VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 2 /17.09.- 23.09.2018/

• 120 468
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
Ако погледнем поведението на Кулагин спрямо ББ е безупречно. Отказал ли е мисия, ми не, играл е във всичките колкото може.
Накрая ще взема да му стана "адвокат" , не че го харесвам обаче тука го съсипахте. Има много по зле мижитурки от него вътре.

# 2 326
Продължавам да недоумявам вълната от одобрение на поведението на Кулагин. Вече няма да се изненадам и да спечели. Явно да се подготвиш отвън с жълти пикантерии за съквартирантите и да жегваш някого точно, където е най-уязвим, е много куул.
Подбора вътре е такъв,щото да нямаш кой знае какъв избор.
То пък голяма подготовка трябва,разбираш ли...Нали са в горе-долу една среда,знаят си циганските номера. Не е нужен извънземен интелект. А и да е нужен такъв интелект,няма кой да го предизвика просто.

# 2 327
  • sofia
Ами...мисля, че Кулагин не се е подготвил специално. То какво да се готвиш за Нора?!? За другите, като изключим Диона, за която сега разбрах, няма защо да се готви. Всичко е ясно.
По-противни от Кулагин са ми престорените фасони на хората вътре.

# 2 328
Продължавам да недоумявам вълната от одобрение на поведението на Кулагин. Вече няма да се изненадам и да спечели. Явно да се подготвиш отвън с жълти пикантерии за съквартирантите и да жегваш някого точно, където е най-уязвим, е много куул.
Нормално, съквартирантите не са света вода, за каквато се стремят да се представят. Между другото ББ изполва същите похвати

# 2 329
Ами...мисля, че Кулагин не се е подготвил специално. То какво да се готвиш за Нора?!? За другите, като изключим Диона, за която сега разбрах, няма защо да се готви. Всичко е ясно.
По-противни от Кулагин са ми престорените фасони на хората вътре.
Точно така. Човек, който се движи в "хай лайфа" се предполага че знае и хубавите и жълтите неща за останалите. Какво има да се подготвя?
Точно сега Петко и Наситу са ми най-противни май. Такива никакви мъже дето камо крещят и нищо не казват хич не понасям. Стефан и той гравитира натам. Нито блестят с интелект, нито с постижения, нито с приятен характер, на какво отгоре се изживяват като top of the top?
Харесвам мъже, които са над нещата, а такива мъже толкова тънко ще го пускат Кулагин по пързалката с усмивка, без истерии. Ама като са вкарали вътре разни дребни душици подобия на мъже... На техния фон Кулагин стои ок...

# 2 330
  • София
Ще отговоря - виждам, че ми търсите диалог (това го пиша в кръга на майтапа, да не помислите, че е заяждане). Та да се доизкажа -  как си разбрал нещо за някого не е от голямо значение, по-важноно е дали и как го използваш. Кулагин го прави с едничката цел да уязви и обиди човекът отсреща, за да е под светлините на прожекторите. Е, тук го поздравявам - събуди страстите в темата. Но за мен това е долно поведение на самотен човек.

# 2 331
А всички останали, света вода ненапита покрай него. Simple Smile

# 2 332
  • София
Така, това не са непознати хора, всички се познават по един или друг начин, познават и Кулагин.  И именно защото го познават е най лесно да се нападне. Ми той е сам.  Това го знаят останалите много добре.

# 2 333
И от къде идва изводът, че е самотен?

# 2 334
  • София
Скрит текст:
В четвъртък гледах късното издание на формата, което е на живо. Божана сготви, направиха салата, всички си хапнаха подобаващо. За някои дори Божана сготви допълнително, но....Кулагин не бе сред тях. Той поиска храна, Божана каза, че не е предвиден, защото той си имал храна. И не му сервира!  Mr. Green Кулагин стоеше отстрани като наказан. Беше много грозна гледка. Жалки и нищожни мижитурки. Кулагин може да е дразнител, да ги обижда, да губят мисии заради него, но казва много истини.
Не знам какво повече да кажа....

Това с храната не съм го гледала, но е отвратително. Ето, че мама Божка е започнала да си показва злобата. Не бих толерирала такова отношение към когото и да е, пък дори и Кулагин. Какво като си е изтъргувал специална храна за себе си? Няма право да яде от общата ли? Според кой? Божана? Значи кво излиза, човека участва в мисии за седмичен бюджет, а после няма кльопане за него! Аз ако съм на негово място и това продължава ще си поръчам трюфели с половината бюджет Grinning Едва ли само той е с поръчана специална храна, то по тая логика и останалите дето им е осигурена да не ядат от общата. Също изобщо не виждам защо му се нахвърлят за мисиите, човек показва колкото може, нито е отказал мисия, нито е мрънкал. Кофтито е, че вече след толкова скандали и провокации им е черен и явно търсят под вола теле и за всичко черната овца ще е той..

# 2 335
  • София
Някои от хората вътре са с такова голямо его, никаква себеирония.  Голям страх да не се изложат.. дребни са ми такива хора.
Да не говорим как преиграват, Божана реве, а дори не положи някакви усилия, за да се получи танца.

# 2 336
Довечера доколкото видях пак ще е голяма излагация - крещене, крещене и сваляне на лещи, това подочух от крещенето на Диона.

# 2 337
Здравейте момичета, и аз да се включа  Sweat Smile Да ви кажа темата ми е много по-интересна отколкото самото ''шоу'' Joy А относно Кулагин, той може да е всякакъв и да ми е трън в очите(особено като го видя да се разхожда с онзи прилепнал черен костюм),ама като започне да ги нарежда ми е много готино Stuck Out Tongue Closed Eyes Все пак човека е влезнал да играе и си го признава.

# 2 338
Е, за храната той първо беше ял, каза че не иска, после реши, че все пак ще яде. Обаче да си знаела Божана, че това, което тя готви е повърня, не ставала за готвачка освен на някоя лавка. Накрая тя му сипа, той естествено каза, че не е куче, че да го яде. Така половинчато, както го преразказахте, наистина звучи грозно, но не като той да не се постара за това отношение.

# 2 339
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Е, за храната той първо беше ял, каза че не иска, после реши, че все пак ще яде. Обаче да си знаела Божана, че това, което тя готви е повърня, не ставала за готвачка освен на някоя лавка. Накрая тя му сипа, той естествено каза, че не е куче, че да го яде. Така половинчато, както го преразказахте, наистина звучи грозно, но не като той да не се постара за това отношение.

Точно така си беше! Отделно той не си споделя яденето с тях, пък очаква те да го правят.

Общи условия

Активация на акаунт