Първият звънец ша бий, Кукундрела иска да са скрий... в бурканя с лютеницъ - 92!

• 35 011
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Куциндрел
Наталчи и ти стана вече.  hahaha hahaha hahaha

Сириниту работи.  hahaha hahaha hahaha

Алфи, обясни моля ко пайш?  hahaha hahaha hahaha

Ментус, кой ти са мазни тъй?  hahaha hahaha hahaha

# 361
Наталчи и ти стана вече.  hahaha hahaha hahaha

Дубрутру, Цец, ут 6 часъ съм на крак. Хилоу и на сичкуту кукундрел.

Вий как сте? Яз съм ного идосъна на чавету! Саму ми съ опракват, че се бутали с някву друго дете, не слушат, не пишат....страхутия.

И ина нувинъ - зехме малку коти. Истинску. Уф.  /изнудиха ме маймуните  Thinking - ММ и чавету/ Crossing Arms

# 362
  • Куциндрел
Наталчу,

чиститу коти.  Hug Hug Hug Ша додиш в утрбора на бълхарнико-държачити.  Joy Joy Joy
Моето гуворило ф час, та си говорихме. Таа седмица вече ша тряя прайм диктоФки на срички, писани, приписвани и проба за четене.

# 363
Мирси, Цецку, ше видим ко ще стане. Още не е миналу изпитателния срок на котету....хахахахха

Иначе - с дребнуту говорихме сто пъти, събота и неделя пак, обеща най-тържествено, че няма да се бутат с това дете...…..и познай!!!! Отивам да го взема - госпужъта ми се оплаквъ, че не пише, не прави упражненията и дисциплината е същото, демек нищо не се е променилу…. #Cussing out

# 364
  • Оптимист по принуда
Ми добро, щом си реклА

Демо[/b], икипи за Коледа ли мериш?  hahaha hahaha hahaha

Мани, заяжда ми ципът

# 365
  • Куциндрел
Дему, привет и на теб.

# 366
  • Оптимист по принуда
Дему, привет и на теб.

Sunglasses

Неро, залютя ли? Joy

Скрит текст:
как сте днес Hug

Наталчи, чиститу кут'рак и аз искам Heart Eyes

# 367
Тенку, Деми….

Скрит текст:
Бяхме седнали с ММ да пием кафе, докато чакаме детиту да приключи едни уроци и по едно време две котета се завъртяха покрай нас. Взехме ги да ги погалим и една жена се появи. Каза, че сутринта явно някой ги е изоставил там, понеже мяукали от тогава. Едното го взехме, другото жената каза, че ще му търси дом. Ако искаш да ти пиша къде е това, може да я потърсиш за другото. Чисто черни котета със сини /засега/ очи. Взехме мъжкото, другото е женско.

# 368
  • Оптимист по принуда
Няма как, Натали
Скрит текст:
в Англия съм. Искаме коте и досега да съм си взела от Бг, дворът ни там е пълен с тях, даже лятото пристигна един черно-бял Шоколадчо и дъщеря ми много го обича, но тук няма кой да го храни, когато се прибираме за ваканциите.

# 369
Ясно, Деми...Hands Plus1

Ше качъ снимка някой ден, ама няма да е днес...

# 370
  • Куциндрел
С прекия сми заети.  hahaha hahaha hahaha

Нещу му стаа на чиляка, та викам да видя ко иска.  hahaha hahaha hahaha

# 371
  • Куциндрел
Ей тоз мумент днес ма кефи максимално.  hahaha hahaha hahaha

https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/338977606855222/

# 372
  • Countryside
Уф, малей, Цец ней за разправяни, колку съм работнъ! Пчиличката Мая ряпа да иде!

Глеам н теби ти съ спи веч?

Наталчу, чиститу коти и нащу уъ улицата беши, спумина съ вечи мъ си живя 16годинки дубре. Пачичка беши, женскъ, колку пъти скача ут тирасътъ туй шашаву животну, накрая пластина й слагаха в крака и опашката си счупи...хахави са коткити, ма е хубаво животинче у дома. Аз ся си мисля за кучинци, ино йорки. Че дитету мноу иска, мъ май майка му почи иска. Mr. Green Ми мноу съ сладки, в блока ни има 3, сяка вечер ги разкарват ини душици, ближат, въртят опашки, страшни сладурчета...другата опция е заик(дитету иска пуФкаФ заИк), мъ нещу ни мъ кефи, успяям да парирам зася. Рибка имахми, мъ живя 3-4 седмици и съ гътнъ. Просту пусивя завалийката и хвърли топа....та йорки ша е, саму да съ навий Сиринуф, чи кату гледъм той ша гу разкара, усновну Mr. Green

# 373
На куче ни мой мъ нави. Да съ муря да гу разхождъм.....нивгъш. Кат ги знам мойти маймуни, гледането ша е точно ден, после - аз. Туй коти ша гу видим ка шъ йе, утри мой да гу снимам, ку ни мъ мръзи. Сложила съм му в ина кошница един мек шал да спи, амъ черен...и котьото и той църен, та ни моа да гу разберъ там ли йе, не йе ли...хахахха

# 374
  • загубено
Морнинг на все Heart

Наталчи,честито.
Аз обичам котки,но след гледане повече от 10 години развих алергия. Преди няколко седмици намерих коте на боклукът. Малко около седмица,гадовете го бяха изхвърлили. Прибрахме го и големият се грижи за него заедно с една девойка от класът му. Децата се справиха чудесно,като е у нас аз съм ред сълзи,ред сополи ,ред апчета Joy
Купих биберон за бебета котки,сухо мляко и мокри кърпиб:) и идея си нямах че съществуват таквиз неща Joy
Сега му търсим дом.

Свакс на тръстиката ли тръгна?

Joy Joy

Демо,криеш ли се?

Joy Joy
По- добре е,благодаря Kissing Heart

Сирене верну мноу бачкаш.

Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт