Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 23

• 51 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Сула е момиче, майката е българка , а бащата грък , казаха ,че за там е нормално, но тук е мн грозно според мен

# 706
Имах колежка Сула, гъркиня.

# 707
Като чета за Сула се сетих за Султана...

# 708
Сула е момиче, майката е българка , а бащата грък , казаха ,че за там е нормално, но тук е мн грозно според мен

Понякога в Гърция или в смесени семейства е Атанасула или Атанасия. На и Сула ми звучи чудесно.

# 709
Аз много харесвам прабългарските имена. Тервел ми е най, но и Маламир също.

# 710
  • софия
Ако дядо ми се казва Приц Джошуа и е притежавал всички качества, които искам и синът ми да има - ще го кръстя Принц Джошуа. Смисълт да кръщаваш детето на някой е да носи цялото му/й име. Като му дадеш само първата буква или го промениш - аз го възприемам за неуважение и лишаване на част от тези качества. Все едно  - храбър, доблестен, грижовен ,любящ , трудолюбив и т.н - като вземеш първата буква - взимаш само едно от тези качества

# 711
Не познавам роднини с цял набор от поне 7-8 качества и не искам детето  да бъде нечие копие. Имам въображение - представям си го като уникална личност и с хубави, и с недотом хубави характеристики, но да е щастливо. Simple Smile Нямам потребност да търся уподобяване или прераждане.

# 712
  • софия
Е в такъв случай не го кръщаваш на никого...коментарът ми е за тези , които ползват първата буква на дядото и твърдят, че детето е кръстено на него...

# 713
  • София
Вчера се запознах с Лютка Ангелова, на около 75. Ама толкова сърдечна и симпатична жена, че май повече си носи фамилията, отколкото името.

# 714
Петрония

# 715
Златосвета (от ФБ).

# 716
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Фимка

# 717
# 718
Това ми прилича по-скоро на объркано Силвия или малко като Силвия - милвия...

# 719
  • София
Рилка, жена на 60 год.

Общи условия

Активация на акаунт