Фермата 4 - Съединение - тема 2 (17.09. - 23.09.)

• 49 192
  • 805
  •   1
Отговори
# 555
  • Вестерос
За мен Лили е вътре , за да говори за проблемите на бесарабските българи и за да се задейства някой да вземе гражданство.

# 556
Лили е много симпатично и скромно момиче, за разлика от някои от останалите. Знае какво иска и не се набива с някакви негативни качества. Харесват ми още Нина и Александра, както и близначките.
И Симеон харесвах, ама откакто стана фурнаджийска лопата, вече не ме кефи. Уж пронизва със стрелата Радка, защото много приличала на бившата, ама уж влизал да търси любовта и да си даде ново начало, ако Радка изчезне в неделя, нямало да му пука.... Егати пу****. 😏

# 557
  • София
И Симеон харесвах, ама откакто стана фурнаджийска лопата, вече не ме кефи. Уж пронизва със стрелата Радка, защото много приличала на бившата, ама уж влизал да търси любовта и да си даде ново начало, ако Радка изчезне в неделя, нямало да му пука.... Егати пу****. 😏
А защо да му пука за нея, те едва се познават? Това, че прилича на бившата му и чисто визуално му е симпатична, не означава нищо.

# 558
Никога няма да спечели Нури в България. Да гласувам за него? Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 559
  • София
Близначките са ми много симпатични, добродушни, лъчезарни и трудолюбиви.

Аз съм от единиците, които Христина не ги дразни. Не е жена-мечта, но пък има нещо, което ми е симпатично у нея.

# 560
И на финал ме съмнява да е Нури. Чак някаква суперсила да е не виждам. На фона на емигрантите е ясно, че е най-способен във физическата работа, но далеч не е сигурен финалист.

Близначките добродушни? Толкова отрова изляха по адрес на Радка, че само добродушни не бих ги нарекла.

# 561

Аз съм от единиците, които Христина не ги дразни. Не е жена-мечта, но пък има нещо, което ми е симпатично у нея.
Роднина ли си и? Не виждам ако не си и роднина как можи да намериш нещо симпатично в тази изключително проста, вулгарна, невъзпитана, емоционално нестабилна, агресивна пияница.

# 562
Караньотов ми става с всяко предаване все по неприятен.
Егати самочувствието, егати мрънкача и всезнайко.
Ами айде да става фермер или дуелист и да го видим великия.

# 563
  • London
Хехе те тукашните гледам много способни....5 жени направиха по-хубаво дюшеме от тукашните стераки. Толко от мен за способните.

# 564
  • Карнобат
Значи от собствен опит да споделя едно нещо.Винаги по-големите,по-възрастните все се правят на работни на знаещи,на можещи а накрая се оказват гола вода.Май така става и с Ивайло и с Милена все гледат на чужд гръб да трупат точки,ама не става така.Радка искам да си ходи,защото не може да ми се тупнеш с късата пола и да търсиш внимание,ми тъй не намираш,а намираш само чекиджии...сори за израза...За мен това не е жена,а аййй да не казвам какво.Близначките айй те си ги знаем,малко сприхави,малко емоционални ама поне не се предлагат като евтина стока.Хрисито не я знам дали пие ама и да пие,поне има шоу с нея,защото с тия скучните Калоян,Митко и Лили съвсем заспива шоуто..Нурито макар и сбъркан с историята или тъй му се иска да е било не е лош човек,поне не съм го чула да злорадства,колкото до Дидо и Ваня те са на ниво и ми се искаше и останалите да са така.Няма значение дали са емигранти или тукашните в нас е вродени да ме завистлив.Тоя Симо аман,че е от моя край,тоя е най-фалшивия герой.Тоя си е типичния сельо,който иска жена му да е просто кукла..въхх и смотльото...ни емоция ниии...и на лед да гооо **** пак ще стои ..Мога да пиша още ама айй от мен да мине спирам Simple Smile

# 565
  • София

Роднина ли си и? Не виждам ако не си и роднина как можи да намериш нещо симпатично в тази изключително проста, вулгарна, невъзпитана, емоционално нестабилна, агресивна пияница.
Денси, искрено ме разсмя. Наистина сигурно само роднините я харесват. Не бих дружала с нея, по-скоро може би изпитвам някакво съжаление към нея. Явно в такава среда е отрасла. Визуално много ми хресва и може би затова намирам и нещо симпатично в нея. Като цяло обаче и не ми пречи, че се натиска и на Ивайло, той е обвързан и да му мисли.

Но си права, неприятно агресивна е, пие много, няма нищо женствено у нея.

# 566
Катрала, на дуелите е друга мобилизацията. Така че от едно дюшеме да съдим е малко прибързано. Но ще видим, де, има доста време още.

# 567
  • Карнобат
Този Калоянчо много лабилно лапенце е...Реве ми и то за какво?Те с Лилито да вземат да се вземат и двамата са ми спрели и са ми излишни.Ай тя пее ама то само с песен не става..

# 568
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нямам фаворит за спечелването,но съм сигурна,че не желая прогнилия от омраза Георги да печели.
Голям патриот,а собствената си история не знае.Голям родолюбец,а плюе по своите си.Голям мъж,aдмирации.

# 569
  • София
Сега изгледах вчерашния епизод, връщам си думите назад за добродушието на близначките. GrinningНо пак ги предпочитам пред Радка, тя ми е много антипатична, много ми е умряла.

Общи условия

Активация на акаунт