VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 2 /17.09.- 23.09.2018/

• 120 378
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Ню Йорк
В четвъртък гледах късното издание на формата, което е на живо. Божана сготви, направиха салата, всички си хапнаха подобаващо. За някои дори Божана сготви допълнително, но....Кулагин не бе сред тях. Той поиска храна, Божана каза, че не е предвиден, защото той си имал храна. И не му сервира!  Mr. Green Кулагин стоеше отстрани като наказан. Беше много грозна гледка. Жалки и нищожни мижитурки. Кулагин може да е дразнител, да ги обижда, да губят мисии заради него, но казва много истини.
Не знам какво повече да кажа....

Да не би пък да са му длъжни на кульо?! Той нали никого не харесва, на всеки намира кусури, а той най-убавия. Да си убавее сам самичък. Точно това му е лекарството.

# 2 341
След Нора е време и Кулагин да разкарат продуцентите. Иначе рискуват да загубят зрители, защото на човек му писва да гледа неговото дуднене в 70% от епизодите. Догодина никой от по-известните няма да се навие да участва, като гледат какви хора дразнители и провокатори вкарват.
Във ВИП Брадър 2019 очаквайте- мис Плеймейт,мис Силикон, мис Кюстендилска пролет, гримьора Цецо, фризьори и за капак Валери Божинов ( От Брадъра ще вземе повече пари,от колкото в Ботев Враца).

# 2 342
Днес ще гонят ли някой

# 2 343
Имах такъв колега като Кулагин. Е, ми направо да не смееш да минеш край него - пали и прави скандал от нищо. Все не си го погледнал както трябва, а как трябва зависи от моментното му настроение. Готов да ти скочи за няма нищо. Буквално се храни от скандали.
Това поведение съм го виждала навремето в една селска дискотека - някой селски бек почва да говори на друг такъв следното: Абе ти нали си знаеш за онзи ден на онова място, айде да не разправям, че тука сме се събрали, да не те излагам и др.под. И онзи отсреща не смее да гъкне, щото нали разбираш, сгафил е ама кога, ама как... за по - сигурно мълчи, да не го изложи онзи простак.
Кулагин = Лорд Е. Минчев + 1/2 Мегз + 1/2 Мара Дамата
За протокола не ми допадат и най - много ме дразнят:
- Ева
- Мира
- Божана
Може и в друг ред, но все са си тези.
А общо за ВБ ме дразни израза "Да бъдеш себе си". Чудя се защо толкава искат да бъдат "себе си", като това "себе си" не е за показване, ама какво разбирам аз...

# 2 344
Скрит текст:
След Нора е време и Кулагин да разкарат продуцентите. Иначе рискуват да загубят зрители, защото на човек му писва да гледа неговото дуднене в 70% от епизодите. Догодина никой от по-известните няма да се навие да участва, като гледат какви хора дразнители и провокатори вкарват.
Във ВИП Брадър 2019 очаквайте- мис Плеймейт,мис Силикон, мис Кюстендилска пролет, гримьора Цецо, фризьори
и за капак Валери Божинов ( От Брадъра ще вземе повече пари,от колкото в Ботев Враца).
О, Божинката е ВИП, на нивото на Нора е, ако не и по високо.

# 2 345
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Току-що гледах промото - пак същите разправии, аман.  Confused

# 2 346
Разбира се,че начина да се справят донякъде с Кулагин е игнора. Обаче пък на чий гръб ще изпъкват? Пък и с кво?

# 2 347
  • Ню Йорк
Разбира се,че начина да се справят донякъде с Кулагин е игнора. Обаче пък на чий гръб ще изпъкват? Пък и с кво?

Все ще намерят и останалите да се захапят един друг, ама поне интрига да има. Кульо е отдавна изчерпан, повтаря едно и също без да спира, света му е длъжен, че е гей ли що ли?  newsm78

# 2 348
Ама каква интрига? Не виждаш ли, че се пазят дан съ 'зложат..Сакън.
Добре,че е Кулагин да разберем що за хора са.
Не е стока и той,да се повторя. Но не виждам къщата и без него .
И това пък за зрителите как щели да се откажат и бла,бла... Ами няма.

# 2 349
Ох, ако излезе Кулагин, кой ще се фръцка там? Сал един той го прави като истинска жена.
На другия полюс - Божана. Много люта тази жена! Като каруцар е.

# 2 350
 Тази Божана е много мъжествена и груба. Няма да се изненадам, ако налети на бой когато се нафирка следващия път. И вечно порка винце...ужас.

# 2 351
Чехълът Стефчо нещо се засегна.

# 2 352
  • София

Петко не знам каква мутра е точно,но беше време да покаже,че това скачане по главите на всички не може да продължи вечно. Дали начинът му е ок или не всеки си преценява. За мен си беше ок и не,не съм жертва на домашно насилие!
Също така не мисля,че това,което каза за кревата беше с такъв подтекст,че ще го изнасили. 🤢 По-скоро го каза понеже нали Кулагин е договорил стаичка,легло и т.н.,та беше нещо в тази връзка. Трябва да си много извратен,за да направиш тази асоциация с изнасилването. 🤭
Не гледах лайфа снощи,та за друго няма да се изказвам.
Ма тва сериозно ли!?
Признавам, много се затрудних с емотите... дали да ползвам този:  ooooh! ooooh! ooooh! или този:  smile3532 smile3532 smile3532
Но хайде, от мен да мине, няма да използвам никакъв...
Някакъв проблем с емотиконите ли имаш? Ползвам мобилнат версия през телефона и е възможно да не излизат,но заяждането е излишно. Споделила съм моето мнение и не е задължително да си съгласна с него,както аз не съм съгласна с всички. Но не си позволявам да се хиля и да се превземам. Не ми отговаряй,не търся диалог. ☺
Отговарям на въпроса, който си ми задала: не, нямам никакъв проблем с емотиконите ти!
А аз не задавам въпрос, не ми отговаряй!

# 2 353
Ама каква интрига? Не виждаш ли, че се пазят дан съ 'зложат..Сакън.
Добре,че е Кулагин да разберем що за хора са.
Не е стока и той,да се повторя. Но не виждам къщата и без него .
И това пък за зрителите как щели да се откажат и бла,бла... Ами няма.

Съгласна съм,без Кулагин да ги прави мизерийте няма да е интересно.На мен лично другите са ми много безинтересни особено Мира и Ваня Костова.Стефан (на Гала мъжа) се опитва и той да прави интриги ,обаче не му се получава.
Всичко е за смях,настанете се и се забавлявайте,докато им гледате сеира Smile

# 2 354
На мен Стефан все още ми е най-неприятен. Не може да се каже, че харесвам особено много който и да е от тази групичка.
Донякъде Розмари, защото не говори български и не се излага много Simple Smile Нямам нищо против Ваня и Плачков. Ако може някой от тримата да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт