Лазерна, Фото или Електроепилация – 6

• 53 667
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Да, точно така.

# 361
  • София
Момичета, изчела съм има-няма 10 страници, ще ме прощавате че ще си задам въпросите преди да съм ги забравила, пък после ще дочитам...
Ходила съм на две процедури крака, подмишници, интим в Инканто. Аз само тях и Версус бях чувала, заради рекламите по радиото. Обаче никой от вас не ги споменава. А като отидох на място се чувствах малко ъндърграунд. Очаквах лекари, рецепция, голямо широко фоайе, лъскаво, обяснения, отношение... А то..малко като в кварталната поликлиника 😂 И им вадя думите с ченгел от устата. Не знам и с какъв лазер работят.

Чета ви че ходите на 60 дни 😮 На мен първия път едната ми каза след 4 седмици, втория път ми казаха след 3 да ида пак. Има ли причина някои да ходят на 21 дни, други на 60?

И последно, третирането преди процедурата. Единия път бях бръснала 3, другия път 5 дни преди процедурата. И двата пъти ми казаха повече време да е минало, да поникнат космите. Аз съм бяла, но с тъмен косъм. Виждам че някои от вас третират точно преди процедурата. Трябва ли и това разминаване да ме притеснява?

# 362
  • Пловдив

Това вчера ми показа моята козметичка. Аз първия път ходих на 30 дни, втория на 45, а сега на 60 дни, това с диодния лазер на триъгълника. С александритния в друго студио за мишници ходих на 40-45 дни.

За бръсненето на космите разбрах, че колкото по малък е косъма, толкова по добре. Дефакто ден преди процедурата бръснеш, за да може да не отива импулса в косъма и да се губи ефекта, а директно да отива в корена.
Дано съм слушала добре, това горе долу запомних.

# 363
Искаш да кажеш, че са обработвали краката с наболи косъмчета? Аз винаги бръсна вечерта преди процедура, а и навсякъде така са ми казвали.
Периодът от 4 седмици между процедури за мен е крайно малък, аз ходя на два месеца.
И Инканто не се споменават, защото не се славят с добра репутация. Има доста стари кофти мнения за тях в други теми, преди се казваха "Пикасо". Когато си избирах студио първия път ходих и при тях на консултация, еми изобщо не ме впечатлиха. Дръпнати и нелюбезни, хем аз в Бургас ходих, не в същия салон като теб.

# 364
Аз ходя в Лазер център и ми казват като се появят косми тогава да ходя, не на определен период. На около 60 дена ми излизат (интим и мишници) и ги бръсна вечерта преди да ида.

# 365
  • Sofia
И мен ме изгориха последния път във Версус и оттогава все ми се струва, че нямам достатъчно, че да правя поддръжка (доста кошмарно ми беше).Confounded

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 14:57 от aniK

# 366
Е как ще кажат да отидеш с косми на 3-5 дена? Тия не са в ред. Нали няма да достигне импулс до корена. Ще изгори косъма над кожата и после до където стигне до корена. После ще се чудиш защо не падат космите.

# 367
А на мен в салона са ми казвали, че колкото са по - къси косъмчетата, толкова по - малко боли по време на процедурата.

# 368
svee, не знам за Инканто, но във Версус е точно хубаво, лъскаво, чистичко, обяснения и отношение от лекари.  В началото ми казваха за следваща процедура минимум след 55-60 дни, като постепенно се удължиха още периодите според растежа. Подготовката искат да е направена вечерта преди процедурата. Това помага и да се избегнат изгаряния.

# 369
  • София
Благодаря на всички за отговорите! Ще звънна на Лазер център днес и ще пробвам там 🙂

# 370
Точно в Лазер център ме изгориха. Последният път беше много неприятно, получиха ми се много големи мехури, обели ми се кожата...

# 371
  • Варна
Ужас! Като ви чета направо ми настръхват космите Grinning
А някой ми се пенеше, че било безболезнено лазерното премахване........

# 372
Аз съм от тях. Нищо не усещам като ме цъкат. От време на време само боцкане.

# 373
Това и на интим ли? Защото и аз на крака и мишници нищо не усещам.

# 374
Да и на интим. Крака и ръце не съм правила още.

Общи условия

Активация на акаунт