Фермата 4 - Съединение - тема 2 (17.09. - 23.09.)

• 49 192
  • 805
  •   1
Отговори
# 510
  • London
Симеон ми е все по-изкуствен.

Роднините и познати на Радилена яко се излагат във фб. Много противни всичките.
Не следя фейсбук,не бих пратила и покана на непознат,ей така защото го гледам по телевизията Simple Smile
В профила си имам около 40-50 души.Роднини,близки приятели,съучиници и колеги. Simple Smile

Може...аз имам Яни от Фермата, Тодор, Михо хах…. толкоз. Само, който по някакъв начин ми е станал приятен и искам да следя житието му и занапред под някаква форма. Не виждам лошо.
Скрит текст:
Дори сега си пишем мъничко с Ива.  Научих достааааа нещаааааааааа….а аудио с говор ми отговаря. Хриса харесва Ивайло хихи….потвърди.

Ще споделиш,ли нещо от разговора че ми стана интересно 😋

Не, повече нищо няма да напиша.

# 511
  • Варна
Е, браво.Ла Катрала, сега ни събуди любопитството и ни отряза, хихи .

Милена ще изтеряса ми се струва, Ивайло почна яко да ме дразни.

# 512
  • Карнобат
Дада,само ни подразни и ни отразя.Мен Георги ми е също интересен,а онзи дребосък Калоянчо си е типичен смотльо...

# 513
Както бях написал и отпреди - Калоян си е смотльо.  Grinning Grinning Grinning Засега ми харесват Алекс и Нина. От мъжете Симеон - кефи ме просто Grinning Дано се задържат емигрантите, големи са ми сладури.

# 514
Нещо този път ми е трудно да избера кого да подкрепям. И не е като да се колебая между няколко участници. По-скоро търся такъв, който да ми е интересен.

# 515
Относно активността на играчите във фейсбука към днешна дата
Скрит текст:
Цецо Ангелов и той е активен  Laughing

# 516
  • Карнобат
Скрит текст:

Интересно взе да става...Кой ли още   ще е активен?И аз се чудя на този дуел за кой да съм,защото не ме кефят и трите..

# 517
  • Sunshine state
И аз не мога да си избера участник, който да подкрепям... Може би Сашо или Дидо, а и спортистката е много добричка и работлива. Аз тази седмица си промених мнението за Росица. Предната с този дуел ми стана адски антипатична с това пресилено надъхване и хейт от нейна страна, но тази я виждам като приятна женица. Това с прякора ми се струва пресилено, но само времето ще покаже. Много ми се иска да отпадне Радка, не ме кефи и това си е. Близначките и те не са ми кой знае колко приятни, ама поне не ме дразнят толкова. Много пресолиха манджата с драмата със Симеон вчера. Симеон ми е абсолютно безличен. Красавец, но дотам. Цецо ме издразни с изказването си, че той ратай нямало да става, а това кречетало Христина не знам как още някой не й е разбил мутрата. Лили ми е скучна. Не отричам, че може да пее момичето, но на мен ми писна във всяко предаване да слушам песнопойки. Калоян изобщо не знам какъв го д***и там, нищо интересно няма да видим от него и ще си излезе и изпадне в забвение скоропостижно.

# 518
  • София
Скрит текст:

Доколкото разбрах (четох коментари на страницата на Фермата във ФБ) този профил е семеен и не се ползва само от участника. Още в деня на на първото предаване имаше коментари от този профил.

# 519
  • София
Това с прякора ми се струва пресилено, но само времето ще покаже.
Е, те може с любов и закачка домашните да я наричат така, да си е някаква тяхна шега.  Grinning
Аз съм много приятно изненадана от Дидо - не се надува, работлив е, не се скатава и не участва в разправии. Дано и занапред е така.

# 520
  • Sunshine state
Аз също очаквах Дидо да ми е неприятен, честно казано, но дори ми допада.

# 521
  • Другата България
Цитат
Каквито и да са , близначкте са работливи, весели душици, наивно вярват на единството на отбора и съвсем по детски търсят сметка от Роман и Симеон.
- много точно определение за близначките. Затова ги харесвам. Радилена нищо не показа от себе си, освен един период на лека агресия, може и да е добро момиче, но да не сме успели да видим още нищо от нея. Приятелството ѝ с Христина обаче според мен не ѝ влияе добре. И да има някаква любовна история - млади са 'ората, да се вземат. Симеон нещо не мога да го харесам и аз, още не знам защо, преиграва сякаш, изкуствено се държи, не знам...може по-нататък да си променя мнението и за него, още време има.
Някак по-нереално ми стоят Сашко и Сашка, дали от многото напъни за сватосване, но прозира сценарии там.

# 522
Стихтворението на Радилена ми хареса много на мен.
Току-виж се окаже, че под дивата външност се крие лирична и романтична душа, хм...
Дидо и на мен ми е много приятен. Не мрънка, не плюе, работи упорито и не демонстрира его.
Георги в последните епизоди ми харесва как се държи. Междудругото очаквах въпреки, че говори против мрънкането, да е един от мрънкащите, но засега не е така. Балансиран е и не избухва. Чисто визуално също ми е симпатичен. Харесвам хора с големи кафеви очи явно. Брадати мъжурля също Simple Smile)))

# 523
  • Другата България
Дидо и на мен ми е много приятен. Не мрънка, не плюе, работи упорито и не демонстрира его.
Аз съм много приятно изненадана от Дидо - не се надува, работлив е, не се скатава и не участва в разправии. Дано и занапред е така.
Това е и моето мнение за Дидо. Peace

# 524
Ами известните Дидо, Ваня и Данчо с нищо не показват че са такива.Работят , не мрънкат, не се превъзнадят.
За разлика от Караньотов който е известен с това че е мъж на жена си се прави на много важен и винаги е един такъв тъънко ироничен с останалите

Общи условия

Активация на акаунт