Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 23

• 51 947
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Още едно типично женско мъжко име - Магдален.

# 586
Още едно типично женско мъжко име - Магдален.
Уви! Има и Маргарит, Миглен, Борян, а наскоро, май във вестник беше, видях написано име Виолет.

# 587
  • Пловдив
Аргир е гръцко име и означава сребро.
Една от гръцките ми братовчедки се казва Аргира, за там си е нормално име.

Аз имам ученичка Аргира - в 3-ти клас е.

# 588
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Аргир е гръцко име и означава сребро.
Една от гръцките ми братовчедки се казва Аргира, за там си е нормално име.

Аз имам ученичка Аргира - в 3-ти клас е.
На мен, лично, ми звучи по-добре от Сребрина/ Сребра и т.н. аналогични български.

# 589
  • София
Миптория

# 590
  • Свищов
Енислав -вероятно са ощастливили някой дядо Енчо.
Точно така се раждат тия измишльотини-в стремежа да се угоди на всичките роднини.

Аз бях писала за този Ивен-Енислав още преди години. Дядо му беше шеф на свеки и се казва Иван. Та на него е кръстен поне първата част. За другия дядо нямам идея.

# 591
Ниа, Вая,Ваяна,Елиа

# 592
  • Sk babe
Ей, къде изчезнаха Корайма, Джовисна, Анунсион, Корасон и рд така популярни имена ???

# 593
  • София
Да. На времето Касандра ми се струваше прекалено, но сега звучи направо супер на фона на едно от любимите ми имена в темата - Нежелана и куп други, публикувани тук.

# 594
  • София
Влизам с Богинка - 60-годишна.

# 595
Да. На времето Касандра ми се струваше прекалено, но сега звучи направо супер на фона на едно от любимите ми имена в темата - Нежелана и куп други, публикувани тук.

Как може да си кръстиш детето така, не разбирам Astonished

Аз навремето имах съученичка Венеция. Не звучи зле, но е странно. Спомням си, че в първи клас като й казах "хей, знаеш ли, че има град с твоето име?" и тя ми отговори - "да, а има и кафене "Венеция"" Laughing тогава имаеше такова в нашия град. Сладур! Smiley

# 596
Приятелка ми е е Невена, аз се обръщам към нея изключително с Венеция ))).

# 597
  • София
Пано Козаров, симпатично момче около 30, домоуправител в Бъкстон, София. Току що по новините го дадоха.

# 598
Това ми напомня на един приятел - представя се с Пино, но се казва Панайот.

# 599
  • Най-красивата страна
Мъжът ми имаше предложение да кръстим щерката Венеция,защото там я направихме.....Хаха.Не се съгласих.Обаче сега си мисля,че името не е лошо.

Касандра и Джовисна се появиха,когато започнаха да дават по телевизията само латино сериали.Сега ни заливат все с турски и индийски простотии...затова има момченце Сарасвати и момиченца Ферхонде ...

Общи условия

Активация на акаунт