Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 23

• 51 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Не подозирах за мъжкия вариант на Светлана - Светлан.

# 541
# 542
Маруся ми напомни за една позната преди години - Марушка. От нея пък се сетих и за една Анушка.

# 543
уфф защо си кръщават момченцата с женски имена...  
Ивелин, Десислав, Габриел, Билян, Ангелин...това са все мои познати и ми е направо жал за тях - галените им имена са като на малки момиченца. Особено ми е смешен Билиян - Биби /140кг мускулеста грамада/

Ами, какво да кажем  за Борян, то , хубаво , майка му харесва йовковата Боряна, явно, но защо да не е Боян! И Радостин ми е нелепо, и Магдалин, и , и, и.....

Познавам Алейна - бащата, обаче, е турчин.

# 544
На мен Ивелин ми харесва Blush

# 545
# 546
Десислава Виктория е ужасно. Все едно Десислава не е достатъчно дълго име, че чак и Виктория след това.
Анна Катрин не е толкова зле. Даже ми звучи хубаво.

# 547
Мен освен всички измишльотини много ме впечатли Жана Дарк. Не знам как им идват наум такива имена, освен това не ги ли притеснява как в крайна сметка приключва живота си Жана д'Арк. За мен и историята, посланието на всяко име е важно, а изгарянето на клада, превръщането в мъченица и светица не са ми някакви положителни неща, които да искам да предам чрез името на детето си Laughing

# 548
  • София
Значи... ти се казваш Европ! Какво прекрасно и уникално име, ражда ти се син и решаваш и него да подложиш на същото, сакън името да не се загуби... и ето ти Европ Европов! Защо не... След като има Портокал Портокалов, няма да сме по-назад, я...

# 549
  • Най-красивата страна

Познавам Алейна - бащата, обаче, е турчин.

Алейна е мюсюлманско име и означава принцеса.

Ирайда-майката е украйнка и при тях името било разпространено.Предполагам,че или е гръцко или е библейско.
Савита
Панола-на дядо си Панчо кръстена.

# 550
Ирайда обаче не е ИраЙда, а е ИраИда с ударение на и-то.

# 551
  • София
Зекиря - младеж.

# 552
  • Sk babe
Рахилка - яко бабче от Шумен . Предполагам идва от Библейското Ракел.

# 553
Емона, Ирма - струват ли ви се странни? Колебая се да използвам едно от двете за бъдещата ми дъщеря. Няма да се обидя, ако ги заклеймите. Има причина и за едното, и за другото, но нещо все не е както трябва. Явно не са името на детето ми. Друго ще да е. Но време не остана, мъж ми търси нестандартно и оригинално, аз обратното. Искам да е простичко, звучно, българско... Накрая все ще се спогодим. Simple Smile

# 554
Емона, Ирма - струват ли ви се странни?

Ирма е едно от моите потенциални имена, ако имам дъщеря...също влагам личен смисъл в него и го обожавам.

При нас аз съм в ролята на ТМ и искам нестандартно и оригинално име, понеже самата аз съм с такова, а ММ е с възможно най-разпространеното българско име и иска нещо традиционно.

В тази връзка....не е странно и необичайно, но ми се струва интересно името Вихра - българско си е, но скоро не съм го срещала.

Общи условия

Активация на акаунт