша, но и те си заминаха...Реших, че онези гадни банани, които ме карат да ям, най добре ще се скрият в " многоо скъпите " и обувки и тя падна и се удари и сега куца...Ами аз не съм виновна, да не се е събувала...Тати пак ме гледаше строго и ми говори сериозно...Кориша пък се разсърди, защото реших, че яденето в неговата чиния е по хубаво от моето и когато реших да си го взема и .... ами обърнах  го върху него и папагалския му костюм яде и той...а това , което се размаза по пода даже и него изчисти и аз реших да помогна на тати с едно рошаво нещо, а то се оказаха перушините на Кориша и те се омазаха...И пак ме гледа тати строго, но този път не ми се кара сякаш...Знам ли... И сега сме само двамата и лелката, която идва да почисти. От утре ще съм на детска градина във фирмата на тати...Да се социализирам с другите деца... Но дали ще стане, кой да каже... Сега трябва да ме изкъпе тати Йомер, защото кучето от улицата ме облиза цялата, имам кал в ушите, камъчета в джобчето на якето, листа в косата. Ами опознавам света, няма как. Обаче се чудя дали и г-н Ипликчи е мръсен колкото мен? Утре пак ще пиша, сега съм уморена. Само да попитам, вие като се къпете във ваната поливате ли си крачетата с лейка за да порастат големи? Днес полях на тати краката, утре ще поверя дали са пораснали те или чорапите му. А кой влиза в баня по чорапи? Йомер Ипликчи, да не повярваш.  И една снимка от албума ми, аз, парцаливото Гюпсе, което още не е парцаливо в по млада възраст."

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 23:54 от Slawena

# 207

Скрит текст:

Ден Първи

" И днес е ден като ден, скучен и дълъг. Мама я няма повече от месец. Замина на онова обучение за Италия, което тати и подари.  Баба Тюркян вдигна ръце от мен и уж щеше да помага на тати в моето отглеждане, се сети още на втората седмица, че има да прави зимнина... Посред зима???...И се изнесе!!! После Ниханче малко се поинтересува от мен, но и нейния интерес не се задържа дълго... Не знам защо... Може би защото реших, че якето и е мръсно и го сложих във ваната и пуснах водата без да искам...и забравих...и джобовете и били пълни...Ами да си ги и извадила...После тати на мен ми говори строго и ме гледа лошо...По едно време се появиха Нерото и Кориша, но и те си заминаха...Реших, че онези гадни банани, които ме карат да ям, най добре ще се скрият в " многоо скъпите " и обувки и тя падна и се удари и сега куца...Ами аз не съм виновна, да не се е събувала...Тати пак ме гледаше строго и ми говори сериозно...Кориша пък се разсърди, защото реших, че яденето в неговата чиния е по хубаво от моето и когато реших да си го взема и .... ами обърнах  го върху него и папагалския му костюм яде и той...а това , което се размаза по пода даже и него изчисти и аз реших да помогна на тати с едно рошаво нещо, а то се оказаха перушините на Кориша и те се омазаха...И пак ме гледа тати строго, но този път не ми се кара сякаш...Знам ли... И сега сме само двамата и лелката, която идва да почисти. От утре ще съм на детска градина във фирмата на тати...Да се социализирам с другите деца... Но дали ще стане, кой да каже... Сега трябва да ме изкъпе тати Йомер, защото кучето от улицата ме облиза цялата, имам кал в ушите, камъчета в джобчето на якето, листа в косата. Ами опознавам света, няма как. Обаче се чудя дали и г-н Ипликчи е мръсен колкото мен? Утре пак ще пиша, сега съм уморена. Само да попитам, вие като се къпете във ваната поливате ли си крачетата с лейка за да порастат големи? Днес полях на тати краката, утре ще поверя дали са пораснали те или чорапите му. А кой влиза в баня по чорапи? Йомер Ипликчи, да не повярваш.  И една снимка от албума ми, аз, парцаливото Гюпсе, което още не е парцаливо в по млада възраст."

smile3532 smile3532 smile3532

# 208

Скрит текст:

Ден Първи

😂😂😂🤣🤣😅

Славе, 🤗 че то никой не е бил пощаден от малката виелица, не знам със социализирането какво ще бъде, но ще чакам резултата!

И още една красива корица този месец  Heart Eyes Heart Eyes

Ай , Сечо е направо жИлезен!🤓

Оздемирови с корици и фотосесии ли ще мерят кой е по, по , най?🧐

# 209
  • София

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сори, ама Елка няма шанс да се котира до Мюдюр  Mr. Green Mr. Green
Темпи, че Елка вече е  като чируз спор няма, но пак е по-тежка от Мюдюр (мъжки: 23–25 кг.)Wink Ама ако Кака го храни и е на режима й Делиха, може горкото да тежи и повечко JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт