Фермата 4 - Съединение - тема 2 (17.09. - 23.09.)

• 48 926
  • 805
  •   1
Отговори
# 765
Дебели не бих казала, а по-скоро не толкова стегнати. Щото може да си като клечка слаб и пак да си отпуснат.

# 766
  • Буркина Фасо
няма да има 5-а игра

# 767
  • Някъде там
Ахх тази Йоана колко е злобна. 😶 Да се пребиела Радилена повече пъти и да не може да продължи за пета битка, долно!
И аз това щях да напиша.От къде тази злоба Rolling Eyes

# 768
  • Вестерос
Не са дебелички.
Радка е по-висока.

Ужасонна игра е тази. Наистина къде са лежерните игри 🤔

# 769
Ми да, нещо да ядат, нещо да творят. По едно пискюлче да им бяха дали да направят, или нещо подобно. Ще кажеш, че във фермите само пирони се забиват и дърва се цепят.
След изказването на Йоана не съм за Радка, но съм против близначките. Както някой беше писал по-рано, самочувствието им е в повече и им замъглява реалната представа за възможностите им.

# 770
  • London
55 кила откога е дебел бе Бонго? Върви в национално историческият музей и се радвай там на някой скелет. Камерата и качва визуално 5 килограма.

# 771
  • София
55 кила откога е дебел бе Бонго? Върви в национално историческият музей и се радвай там на някой скелет. Камерата и качва визуално 5 килограма.
Е, не, според Бонго камерата издължава.  Laughing

# 772
  • Вестерос
😂😂😂😂😂😂

# 773
Много тежки игри, направо ги съсипаха тези момичета. Алманахът беше приятна изненада, по спомен, може би най - силния до момента.

# 774
  • София
Е, не, според Бонго камерата издължава.  Laughing

Рейне 😂😂

# 775
Не мога да повярвам, че близначката се представи толкова разочароващо, имах съвсем различни очаквания за възможностите ѝ, макар и да ми бяха по-интересни със сестра ѝ, определено не виждам смисъл да продължават, защото общо взето всеки ще ги бие на дуел.

# 776
  • София
Явно Нина ще посочат близначките.

# 777
Явно Нина ще посочат близначките.
Може би нея или Нури.

# 778
  • София
Казаха ѝ нещо от сорта да спечели битката, та затова си мисля за Нина.

# 779
  • Карнобат
Радка си е зле,сега имаше просто късмет.При следващ дуел с някой по-така тя си се е прибрала.И не вярвам с ония влашки сельо Симо нещо да направят,защото Радето надали ще го изтърпи.

Общи условия

Активация на акаунт