VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 2 /17.09.- 23.09.2018/

• 120 396
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 2 310
ББ да викне Петко в изповедалнята, за да обясни какво е искал да каже.
Еее, той няма да си признае, че е предпочел да обладае Кулагин, пред Мира Добрева... да речем...  Joy hahaha
Съгласна съм, но щом има неразбрали, а в къщата всички се смяха на "шегата", нека да я разясни. Да се "посмеем" пак...

# 2 311
В Уикипедия има инфо за него
Биография
Роден е на 16 август 1973 г. в София.[2] Баща му е фотожурналист, а майка му инженер. Известно време следва в специалност „Зъботехник“.[1]

Работи като охранител в клуб „БИАД“. Последователно е шеф на охраната, след това личен бодигард на Слави Бинев и мениджър на клуба. По-късно открива собствени заведения - „Син сити“ и „Найт флайт“.[1][неблагонадежден източник - Таблоидна медия] Негов е и „Клуб 33“.

Участва в различни телевизионни шоута, сред които „Dancing Stars“ (2013, трети сезон), „И аз го мога“ (2015) и „Vip Brother“ (2018)

Личен живот
Първият му брак е с Мария Игнатова, имат син Виктор.[1][неблагонадежден източник - Таблоидна медия]

Следва половингодишна връзка с фолк певицата Преслава.

Между 2008 и 2012 г. негова интимна приятелка е Ели Гигова. Разделят се в края на февруари 2012 г.[1][неблагонадежден източник - Таблоидна медия]

От 2013 г. е женен за хореографката и шампионка по латино танци Яна Димитрова. Имат двама сина - Доменик и Ян.[3]

Представен е като бизнесмен
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE_%D0 … D0%BC%D0%B5%D0%BD)

# 2 312
# 2 313
Найт флайт в Студентски град мисля още функционира, имаше един на бул. Витоша, но то май вече не съществува, за другите му бизнеси не знам.
Син Сити умрЕ, нали имаше и палежи в сградата на горкото кино "Възраждане". В момента сигурно го чакат да се самосъбори или кой знае какво, за да цъфне някой осемдесетзвезден хотел там.

# 2 314
А чий беше гласът на ББ? Не мога да си спомня...

http://www.bgdnes.bg/Article/6541404

# 2 315
Да, определено е "от другия бряг"

# 2 316
# 2 317

Петко не знам каква мутра е точно,но беше време да покаже,че това скачане по главите на всички не може да продължи вечно. Дали начинът му е ок или не всеки си преценява. За мен си беше ок и не,не съм жертва на домашно насилие!
Също така не мисля,че това,което каза за кревата беше с такъв подтекст,че ще го изнасили. 🤢 По-скоро го каза понеже нали Кулагин е договорил стаичка,легло и т.н.,та беше нещо в тази връзка. Трябва да си много извратен,за да направиш тази асоциация с изнасилването. 🤭
Не гледах лайфа снощи,та за друго няма да се изказвам.
Ма тва сериозно ли!?
Признавам, много се затрудних с емотите... дали да ползвам този:  ooooh! ooooh! ooooh! или този:  smile3532 smile3532 smile3532
Но хайде, от мен да мине, няма да използвам никакъв...
Някакъв проблем с емотиконите ли имаш? Ползвам мобилнат версия през телефона и е възможно да не излизат,но заяждането е излишно. Споделила съм моето мнение и не е задължително да си съгласна с него,както аз не съм съгласна с всички. Но не си позволявам да се хиля и да се превземам. Не ми отговаряй,не търся диалог. ☺

# 2 318
  хаха
изобличен

# 2 319
  • София
Много силно се съмнявам израза “Ще ти счупя кревата.” да е свързан с изнасилване, тъй като съм убедена, че “кревата” на Кулагин е чупен доста пъти и това не може да бъде ефективна заплаха за него 😁

# 2 320
  • София
Доброволно ако "чупиш кревата" е едно, ако те заплашат е друго.
Разлика има и то огромна.

# 2 321
Кулагин май ще напълни гащите Петко като се развика.   Joy
Да направо супер се е подплаши Кулагин от Петко.Само на Петко не може да му се зъби.  Joy

# 2 322
  • София
В четвъртък гледах късното издание на формата, което е на живо. Божана сготви, направиха салата, всички си хапнаха подобаващо. За някои дори Божана сготви допълнително, но....Кулагин не бе сред тях. Той поиска храна, Божана каза, че не е предвиден, защото той си имал храна. И не му сервира!  Mr. Green Кулагин стоеше отстрани като наказан. Беше много грозна гледка. Жалки и нищожни мижитурки. Кулагин може да е дразнител, да ги обижда, да губят мисии заради него, но казва много истини.
Не знам какво повече да кажа....

# 2 323
  • София
Продължавам да недоумявам вълната от одобрение на поведението на Кулагин. Вече няма да се изненадам и да спечели. Явно да се подготвиш отвън с жълти пикантерии за съквартирантите и да жегваш някого точно, където е най-уязвим, е много куул.

# 2 324
Ама те реално не загубиха заради него. Ако е отказал или скатавал и правил на велик по време на мисия, разбирам да са загубили заради него. Пък това че не е успял да се справи по-бързо, ами какво да се направи, все някой ще загуби. Има и другата позиция - ако жените от отбора на Кулагин бяха като Лора в чупенето на камъни, щяха да спечелят. Трябва ли сега всички да им дуднат че не са като Лора и да ги обвинят за загубата?

Общи условия

Активация на акаунт