VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 2 /17.09.- 23.09.2018/

• 119 195
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 60
Запис и от мен и благодаря за темата Simple Smile

Според мен, ако Нора и Калитко са номинирани, ще изгонят Нора. Калитко ще го държат максимално, защото той може да се кара постоянно и с всички, а така скандалите са им гарантирани

п.п. Някой гледа ли Гала? Кой гримьор се е изгаврил така с Патрашкова??? През очилата даже се вижда ужасния й грим.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 11:44 от Lady Cassiopeia Duval

# 61
Нора и Кулагин тъкмо се накиснаха. Колко много още ще изтискат от тия - сополи, кръв, урина, ехее, рано им е да си ходят.... Някой тих мишок ще си иде.
Почетох малко за Папи. Интересни родители, а и той смело я кара. Той и Божана са ми най-интересни засега. Диони, Ричита, Лори, Насковци, Ванковци (няма ли клауза съдени да не влизат по тия формати??), Стефчета - масовка. Веселин още не съм го мернала. Сигурни ли сте, че е вътре? Семейството - блудкава история беше тяхната, нищо кой знае какво не е и сега. Мира - явно им трябват пари, колко жалко. И разбира се - двата Сфинкса: Ева и Ваня - респект.

# 62
Парите на Азис от “Вип Брадър” отиват направо при данъчните

https://www.24chasa.bg/novini/article/7058490

# 63
  • София
Смайлис, много благодаря за труда!  Hug
И аз като всички съм на мнение, че Нора и Кулагин ще ги държат до края, а първият изгонен ще е някой от пълнежа - Ричето, Розмари или Наско.

# 64
  • София
Ако има светкавични елиминации дали няма да са в посока втората къща?

# 65
Бях забравила за втората къща......

# 66
  • София
Вярно, че имаше и втора къща.

# 67
  • Враца
Къде видяхте тази втора къща??  newsm78

# 68
abet за какъв социален експеримент говориш?!Бълг. випаджии взимат огромни хонорари,излизат за участия,пак взимат хонорари,ходят по магазините,водят им децата,докладват им кой какво казал за тях и т.н.Ти ако си вярваш,че всичко е чисто и прозрачно,ок.Самият факт,че гледаме изрезки от няколко дни,а камерите не излъчват 24ч. непрекъснато,не е ли достатъчен?Нещата са нагласени.Нека да стоят затворени плътно,докато ги изгонят и БЕЗ алкохол и дрога!Тогава ще видиш експеримент,абстиненция и истинската същност на хората.Би било много поучително за цялата тв публика.Тогава рейтинга наистина ще им хвръкне нагоре!

# 69
  • Sunshine state
Аз започнах да гледам и Фермата, та сега ще тъка на два стана. Simple Smile
Ако не имунизират Вальо и Нора, те ще бъдат най-номинираните днес. Ще видим. Grinning

# 70
Нора не знам,но Кулагин ще е до финала,а защо не и победител и веднага във Вип Брадър Ол Старс?

# 71
Тази вечер ли още си тръгва някой?

# 72
Да, поне така обещаха. Даже май двама ще излязат.

# 73
Клипче от Господари на ефира с двете перли на Брадъра:

# 74
Е сега ми стана ясно защо Кулагин толкова напада Нора.Ами че тя му обеща да извика някои и да го ......................Е как да я остави на мира, като на Кулагин това му е мечтата;)

Общи условия

Активация на акаунт