Фермата 4 - Съединение - тема 2 (17.09. - 23.09.)

• 49 190
  • 805
  •   1
Отговори
# 525
Караньотов е бил име в спорта,  това че на съвременните поколения не е познат, не значи, че няма заслуги. Просто отбелязвам, че не е само мъж на жена си.
Цитат
В биографията си на атлет Ивайло Караньотов все още държи два неподобрени рекорда в спринта и 6-то място от Олимпиадата през 1980 г. 

# 526
  • Някъде там
Стихтворението на Радилена ми хареса много на мен.
Току-виж се окаже, че под дивата външност се крие лирична и романтична душа, хм...
Дидо и на мен ми е много приятен. Не мрънка, не плюе, работи упорито и не демонстрира его.
Георги в последните епизоди ми харесва как се държи. Междудругото очаквах въпреки, че говори против мрънкането, да е един от мрънкащите, но засега не е така. Балансиран е и не избухва. Чисто визуално също ми е симпатичен. Харесвам хора с големи кафеви очи явно. Брадати мъжурля също Simple Smile)))
И на мен визуално Геоеги ми допада най много Simple SmileС тази брада и тези големи кафяви очи ... Blush .В няколко епизода се показа в добра светлина,не мрънка ,весел,остроумен Simple Smile

# 527
Дидо или Георги ще спечелят фермата тази година. Жените като цяло нямат никаква предства къде се намират с малки изключения. Има забавни личности като близначките, има и дразнители като Христина, има и манипулатори като Ивайло, има и сдухани души като Милена и Радилена. Има и хора които откровенно не са за фермата, като циганина, Калоян и Митю. Само Александър и Александра още не знам каква им е играта но да видим Simple Smile

# 528
  • Другата България
Дидо или Георги ще спечелят фермата тази година.
Laughing Такава прогноза на втората седмица е много...смела.
Аз не бих се наела на такава на този етап.

# 529
  • London
За да я спечелят първо трябва да стигнат до финал. Оттам натам вече става предвидимо кой има шанс за зрителският вот, но пък и имат много време да се излагат още. 

# 530
Според мене Гошко може и да стигне до финал, ама Дидо - някак ме съмнява.

Гласувайте, дами и господа! Simple Smile Ако изтрия неволно анкетата като миналата година, не ме бийте, моля.  Joy

# 531
  • London
От мъжете според мен Нури, Роман и Георги най-лесно биха стигнали финал....Симеон и Дидо са ми на кантар, при тях ще е по-скоро според зависи благоприятните обстоятелства или обратното, защото горните според мен биха ги били лесно. Първо виждам да се отсеят Калата, Митко , Цветан и Ивайло. Александър е загадка за мен.....от една страна мисля, '4е е лесна мишена заради перфекционизъм, няма темпо...., от друга е кадърен и не се знае, може да вложи някаква изненада.

# 532
  • Другата България
Коя беше близначката с бицепса и канадската - тази ли, Ива? Коя беше по-...яката девойка от двете?

# 533
Йоана е по-закръглената близначка, Ива ще ходи на дуел. Но не знам коя се хвалеше с бицепса, защото после започнах да ги различавам.  Laughing

# 534
  • Другата България
Аз не успях, но то май няма за кога.

# 535
И аз като Радка не знам коя  , коя е.
Е това е.

# 536
Е, аз случайно уцелих момента, в който Ива пееше нещо от рода на: "Йоано, Йоанке" , докато работеха, та така разбрах. Но аз неволно се вглеждам и в най-малките детайли, професионална деформация вероятно, та и в лицата им виждам разлики.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 сеп 2018, 17:44 от Ензим

# 537
Тази година женският каст е по-силен от минали години, но жена пак няма шанс да спечели. Не мисля, че някога ще има. Ако Георги стигне финалната четворка най-вероятно ще спечели.  Особено, ако продължи да се тупа в гърдите затова какъв патриот е. Зрителите харесват такъв тип поведение.

# 538
  • София
Е, аз случайно уцелих момента, в който Ива пееше нещо от рода на: "Йоано, Йоанке" , докато работеха, та така разбрах. Но аз неволно се вглеждам и в най-малките детайли, професионална деформация вероятно, та и в лицата им виждам разлики.  Simple Smile
Има доста разлики, да. Аз обаче още не съм ги запомнила съвсем и ги различавам само като са двете заедно, поединично не мога май.  Laughing
Според мен Нури и да стигне финалната четворка, не може да разчита на много гласове от зрителите.

# 539
Според мен Нури и да стигне финалната четворка, не може да разчита на много гласове от зрителите.
Така е. Мустафа в първи сезон съвсем открито си каза, че е наясно, че на голям зрителски вот изобщо не се и надява, затова даде път на Райно.

Общи условия

Активация на акаунт