VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 2 /17.09.- 23.09.2018/

• 120 102
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 2 715
За Мира нищо не би ме учудило.

Диона и на мен ми прилича на ромка, което няма никакво значение, както някои писаха по-горе, евала, че се опитва да направи нещо и най-важното, че това на нея ѝ харесва, че повечето такива на нейните години вече да са баби....

# 2 716
Че и ромите са хора от народа.
Но каквато ще да е, няма да я захаресам повече или по-малко заради произхода ѝ, това е сигурно.

# 2 717
Хаха Диона я заподозрях още в началото, че е от "братята" . Laughing Хубаво нещо е, че поне работи, а не краде. Kissing Face

# 2 718
И аз не я харесам, етноса ѝ няма значение, една от най-добрите ми приятелки е чернокожа, не съдя за човека по това.

# 2 719
  • София
Диона си е ромка, та дрънка чак. И начина на общуване й е в ромски стил.  Peace

# 2 720
Може скоро да е излязла от общността, интересно как никой досега /Кулагин/ не я зачеркна, обиди на тази тема?

# 2 721
Може скоро да е излязла от общността, интересно как никой досега /Кулагин/ не я зачеркна, обиди на тази тема?

Може би, защото проявата на расизъм е забранена

# 2 722
  • София

Може да не се е досетил. Или да няма много информация за Диона.

Цитат

Кулагин реши ли да каже нещо на някого, нищо не го спира.

# 2 723
Кулагин репи ли да каже нещо на някого, нищо не го спира.

Ми като го изгонят после иска не иска ще се спре!

# 2 724
  • София
О, тогава ще плюва  още повече срещу всеки и всичко в къщата. Включително и срещу ВБ.

Последна редакция: сб, 22 сеп 2018, 14:26 от Amiamo

# 2 725

Глупости. Колко пъти я вбесява като и казва, че "ходила с негър", това ако не е расизъм, здраве му кажи.

# 2 726
О, тогава ще плува  още повече срещу всеки и всичко в къщата. Включително и срещу ВБ.

Да, но той ще си е виновен, защото расизъма по прицнип е строго забранен
Предполагам, че и там е така

# 2 727
Каза им Диона , кой ще номинират , ама нали са умни не я слушаха.
Така изгледах сега епизода . До тук установявам , че повечето хора в къщата си ми харесват. Дори са напълно земни и нормални. Реагират съвсем адекватно. Предвид че няма награда , не виждам смисъл всеки да са се прави на бял и добър , за да спечели. Това уважавам в цивилизования и интелигентен човек - мъчи се дори да не му идва отвътре да бъде по-добър . Някои тук го наричат "лицемерие" , което е повече от неадекватно.
Големи глупости прочетох назад в темата , имам чувството , че много народ или гледа друга къща или си изкривява картината -заразно е значи това Кукумицилагинче.
Явно много народ се има за принцеса на която всички са и длъжни , за да одобрява издевателствата на гея. Значи всички трябва да седят мирно и да не се хранят , прави до масата и внимавайки да не заемат трона божествен , докато кукуто благоволи да се нахрани с изисканите си храни. След това да се оригне , под"ръцне , окаля тоалетната и реши дали пък не иска да похапне и от гнусната храна на плебса , приготвена от неква лавкаджийка . И чак ако реши , че храната е годна само за кучета , могат и те да похапнат.
Това ако го беше направила Нора, тук потоци , не лавина щеше да се изсипе. Но щом е за гея, ох горкото дете, гладничко са го оставили , ще заслабне милото заради тези лоши хора там.
Това са пълни глупости , че видите ли Калугина бил все на подбив и за това станал злобен и гнусен. Защитна реакция(не ерекция). Всеки в детството си е имал кофти моменти , и са ни се смяли и са ни набили и всеки го израства и става нормален човек с поведението си . И се обгражда с нормални хора. Кой му е виновен на Калугина , че се мъкне с простаци които го подиграват . На този принцип трябва да симпатизираме и на всеки педофил убиец на малки деца, защото видите ли някой  нещо го е тормозил някога и човека се е бъгнал. Хайде аман от квазихуманисти

# 2 728
  • София
някой няма ли да качи запис от живото снощи?
Живо

Епизода 21.09.18 -  ЛИНК

# 2 729
Каза им Диона , кой ще номинират , ама нали са умни не я слушаха.
Така изгледах сега епизода . До тук установявам , че повечето хора в къщата си ми харесват. Дори са напълно земни и нормални. Реагират съвсем адекватно. Предвид че няма награда , не виждам смисъл всеки да са се прави на бял и добър , за да спечели. Това уважавам в цивилизования и интелигентен човек - мъчи се дори да не му идва отвътре да бъде по-добър . Някои тук го наричат "лицемерие" , което е повече от неадекватно.
Големи глупости прочетох назад в темата , имам чувството , че много народ или гледа друга къща или си изкривява картината -заразно е значи това Кукумицилагинче.
Явно много народ се има за принцеса на която всички са и длъжни , за да одобрява издевателствата на гея. Значи всички трябва да седят мирно и да не се хранят , прави до масата и внимавайки да не заемат трона божествен , докато кукуто благоволи да се нахрани с изисканите си храни. След това да се оригне , под"ръцне , окаля тоалетната и реши дали пък не иска да похапне и от гнусната храна на плебса , приготвена от неква лавкаджийка . И чак ако реши , че храната е годна само за кучета , могат и те да похапнат.
Това ако го беше направила Нора, тук потоци , не лавина щеше да се изсипе. Но щом е за гея, ох горкото дете, гладничко са го оставили , ще заслабне милото заради тези лоши хора там.
Това са пълни глупости , че видите ли Калугина бил все на подбив и за това станал злобен и гнусен. Защитна реакция(не ерекция). Всеки в детството си е имал кофти моменти , и са ни се смяли и са ни набили и всеки го израства и става нормален човек с поведението си . И се обгражда с нормални хора. Кой му е виновен на Калугина , че се мъкне с простаци които го подиграват . На този принцип трябва да симпатизираме и на всеки педофил убиец на малки деца, защото видите ли някой  нещо го е тормозил някога и човека се е бъгнал. Хайде аман от квазихуманисти

Кой е Калугин?

Общи условия

Активация на акаунт